Глобиха мъж за дрифт със спортен автомобил

Това е станало пред "Александър Невски"
3 дек 2023 21:20, Стела Стоянова
19
Глобиха мъж за дрифт със спортен автомобил
Снимка БГНЕС

Глобиха мъж за опасен дрифт със спортен автомобил в пешеходното пространство пред храм-паметника „Александър Невски", съобщи Нова тв.

Кадрите са заснети в събота вечер. На тях се вижда как шофьорът презавива колата с висока скорост, докато на метри от него има пешеходци.

Сигналът до полицията е изпратен в неделя, а служителите на СДВР са издирили шофьора. Колата е спряна от движение за 3 месеца, на водача е съставен акт. Освен това полицаите са му връчили още 7 фиша за превишена скорост. Издадени са и протоколи за предупреждение.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още по темата: дрифтглоба
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
0
 
! Отговори
Дрифт преди 7 месеца
Този ръка наречен дрифт,казано на Български комплексарско изпразване,трябва да бъде Забранено.Отнемане на права завинаги.Това го правят само комплексари с една гънка в мозъчната тиква,богаташи,наркомани.
14
0
 
2
 
! Отговори
Наблюдател преди 7 месеца
До АнонименДобре де ти като си трезвеник и слушаш чалгата на друг език от най долната послойка на краварите карай в дясно да не те изпреварват от дясна лента толкова е просто!Ако си трезвеник и не спазваш правилата значи имаш ментален проблем и не си за книжка изобщо!P.S. Не съм от село, но мразя *** не селяните!!!
13
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Ограничение 30. Карам с 40, защото селян ми се е лепнал на задницата, та белким се сети да увеличи дистанцията. Селян обаче се изнервя и с *** газ ме изпреварва от дясно с рязка маневра. Бичи чалгия, пуши и върти волана с една ръка. Вероятно е и дрогиран. Въоръжен селян с кола е като пияна *** с картечница! Еми максимален гърч за такива! Полицията е точно за това.
12
27
 
2
 
! Отговори
Е46 М3 333 коня преди 7 месеца
Оставете пича намира бе какво толкова е станало че аз си дрифтя от 17 годишен и ще продължавам да го правя
11
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
На такива трябва да се отнема автомобила. Глобите и временното спиране от движение е за тези които не са толкова безразсъдни като този. Като някой иска да си изпробва колата да ходи там където няма други хора, но тоя иска да се покаже пред хората да си напомпа егото.
10
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Асенчо планира цялата държава да издържа с глоби, което не е лоша идея но е време да започне да играе на едро, глоби за банките, моб. оператори, модерната търговия и Лукойл, те дължат милиарди само за свръхпечалбата и имат нарушения за още толкова.
9
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До д-р Дрегер - Особено ако е 6 цилиндровия вариант, който много народ хал хабер си няма, че един кит за 4-5 бона, фърка с 300-310 км ...
8
10
 
5
 
! Отговори
БП преди 7 месеца
Този мъж е ГОЛЯМА РАБОТА!!!!!
7
3
 
25
 
! Отговори
д-р Дрегер преди 7 месеца
Кой знае какво му е спортното на автомобила. Бембеве тройка с нископрофилни гуми и избушено гърне струва 2000-5000лв и можеш да си го заработиш честно и на автомивка. Разбира се, ако имаме нормална полиция ще ти го вдигнат на трупчета заради гърнето, а ако имахме нормални застрахователи щяха да му нашият 6000-7000 годишна ГО. Ама понеже нямаме - ...
6
0
 
27
 
! Отговори
Тео преди 7 месеца
Хайде сега - една бърза оценка на талигата, ако е за внушителна сума НАП да се запита от къде юнакът има финансови възможности за съответната ... Да изгорят 7-8 дилърчета така, и другите ще са тихички и по-нисички от тревата. Но последните години - не би!
5
2
 
34
 
! Отговори
11111 преди 7 месеца
поредното нищожество от село дошло У градо да се прави на селски бек
4
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Циркове, държавата не може да си вземе 7 глоби. Какво чакат, може би Коледа.
3
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Откъде има пари за спортен автомобил! НАП да се самосезират и да го проверят! Айде!
2
3
 
27
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 7 месеца
Има много вредни кoпилeнцa по эемята, ама ше ги превъэпитаме у времето
1
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Можело значи са го намерят и да му връчат фишовете. Но трябва първо да се вдигне олелия.