vivatel тръгва на 5 ноември

Телекомът стартира с конкурентни предложения за потребителите на предплатените мобилни услуги
4 ное 2005 14:58,
vivatel тръгва на 5 ноември
Третият GSM оператор стартира на 5 ноември. Снимка: Corbis

На 5 ноември, събота, мрежата на третия GSM оператор в България - vivatel ще бъде активирана, съобщиха от Българска телекомуникационна компания (БТК).

„Ролята на vivatel е да промени статуквото на пазара и да го направи по справедлив за клиентите“, заявяват от телекома.

Операторът стартира с конкурентни предложения за потребителите на предплатените мобилни услуги. Чрез vivatel те ще имат възможността да се обаждат навсякъде в България, по всяко време, за 37 стотинки на минута (без ДДС), както и да изпращат SMS-и на цена от 16 стотинки (без ДДС) за съобщение.

Минималната първоначална таксувана продължителност на разговора е 30 секунди

За да възнаградим нашите първи клиенти, ние им предлагаме уникална промоция", съобщава директорът на “Продукти и услуги” на vivatel Гари Радклиф. "Всичко, което клиентите на vivatel изразходват до 6 януари 2006 г., ще им бъде възстановено на 7 януари 2006 г. Цялата стойност на всеки разговор, всеки SMS, както и на всички останали услуги на vivatel, които са използвали", пояснява Гари Радклиф. Всеки вече може да закупи пакет за активиране и да говори.

vivatel предлага специална оферта и на бизнес клиентите си под мотото "По-малко такси, повече минути". Срещу 15 лева (без ДДС) месечен абонамент, бизнес клиентите получават 100 минути за разговори до абонати на vivatel и фиксираните мрежи в България.

vivatel стартира с национално покритие и всички видове услуги.

Ние вече видяхме някои от ползите за потребителите от намаляването на цените за мобилните услуги. Другите оператори бяха принудени да редуцират почти наполовина своите цени в очакване на нашия старт," казва главният изпълнителен директор на БТК Денис Уолах и допълва "Най-накрая виждаме истинската конкуренция на пазара на мобилните услуги в България".

От БТК съобщиха, че компанията ще изгражда вътрешната комуникационна мрежа на новите сгради на АДИС ЕООД (Агенция дипломатически имоти в страната).

Компанията ще бъде един от първите клиенти на облекчената процедура БТК EasyLink за изпълнение на телеком инфраструктурата в строителните обекти, която БТК стартира преди дни.

БТК ще оборудва комплексът с контролиран достъп Embassy Suites, съвместен проект на АДИС ЕООД и дружеството Имофайненс, собственост на Equest Investments България, като ще осигури възможност всички жители да ползват интегрирани телекомуникационни услуги.


Спонсорирано съдържание