"Агрион Финанс" облекчава лизинговите условия

Земеделската компания дава възможност да отпадне самоучастието на лизингополучателя
Препоръчан материал | Обновена: 14 окт 2019 12:01 | 14 окт 2019 11:56,
"Агрион Финанс" облекчава лизинговите условия
Източник: Агрион Финанс

Лизинг, който приляга като ръкавица към вашия земеделски бизнес - изготвен според нуждите ви, възможностите за плащане и при изгодна лихва. Това е част от новото предложение към фермерите на кредитиращата компания "Агрион Финанс", част от лидера на пазара на земеделска земя „Агрион Инвест“. За да насърчи стопаните, финансиращата институция обнови най-популярния си продукт, предоставяйки още по-изгодни условия за  лизинг на земеделска земя, включително по-ниска лихва.

Без собствени средства
"Основен приоритет на "Агрион" е подпомагането на малки и средни земеделски производители и затова решихме да облекчим процедурата и да съкратим сроковете при кандидатстване за финансиране", казаха от компанията.  Дружеството отпуска до 100% от размера на пазарната оценка на земята, обект на лизинга. Когато избраният терен съвпада с оценката, лизингополучателят не трябва да участва със собствени средства в сделката, а директно започва да си плаща вноските по лизинга. Според експертите, тази стъпка сериозно облекчава по-малките и средни земеделци, които често са затруднени да осигурят самоучастие. Чувствителното намаляване на лихвата допълнително спестява много пари на фермерите.

Индивидуален погасителен план
Сред по-изгодните условия за фермерите е и изготвянето на индивидуален погасителен план за всеки лизингополучател. "Агрион Финанс" предлага разсрочване изплащането на земята за период до 10 години, а в зависимост от финансовите потоци на клиента, вноска може да се плаща дори само веднъж годишно.

"Агрион Финанс" облекчава лизинговите условия
Източник: Агрион Финанс

Без такси и комисиони
"Агрион Финанс" не удържа такси за разглеждане на документите и за оценка на обезпечението. Пазарната оценка на желаната земеделска земя се извършва от експертите на „Агрион“ и се покрива от дружеството. Размерът на отпуснатото финансиране не зависи от дохода на физическото лице, а се определя от стойността на имота, който се предлага за обезпечение. По този начин се подпомагат  предприемачи, които тепърва стартират своята бизнес дейност. Предвижда се и възможност компанията да финансира разходите по прехвърлянето на имота.

Информация за пълните условия на финансовите продукти на "Агрион Финанс" може да бъде намерена на сайта на компанията, на националния телефон 0800 111 66 или във всеки един от офисите на дружеството в цялата страна.

Имиджова публикация

Още от
Спонсорирано съдържание

Спонсорирани публикации