Алибегов: Ще фалира икономиката, ако се въведе сертификат

Няма как да проработи при 20% ваксинирани, заяви той
Обновена: 18 окт 2021 22:46 | 18 окт 2021 22:16, Веселина Йорданова
145

"Ние сме твърдо против да наложат да се работи със сертификати само в ресторантьорския бранш. Каквото е за всички, това трябва да е и за нас", заяви председателят на Българската асоциация на заведенията Ричард Алибегов пред Bulgaria ON AIR.

"Днес синдикатите и работодателите опитаха всичко да се разберат с правителството, имаха много хубави идеи, предложиха ги. Както казаха на пресконференцията: Да, видяхме се, поговорихме си. Намерения много, решения - никакви", добави още той в "Денят ON AIR".

"Зеленият сертификат", който се опитва в момента да въведе Министерството на здравеопазването, няма как да проработи, тъй като ние се опитваме да го въведем при 20% ваксинирани, а в другите държави е било въведено при 60% ваксинирани", посочи Алибегов.

Според него в тази ситуация ще фалира икономиката и това е абсолютна абдикация на държавата. Утре ще се проведе поредният протест на ресторантьорите.

"Това е формата на недоволство, която трябва да изкажеш, когато ти си пробвал всичко, а отсрещната страна няма нищо. Очаквам да си изкажем нашето недоволство. Очаквам синдикатите да бъдат поканени на среща отново", подчерта Алибегов.

 


145
Още по темата: Ричард Алибегов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
114
0
 
4
 
! Отговори
Антитяло преди 1 месец
Защо няма зелен сертификат за хората с антитела, които са се срещнали с ковид без симптоми и нямат направени съответните тестове, доказващи преносимост? Самото наличие на антитела, е абсолютно сигурен признак, че човекът е имал ковид.
113
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тоя селски хитрец, понеже е наясно, че заради него никой няма да се надупчи, започва да иска да се въведат селените сертификати в банки, учуреждения, болници, при което малоум ницете он МЗ само това чакаха. Фалирай бе Али, дано скъпия ток ти разкатае фамилията
112
3
 
6
 
! Отговори
Зозо преди 1 месец
Вчера са починали 214 болни. От тях 95% са над 70 години. Да се ваксинират дрътите комунисти!!! Какво ще ми ваксинират и затварят здрави хора?
111
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Алибега, кажи честно как клатиш онова пра-се :)
110
1
 
5
 
! Отговори
Гооолем праз преди 1 месец
ПРИ РУНДЬО ВСИЧКО ФАЛИРА...!-----НИЩО НОВО ПОД БЪЛГАРСКОТО НЕБЕ!!!!
109
8
 
5
 
! Отговори
1212 преди 1 месец
Ей алибеговци, ***, много сте зле. В Испания, Дания, Португалия са ваксинирани 80 % от населението. Хората си работят, кръчмите , бизнеса също. САамо тук сте голяма работа и разбирачи големи, ей от всичко разбирате. Земете да се ваксинирате не виждате ли какво става по болниците. Препълнени са. Няма доктори, санитари, сестри на фона на бездействаща държава. Подкрепям пълен локдаун по Бат Бойковски от три месеца всичко затворено. Той го направи и без болест, и не ревахте. Приятно плюене>
108
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
А що? Ваксинираш се и толкова!
107
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Трепят бедни, стари и болни. Това е целта - да се намали тежестта върху социалните фондове. Когато може, човек не бива да стъпва в наша болница. Населието ни е сред най-застарелите и болни. Нормално е тук да се убиват най-много хора процентно.
106
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Целият тоя натиск и лъжи, това избиване на хора из болниците, всички разбрахме, е защото българите не пожелаха да участват доброволно в цирка. И защото на едни инжекции им изтича срокът на годност вече.
105
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Така е. Особено нашата. Българинът не е разглезеният зомбиран и сляповярващ европейски или северноамерикански наивник, който е готов за една манджа или кино да лиже нечия обувка. Затворете каквото щете. Тук сме свикнали. Никой няма да участва в медицински опити заради това.
104
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ми нали това е целта на мероприятието. В световен мащаб. Докато не ни докарат до просешка тояга, няма да ни оставят без вирус.
103
1
 
1
 
! Отговори
Манго преди 1 месец
Не коментирайте, изкарвайте козите че се съм а!!
102
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
али баба има 4 кооперации в строеж на пъпа на София за които със сигурност знам и кой знае колко още . Само да си зтаете
101
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Анан от този акчен тип. Слънцето се върти и грее само за него. Щял да фалира айде стига си лъгал. Достатъчно пари имаш, достатъчно пари ти налива държавата така, че млъкни и ако обичаш се скрий някъде. Ти не произвеждаш нищо. По-големия проблем ще бъде, ако фалират и малкото останали производители в БГ. Тогава краха ще е пълен.
100
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Али , не знам къще ще бЕгаш когато завалят фалитите , заради твоята алчност . Подведе и повлече към дъното много хора , и скора горчиво ще се каеш ...
99
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен 22 преди 1 месец
До скоро друга песен пееше. Не само ресторантите, всички да били със сертификати. Ето ти сега, сети се, че ще фалира. То човек трябва да мисли преди да говори.
98
2
 
25
 
! Отговори
Тоя преди 1 месец
С мазната коса какво предлага. Аз без кръчма мога. Да ги затварят като не им харесва.
97
1
 
9
 
! Отговори
Голяма герб калинка преди 1 месец
Сигурен съм, че и тази година, ричи пак няма да може да смени жипката...
96
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
алоу , правителството на кауня с харвардските гении . вчера 5000 заразени и 200 умрели - некоя ламба няма ли да ви светне че нещо ъттябва да се прави ?Или у хасково сте само антиваксъри ?
95
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Хей алибегов ... вчера над 200 души гушнаха букета !Това не те ли притеснява бе алибегов ?Добре ли е за бизнеса бе алибегов?