Imoti.net с експертна дискусия за пазара на недвижими имоти в София на 19 октомври

Зам.-министърът на регионалното развитие арх. Иван Шишков ще се включи в дискусията
15
Imoti.net с експертна дискусия за пазара на недвижими имоти в София на 19 октомври
Димитър Кьосемарлиев, Investor Media Group

Водещият портал за обяви на недвижими имоти Imoti.net ще проведе нова експертна дискусия за имотния сектор, като този път на фокус е София. През последните месеци и години нарастващите цени на недвижимите имоти и бумът на новото строителство в столицата бяха обект на много спекулации и коментари, като някои анализатори дори започнаха плахо да говорят за имотен балон. Какво показват статистките за последното тримесечие и какво е бъдещето на строителството и пазара на недвижими имоти в София – това ще научим утре, на 19 октомври, по време на новата бизнес дискусия на Imoti.net. Тя ще се проведе от 10:00 часа в зала „Васил Левски“ в Hyatt Regency Sofia при спазване на всички противоепидемични мерки на здравните власти.

В дискусията ще се включат зам.-министърът на регионалното развитие арх. Иван Шишков, Георги Илиев – кмет на район Слатина на Столична община, Даниела Иванова – началник на отдел „Ключови партньорства“ в Пощенска банка, както и инж. Георги Шопов председател на УС на Националната асоциация на строителните предприемачи (НАСП) в България. Те ще обсъдят темата „Развитие на София за по-достъпни жилища“.

Експертният разговор ще бъде предшестван от анализ на пазара на недвижими имоти през третото тримесечие на 2021 г. в София и региона, който ще бъде представен от изпълнителния директор на „ЕРА недвижими имоти“ Антон Андонов. Как ще изглежда банкирането в бъдеще – ще разберем от Даниела Иванова – началник отдел „Ключови партньорства“ в Пощенска банка.

Бизнес закуската на Imoti.net в София е част от серията експертни дискусии, които сайтът за обяви на недвижими имоти провежда в различни градове в страната. Те са част от програмата на „Годишните награди на Imoti.net“, които през 2021 г. се проведоха за шеста поредна година и през лятото отличиха най-добрите в сектора на недвижимите имоти за изминалата 2020 година.

Дискусията в София ще се проведе съобразно всички противоепидемични мерки. В залата ще се допускат посетители само с официален сертификат за ваксина или преболедуване, с документ за проведен PCR тест през последните 72 часа или антигенен тест от последните 48 часа.

Преди дискусията в София, екипът на Imoti.net гостува във Варна, Бургас, Русе, Велико Търново, Пловдив и Стара Загора. За повече подробности следете уебсайта и социалните мрежи на Imoti.net, както и Investor Media PRO, където има подробна информация за бизнес закуските и Годишните награди на Imoti.net.

Генерален партньор на бизнес закуските е Пощенска Банка. Основен партньор е Националната асоциация на строителните предприемачи.

Медийни партньори са Investor.bgDnes.bgManager.bgГрадът Медия Груп и вестник „Строител“.
 


15
Още по темата: имотиброкери
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
0
 
! Отговори
Панчита преди 8 месеца
Експертна дискусия финансирана от Пощенска банка?!! Защо ми се струва че знам какво ще бъде заключението на хората който са поканени предварително. Да се убеждават хората че цените ще се повишават стабилно през следващите години. Истината е че от 2008 година населението на страната е намаляло със 850 000 човека а за това време са построени 100 000 апартамента в София и в момента се строято още 15000. При това с доста застаряващо население което има жилище и все по-малко млади хора с нужда от нов
9
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До данъчен Цените съвсем не са като европейските. Не знам имаш ли представа какви са те не само в Западна Европа, но и в държавите от бившия Източен блок. Тук някои от време навреме пишат фантасмагории за цени на жилищната площ в Гърция и в Испания, но не знам дали те самите си вярват. У нас все още може да се купи нещо, особено ако имаш парите кеш. Но изравним ли се с европейските цени, няма да могат да купят дори и тези българи, които минават за доста заможни (нямам предвид милионерите!).
8
0
 
6
 
! Отговори
До Данъчен преди 8 месеца
Там е проблемът. Ние будалите, които не си крием нито имотите, нито доходите и си плащаме почтено всички данъци, не виждаме нито озеленяване като хората, нито достатъчно големи и удобно разположени, сигурно охранявани обществени паркинги. Съмнявам се, че ще видим такива дори и да увеличат данъците толкова, колкото казваш ти. Който докопа властта, краде като за световно, независимо от коя политическа сила е. Нагледахме се на това вече 77 години. Не знам има ли спасение от такива управляващи.
7
5
 
6
 
! Отговори
данъчен преди 8 месеца
Щом искате цените на имотите да са европейски, бъдете готови и данъците да станат такива! Апартамент за 200 000 евро- данък между 2000 и 4000 евро! Тъкмо ще има пари за паркинги и озеленяване!
6
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
супер гадна снимка, някакво тотално гето
5
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Туулата to the Moon! Go, go Brokers !
4
2
 
9
 
! Отговори
aa преди 8 месеца
бурята идва и ще бъде брутална. Спада и рецесията от 2008 ще ви се види като детска игра. Всички ще го отнесат и строители и купувачи няма да има пожален.
3
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Как от imot.net знаят, че от утре 19.10 влиза в сила зеления сертификат?
2
0
 
4
 
! Отговори
S преди 8 месеца
"Дискусията в София ще се проведе съобразно всички противоепидемични мерки. В залата ще се допускат посетители само с официален сертификат за ваксина или преболедуване, с документ за проведен PCR тест през последните 72 часа или антигенен тест от последните 48 часа."
1
5
 
9
 
! Отговори
СЕЛЯНИН преди 8 месеца
Оценката е следната : балъците с мама и тате, всички останали с вече изплатени жилищни кредити :)