Дилър на Audi превърна A6 в пикап

Накичи го с фалшиви табелки V10 и RS6
5 авг 2014 18:44, Диян Пенев
2
Дилър на Audi превърна A6 в пикап
Снимка: Аutohome

Китайски дилър на германската марка автомобили Audi направи пикап от лимузината A6L, съобщава Аutohome.

Използваният за създаването на пикапа автомобил е Audi A6L от предпоследно поколение, като е произведен в Китай от джойнт венчъра FAW-Volkswagen. Преди да бъде преобразен в пикап, автомобилът е претърпял сериозна катастрофа, като почти напълно унищожени са били всички елементи след средната колонка.

Вместо да изхвърля колата, дилърът решил да използва незасегнатите от катастрофата части. Така се родила идеята за пикап. Китаецът буквално срязал колата на две, като към предната част "закачил" товарна платформа.

Преработката на Audi A6L в пикап включва също така поставянето на по-високо окачване, двойна изпускателна система, ролбар и др. Дилърът дори се е поувлякъл, като е поставил заблуждаващи табелки V10 и RS6.

Под капака на колата няма V10 двигател. Там е поместен 2.0 TFSI агрегат с мощност 170 к.с., който задвижва само предните колела.

Аutohome посочва, че пикапът Audi A6L е създаден като атракционен автомобил. Въпреки че е напълно функционален, той няма разрешение за движение по обществените пътища.

Още снимки вижте в Automedia.bg

 


2
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И волги и волги
1
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Когато ние рязахме москвичи и ги правихме на пикапи,тоя дилър сигурно е ходил прав под масата.