Kia показа европейския фастбек Stinger

Спортното купе ще получи два бензинови и един дизелов мотор
19 яну 2017 12:40, Красимир Ангелов
12
Kia показа европейския фастбек Stinger
Снимка: Kia

Корейският производител Kia разкри двигателите, с които ще предлага най-бързият и най-мощен мощен модел в историята си - фастбека Stinger на пазара в Европа. Дебютът на автомобила се състоя по време на автосалона в Детройт през януари, а версията за Стария континент ще бъде показана на изложението в Женева през март.

В Европа автомобилът ще получи 2,2-литров турбодизел, развиващ точно 200 к.с. С него Kia Stinger ще ускорява от 0 до 100 км/ч за 8,5 секунди и ще може да достигне скорост от 225 км/ч.

Бензиновите модификации са две - с 2,0-литров турбомотор с 4 цилиндъра и мощност 255 к.с., както и с 3,3-литров V6 със 370 к.с. Вторият вариант ще ускорява от 0 до 100 км/ч за 5,1 секунди. Бензитовите мотори са същите като за пазара в Щатите.

Всички двигатели ще могат да се комбинират с 8-степенна автоматична скоростна кутия, а клиентът ще избира между задвижване на задните колела или със система 4х4.

В оборудването на Kia Stinger са включени светодиодни предни и задни светлини, проекционен дисплей, система за стабилизация и предупреждение за опасност от челен удар с функция за разпознаване на пешеходци, адаптивен круиз-контрол, система за оставане в лентата на движение, кръгово видеонаблюдение, както и асистенти при при излизане от паркинг на заден ход.

Още снимки вижте в AutoMedia.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още по темата: Kia Stinger GT
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
1
 
! Отговори
Луд преди 7 години
Машинката е супер, а на бастуна под мен ще кажа да си кара тъпия опел. Няма друга марка, която да си задрасква емблемата както опел
7
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Колкото и да имитират все пак Оpel Insignia e доста по-хубав и по-добър като техника. А и по-евтин. Изборът е ясен.
6
2
 
3
 
! Отговори
Див Петел преди 7 години
Шъ зема Идна.
5
3
 
5
 
! Отговори
Шууу бреее преди 7 години
Всичко по колата е крадено от другите модели в дизайна Волан -Ауди Табло с дисплея и кръккчетат са духане 80% -Мерцедес От страни ивицата от БМВ 5 серия 2017гИ почти всеки детайл е краден с малко поправки
4
12
 
5
 
! Отговори
Щирлиц преди 7 години
Но лайк.
3
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Колко пари, искам я!
2
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Лайк
1
2
 
10
 
! Отговори
ТУРЧИНЬ преди 7 години
Кач пара?