Намериха убит таксиметров шофьор край Сливен

В местността "Моллова гора" край Сливен около 9 ч. тази сутрин е намерен убит 48-годишният Живко Димитров от града, шофьор на такси в местната фирма "Груп такси"
4 яну 2007 11:20,
Намериха убит таксиметров шофьор край Сливен
Полицията работи по различни версии, възможно е убийството да е извършено от наркомани. Снимка: Булфото

В местността "Моллова гора" край Сливен около 9 ч. тази сутрин е намерен убит 48-годишният Живко Димитров от града, шофьор на такси в местната фирма "Груп такси", съобщиха от областната дирекция на полицията /ОДП/.

Тялото е открито от негови колеги, които заедно с полицията го издирвали след получен сигнал около 10,30 ч. вчера. Шофьорът е бил в неизвестност от 4 часа същия ден. 

Според полицията за последен път Живко Димитров имал връзка с диспечер на фирмата "Груп такси" около 4 часа на 3 януари, когато съобщил, че се намира в местността "Чуката" по пътя за Карандила и се оплакал от гъста мъгла.

Във вилната зона "Батмиш"- в противоположната посока на мястото, където е намерен убитият, е открит опожареният му таксиметров автомобил "Шкода октавия". От първоначалния оглед е установено че е извършено убийство.

По случая е образувано дознание и са назначени съдебно-медицинска експертиза и аутопсия. Работата за разкриване на извършителите на убийството продължава. В издирването им са включени всички служители на РПУ и ОДП - Сливен.

Работим по различни версии - възможно е престъплението да е извършено от наркомани, допълниха от полицията.

В Сливен таксиметрови шофьори организираха протестно шествие в памет на убития техен колега. Колоната от няколко десетки автомобили премина през централните пътни артерии.

Междувременно стана ясно, че неизвестни са нападнали и ограбили таксиметров шофьор от Велико Търново.

Инцидентът станал около 3.30 часа на 3 януари в участък от пътя между селата Добри дял и Козаревец, община Лясковец, където 44-годишният водач на таксиметров автомобил "Деу" от Велико Търново бил нападнат от двама негови клиенти.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание