Пиян служител на ВКС предизвика катастрофа и избяга

Инцидентът е станал около 18.00 часа на кръстовището на булевардите "Черни връх" и "Джеймс Баучер"
20 мар 2008 19:26,
22
Пиян служител на ВКС предизвика катастрофа и избяга
Георгиев е отведен в четвърто РПУ за доизясняване на обстоятелствата за инцидента. Снимка: Булфото

Пиян служител на Върховния касационен съд /ВКС/ предизвика лека катастрофа в София и избяга от мястото на инцидента. Информацията бе потвърдена от съда.

Иво Георгиев е младши специалист в сектор "Материално техническо снабдяване".

Инцидентът е станал около 18.00 часа на кръстовището на булевардите "Черни връх" и "Джеймс Баучер".

Личният автомобил на Георгиев се движел успоредно с колата на Надя Филипова, която има варненска регистрация.

При пресичането на бул. "Черни връх" Георгиев ударил колата на Филипова, след което избягал. Тя го последвала с автомобила си, настигнала го и повикала полицията.

След пристигането на служителите на реда Георгиев започнал да размахва служебната си карта и да демонстрира служебното си положение.

Георгиев е отведен в четвърто РПУ за доизясняване на обстоятелствата за инцидента.

От ВКС заявиха, че председателят на съда проф. Лазар Груев, след като се запознае с детайлите по случая, ще предприеме необходимите мерки, които ще бъдат оповестени публично.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
2
 
! Отговори
и ловец и рибар съм преди 16 години
какво означава думата "ибахти", че решихте я махнете от заглавието в номер 17?На роби с робска психика не им трябва някой да ги следи какво правят. Те сами се цензурират.
20
0
 
2
 
! Отговори
Груев преди 16 години
Издигам подчинения на по-висока ръководна длъжност.
19
0
 
2
 
! Отговори
Vesela_V преди 16 години
хахахахах събуди се, рефрешни се и прочети пак заглавието
18
0
 
2
 
! Отговори
преди 16 години
само не разбрах, къде прочетохте, че е бил пиян?
17
0
 
2
 
! Отговори
и ловец и рибар съм преди 16 години
Браво на варненката, че е имала куража да го гони тоя *** и пиян кестен. Пълно е с такива овластени ***, които не могат да носят на алкохол.
16
0
 
2
 
! Отговори
snake eater преди 16 години
Мухихихиихиихихиихи яко....
15
0
 
2
 
! Отговори
5q преди 16 години
Е, браво на тая, че го е догонила и предала където трябва. Не е добре да оставяме така нещата безнаказани. Но съвсем друг е въпроса дали ще го накажат това пияно *** или ще накажат горките полицаи за това,че са си позволили лукса да го озаптят. Няма и да се чуе в медиите какво е станало по тоя случай понататък, за съжаление. А трябва.
14
0
 
2
 
! Отговори
преди 16 години
.......i estestveno 6e poly4i naj-tejkoto nakazanie v tazi durjava-yvolnenie ili poricanie....sgazi6 2-ma 4oveka-2, 5 godini yslovno....izgorqt horata vuv vlaka-nqma vinovni....izto4vat banki-ni4yl ni vidql....za kvo govorim??!!
13
0
 
2
 
! Отговори
преди 16 години
Някой от "Колегите-Коментатори" трябваше по-добре да прочете материала и да разбере че става въпрос за: цитат "Иво Георгиев е младши специалист в сектор "Материално техническо снабдяване". Не става въпрос за длъжностно лице от високата йерархия на съда. Най-вероятно въпросния младши специалист ще бъде уволнен и точно това трябва да стане, защото не може да се пие и кара автомобил и най-нагло при вина да размахваш служебни карти за престиж независимо от местоработата ти. Браво на потърпевшата жена и на полицайте затова че са го задържали. Жалко че това няма да послужи за урок на множеството бабаити с някакви карти които са последна "дупка на кавала", а се мислят за най-великите.
12
0
 
2
 
! Отговори
преди 16 години
Евала на каката мъжко момиче е щом е последвала и предала на мвр този абсурдант
11
0
 
2
 
! Отговори
tosunbey преди 16 години
ne si mislete,4e ne6to 6te se opovesti publi4no.6te se pozatuli slu4aya kato vsi4ki drugi takiva....ha ha ha ha ha ha ha ........
10
0
 
2
 
! Отговори
:)))))) преди 16 години
nai-mnogo da uvolnqt policaite koito sa go zadurjali !! nali v kraina smetka trqbva da ima vinovni....
9
0
 
2
 
! Отговори
преди 16 години
На такива като тоя пияндерник от ВКС трябва да се благодари, че лично ни е оказал честа да ни блъсне с колата си! Евала на съдиите - криво шофира, право съди! :)))
8
0
 
2
 
! Отговори
преди 16 години
4ovek za primer
7
0
 
2
 
! Отговори
V_V преди 16 години
kaka sym ama kakto i da e......karai
6
0
 
2
 
! Отговори
:) преди 16 години
Евалата, баце!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P
5
0
 
2
 
! Отговори
преди 16 години
нека не бъдем крайни и нека служителите на реда си свършат работата. Първо да се установи количеството на алкохол в кръвта, след това да се състави АУАН и ако има данни за престепълнеие трябва да бъде подведен под наказателна отговорност. Освен това работодателя следва да вземе и мерки за дисциплинарно наказание ако има основания за това. Нека не бъдем толкова черногледи и да не псуваме наляво и на дясно. Не знам защо така се коментира Груев, че само от една дописка във вестник да уволни служителя?! Все пак в страната има закони и следва да ги спазваме всички, без значение кой какво и къде работи!
4
0
 
2
 
! Отговори
преди 16 години
еее сега... пийнал човека, яхнал МПС-то да се разходи, тая с варненската регистрация що му се е набутала пред колата? Тя не може ли да си кара вниматерно и като види подобен *** - да отбие в страни, да излезе и да отдаде чест и да заръкопляска? Даже трябва да му е благодарна, че е докоснал колата й със своята ЛИЧНА кола! На такива от ВКС трябва да се дава път, като седнат да карат пияни - да се затварят съответните улици само за тях, за да си карат необезпокоявани и после да няма оплаквания, че тоя блъснали оня блъснали. ВКС е това, не е редови гражданин, зер такива като тоя метил ни съдят, осъждат и ни пращат по занданите. Трябва да ги ценим и да ги пацзим и да им прощаваме подобни малки грешчици. Нали искате демокрация? Ами ето я, вземете и се наслаждавайте със здраве! На пияндето-блъскач утре ще му почетат нещо от рода "недей така и нали няма да правиш вече така" и нищо повече. Едва ли ще го накажатили нещо от сорта, подобни катили са с имунитет ехееее, за кво става върпос? Като сме ги избрали - ще ги търпим, кво да праиш?
3
0
 
2
 
! Отговори
V_V преди 16 години
Ожаднял отмъкна 120 литра ракияeto koi e gepil parcucata ot mazeto
2
0
 
2
 
! Отговори
DID преди 16 години
След пристигането на служителите на реда Георгиев започнал да размахва служебната си карта и да демонстрира служебното си положение. - Toz Kvo Si Misli 4e E Hvanal Gospod Za Huq Li?! GOLQMA NAGLOST!!!