Автомобилна гонка прати младежи в кома

Пострадалите се удрят челно в микробус
11 юли 2008 10:32, Красимир Ангелов
68
Автомобилна гонка прати младежи в кома
Снимка: Булфото

Двама младежи на 18 години са в кома след жестока катастрофа в Габрово. Инцидентът е станал снощи на булевард “Хемус”.

Според основната версия за катастрофата, младежите са си устроили гонка с друг автомобил. При надпреварата са се блъснали челно в идващ микробус.

За да бъдат извадени и спасени ранените от колата, пожарната служба е използвала специална техника.

Пострадалите са настанени в реанимацията на болницата в Габрово с опасност за живота.

Ранени са и двама мъже, пътували в микробуса.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
0
 
0
 
! Отговори
... преди 15 години
До всички писали злобни коментари: дали щяхте да злорадствате толкова, ако се беше случило на ваш близък?! Дали вие самите спазвате всички точки от правилника? Лесно е да говорите за другите без да гледате себе си, лесно е да обвинявате без да сте запознати с подробностите!!! Не можете ли да съобразите, че тези коментари ще ги четат роднините и приятелите на момчетата? Говорите за единен народ и утопична държава, а случи ли се подобна трагедия нападате и разкъсвате жертвите!Осъзнайте се малко! Не казвам, че момчетата не са виновни, но фактът, че ги познавам и че не ги срещам живи и здрави по центъра ме натъжава..Никой не заслужава подобна участ и нека се молим да се оправят, и след всичките травми да живеят отново като пълноценни хора!Митаци, обичаме ви!!! ;(
66
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
то камери е добре да се сложат, но трябва и законите да се променят.Като ги хванат тези гъзарчетата да карат с превишена скорост, колкото е превишението, толкова часа обществено полезен труд.Да се направят и общински телевизии и да излъчват кадри - например как кварталния гъзар събира хартийки или мете улицата.Само тогава ще се научат да карат според правилника и ограниченията.
65
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Лесно е да кажеш мри на някой който не познаваш!Поставете се на мястото на родителите,които страдат.(Едно дете реши ли да прави нещо,не можеш да го спреш.)Мисля че трябва по телевизията да се излъчват пълни и обстойни репортажи на катастрофите без цензура,със всички подробности!Само това е начина за мен да се наплашат децата,за да им дойде ума в главата и да не карат като !Едно време и аз съм карал така,кажете ми кой не го е правил.....?!(Само че тогава колите бяха мръсни каруци и най-много да се потрошиш,а сега 160-180км/ч е нормална скорост).Миналата година(2007) по пътищата се избиха около 1200 човека по статистика на КАТ(средно по 3 човека на ден,и то все млади хора на не повече от 30г.).Дайте гласност на проблема,той е един от най-сериозните в наши дни!Помислете над това!
64
0
 
0
 
! Отговори
ЧИЧКО преди 15 години
еЙ ГАЗЕНЦА. гОЛЯМ БАБАИТЛЪК . нА ВАС ОСВЕН ВЪЗПИТАНИЕ ВИ ЛИПСВА САМОСЪЗНАНИЕ . те ТОВА фУКНЯТА НЯМА КРАЙ. тЕЗИ КАСКАДЬОРИ ДАНО ОЖИВЕЯТ И ОЗДРАВЕЯТ И ТОВА ЩЕ ИМ ГОРЧИВ УРОК . И ПО НАШЕ ВРЕМЕ ГАЗЕНЦЕ СТАВАха ТАКИВА ЯКИ КАТАСТРОФИ ПРИМЕРНО ДА СЕ ПОКАЖЕ ЧЕ ЛАДУНАТА ВДИГА И 140. сЛЕДСВИЕ НА ТОВА ЕДИН БОСИЛЕК.тАКА ,ЧЕ УМНАТА че ВНИМАТЕЛНАТА.
63
0
 
0
 
! Отговори
наблюдател преди 15 години
Съвсем стандартна пишлемешка простотия. Нито първата, нито последната. Правят се на гъзета пред момичетата като си ги мерят и резултатите са налице. дано оцелее гъзето.
62
0
 
0
 
! Отговори
Bobo преди 15 години
Драга леличко 53. Дядо ми е карал 50 години без нарушение, ама нали се сещаш, че едно време в София е имало 5000 коли, а сега 2 000 000 сещаш ли се къде е разликата ? Едно време от край до край е могло да я обиколиш за половин час без да бързаш-сега за половин час не можеш да излезнеш от Центъра... Ако всички в София караха според ограниченията щеше да е пълна какафония-дори и градския транспорт нямаше да се движи така, както се движи в момента. Пожелавам ти поне още толкова години да си караш колицата. Не пиша за да се карам с някой, а за да изкажа мнение.58-явно си провинциалист бате /не се засягай/. Когато си карам на село не си позволявам глупости, просто, защото няма смисъл от тях, карам си бавно и т.н. На червено минавам рядко за твои сведения, но ако си се нервирал на някой, който ти е отнел предимството другия път не бъди толкова снизходителен, мини, удари го и да видим дали ще мине пак на червено / естествено, това може да се случи ако в твоя край има светофари /. Колкото до тираджиите и пенсиите, сигурен съм че има достатъчно хора, които да ме подкрепят. Ако ти си караш кротко с 30 км/ч след тях, аз бързам.60-NoFear ли си къв си, "***" можеш да кажеш на синчето ти, когато му загасне колата на светофара, или когато не пропусне бабичка на пешеходната. Към мене ше се обръщаш с уважение. Всъщност като се замисля ти нямаш елементарно възпитание и не си чувал за тая думичка, която се използва за обръщение към непознати. Много професори излезнахте по тая тема...
61
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
да и после ще викат че жените били шофирали зле нищо подобно мъжете са такива по пътя че няма по големи убийци от тях трябва да им забранят да карат
60
0
 
0
 
! Отговори
NoFear преди 15 години
abe ei, lapetio! samo kato si priznavash che ne spazvash ogranicheniqta sam si priznavash che pokolenieto ti ne zaslyzhava knizhka do 25 che i30 dazhe! nz4 kakvo drygite be, pishleme takova, zaradi takiva "experienced" shoferi kato tebe za tova mrat hora po ylicite!
59
0
 
0
 
! Отговори
Makaveli преди 15 години
Tiho neka da poznaq. Zna4i Golf 3ka ili Audi a6??? hahhahaha da vi *** v gyzarite, mrete si4kite mrete, do edin!
58
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ами, мойто момче, аз спазвам ограниченията. И да ти кажа - познавам още стотици хора, които ги спазват. Ако не бяха именно тия, спазващите, които те гледат как минаваш на червено и НЕ ТЕ удрят, досега да си си сплескал главата поне 10-ина пъти, а с нея и "пенсията изветряла". Аз пък карам от 14 години и НИТО ВЕДНЪЖ не ми е минавал живота на лента. Може би заради топва не се оправдавам с "търпи тираджии" (които обикновено карат равномерно и правилно) или с мутри...
57
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
tova tuk v taq statiq e dolna lyja mom4etata ne sa nito v koma nito sa u4astvali v gonka ... v tejko systoqnie sa stikaite palci da se opravqt ne sa se systezavali i nqma nikakva koma povtarqm otnovo !
56
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Абе какви камери, кви салати, кви ракии? Аз живея във Варна, където има камери на всеки светофар. И ги проверяват само ако се съобщи за катастрофа. И дори ако си по- равен от другите, може и видеонаблюдаващият да каже, че друг е виновен, както стана миналата седмица с мой колега: Идват куките, звънат в центъра и от там казват, че колегата минал на зелено, след малко става червено.
55
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
И аз съм от лошите! Радвам се, че са си го получили *** келешчета. И на мен вече ми иде да си купя оръжие и да започна да стрелям по нощните състезатели! !
54
0
 
0
 
! Отговори
lo6ata преди 15 години
случилото се на бул. Хемус не е единствено. В квартала, в който живее над 70 % от населението на Габрово всеки ден е така. А за нощно време не ми се говори. Хиляди пъти съм сигнализирала органите на реда. НИЩО. Не може да се спи по цяла нощ от пищене на гуми и рев на двигатели. И то все ей такива *** дето хванали по някоя к... и елате ме вижте. Питам къде са полицаите *** ??? Нали ние плащаме данъци, които отиват за заплати на такива като тях. А всъщност няма кой да ни осигури спокойствие и безопасност. Вече съм решила да си купя пушка и да ги гърмя от терасата като почнат да въртят гуми и по цяла нощ да не може да се спи. Щото те дрогираните *** през деня спят, обаче ние ходим на работа и все пак трябва и да спим. Чудя се и къде са родителите им?? Или може би и на тях им е писнало от простотиите, които вършат децета им всеки ден и вече им е все едно какво ще стане с тях!?
53
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
До 35-ти. Младежо, шофьор съм от 34 г. Карам ежедневно в София. Обиколила съм цялата страна, а и половин Европа нееднократно. За това време имам само една смачкана врата. Не се обиждай, но младите мъже карат много нахално и изобщо не се съобразяват. Ако недай си Боже им бибитнеш за нещо могат и да скочат да те бият /имах такъв случай/. Мисля си вече да си нося газовия пистолет в колатата, защото ми писна от бабаити. Летят мотори, засичат те разни недорасли хлапета и ти показват среден пръст. Само се замисли тази седмица колко жертви има по пътищата. КОЛКО ОТ ПРИЧИНИТЕЛИТЕ ИМ СА МЛАДИ МЪЖЕ? ?????????????????
52
0
 
0
 
! Отговори
Bobo преди 15 години
Иги, ще ти обясня. Никога, когато съм първа кола не си позволявам да превишавам много скоростта, по простата причина, че ще съм спрян веднага за нарушение. Когато обаче си имам антирадар си позволявам да превишавам, даже на някои места с доста. Ако всички карат бавно няма да има кой да ме спаси от глобата и аз ще си карам бавно ;)
51
0
 
0
 
! Отговори
abe преди 15 години
vsi4ki drusate
50
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Да им спрат въздухоподаването на !!!
49
0
 
0
 
! Отговори
баща ти преди 15 години
трябва да се бръкне на *** в джоба и тогава всичко се оправя, както 34ти е посочил, направо да се конфискуват колите на тези дето се състезават и с поведението си на пътя могат да причинят сериозно произшествие....
48
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Абе стига сте се плюли кой е виновен и кой не е!!!Всички сме виновни ... а и така наречените "стари" шофьори да не ми излизат с номера ,че никога не са карали безрасъдно и най-вече да не приказват ,че спазват Закона за движение по пътищата(който съм сигурен ,че повечето не го помнят)!!Важното е да се спре тази война по пътищата със солени глоби И НАЙ -ВЕЧЕ С КАМЕРИ, а не с катаджиите, които да вземат рушвети...(дано се оправят момчетата и Държавата....)