Хванаха сина на Цветелин Кънчев за кражба

Арестувани са още двама, свили един тон метални тръби
Обновена: 21 ное 2010 20:44 | 21 ное 2010 18:47,
358
Хванаха сина на Цветелин Кънчев за кражба
Цветелин Кънчев Снимка: БГНЕС

Синът на Цветелин Кънчев е задържан за кражба на метални тръби, съобщиха от МВР. 

В събота около 00.30 часа полицейският автопатрул на Пирдоп е забелязал микробус със съмнително поведение. Той е спрян за проверка. В него са се возили три лица.

Микробусът е бил пълен с нарязани метални тръби и инструмент, с който те са били нарязани.

При проверката е установено, че микробусът е собственост на фирма „Флоранс” на Цветелин Кънчев.

Георги Богданов е шофьорът на микробуса. Вътре са се возили Микеле Цветелинов Кънчев и Милен Николов Димитров. И тримата са от Златица, съобщи Фокус.

От проведените полицейски действия се е установило, че тримата са откраднали металните тръби от хвостохранилище „Бенковски”, собственост на фирма „Елаците мед” АД в Мирково.

Лицата са задържани за 24 часа. На шофьора Георги Богданов и сина на Цветелин Кънчев – Микеле, е постановена мярка за неотклонение „подписка”.

Те не са осъждани и няма достатъчно данни за задържане под стража. Милен Димитров е с мярка  задържане под стража за 72 часа, тъй като той е криминално проявен, осъждан и е лежал в затвора.

Стойността на откраднатото тепърва ще се оценява.  Количеството също ще бъде установено допълнително, но по първоначални данни металните тръби са около 1 тон, съобщават още от МВР.

Цветелин Кънчев беше осъден докато беше депутат за грабеж, изнудване и отвличане, но вицепрезидентът Ангел Марин го помилва.

Лидерът на "Евророма"  не поддържа контакт със сина си от няколко месеца. За кражбата на метални тръби и задържането на Микеле Кънчев е научил от медиите:

„От няколко месеца сме в тежък семеен конфликт. Самият факт, че на 10 ноември ми се роди внук, негов син и аз още не съм виждал внука си, говори красноречиво в какви отношения сме. Не отговаря на истината, че микробусът се води на мое име, тази фирма е продадена преди 10-12 години".


 

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


358
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Цветелин Кънчев е осъден за углавни престъпления български политик, лидер на Евророма. Роден на 5 юли 1967 г. Кънчев не е женен официално, но е семеен. Жена му е ромка, а Цветелин е приел ромския начин на задомяване чрез свещена клетва. Има 4 деца момчета.Медийният прякор на Цветелин Кънчев е Дон Цеци.
51
1
 
3
 
! Отговори
Дражко преди 13 години
Мдаааааааа...Метални тръби?А да са били случайно пълни с "бял прашец"?
50
5
 
3
 
! Отговори
Зоолог преди 13 години
Не са виновни *** деде. Невестулката не е виновна, че е крадлива. Виновни са полицаите ни. Че гушкат пари от стария *** и си затварят очите пред зулумите на сина му. Ама тебе могат и да те попребият. Ей така, за кеф. Това е българската полиция. Еничари по рождение. За това на нормален човек му се повръща от униформата им даже.
49
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Цветелин Кънчев не е ром. В заблуждение сте. Той е председател на партия ЕВРОРОМА, но е етнически българин. Прочетете малко повече за него преди да пишете глупости.
48
0
 
15
 
! Отговори
Българин преди 13 години
Иаз, като един по-долу, вече изпитвам носталгия по времената на тодоризъма. Знаете ли какво щеше да стане тогава, ако милиционерите хванат трима *** с един тон откраднати тръби? - Три нощи живеещите около районното нямаше да могат да заспят от писъците на ***, носещи се от мазето, докато милиционерите ги смазват от бой !!!Защото куче или *** може и с добра дума да бъде вкарано в пътят, но *** разбира само от бой, бой и пак бой !!!
47
1
 
5
 
! Отговори
HB преди 13 години
mislih che samo siganite kradat takiva neshta
46
1
 
17
 
! Отговори
Българин преди 13 години
Синчето - 1 година затвор за кражбата, татенцето - доживот за създаването на противоконституционна етническа партия !!!! Да ги турят в една килия, за да се кецат един друг.Ама защо ли си мисля, че ще ги пуснат без никакво наказание? Те *** хора убиват и пак ги пускат - помните ли склучаят с гнусният ***, ръгал с нож жестоко убитият Боби Райнов, арестуван и пуснат, щото, видиш ли, той не бил убил Боби, а само го понаръгал няколко пъти.. и това е *** с над 50 доказани престъпления !!
45
1
 
12
 
! Отговори
Just Smile преди 13 години
Ахахахааа, подписка, а :-))) Познайте доблестните ни полицаи при кого са на хранилка :-))) И когато не им стигат рушветите от ***, започват да протестират за заплати :-)))Алооо, Цветанов - я си виж подчинените мизерници бре. В партия са със ***. Само ти ли не го виждаш бе, пъпеш неземен !
44
0
 
6
 
! Отговори
ГрУйо преди 13 години
мОре в дома ми да не влизат такива пишлигари че ще им резна зелчиците като на агне
43
0
 
12
 
! Отговори
ioannidis преди 13 години
Аз съм *** обичам, медни жици да крада. *** да се наричам, туй за мен не е беда. Само че ако ме сбара некой чичко полицай, олеле мааикоо, аз ще ям голям калай.
42
2
 
18
 
! Отговори
Възмутен преди 13 години
Е, следващия път като излязат да протестират полицаите ни, просто си имайте наум що за сбирщина са. Нямали доказателства, а ?! Ама да искат още пари могат, а ? Хванали го с краденото, но не били достатъчни доказателствата !!! Българския полицай е *** ! И по манталитет, и по образованост, и по алчност, и по мързел !!!
41
0
 
9
 
! Отговори
Нане Шопски преди 13 години
На Цецо *** да го онущат *** маменцето му и ненаситни
40
3
 
13
 
! Отговори
SS преди 13 години
Падението на БГ е такова,че вече изпитвам абсурдна носталгия по бай Тошовите времена.........,но само по отношение на ***.
39
1
 
26
 
! Отговори
Минге преди 13 години
Крадец е моят таткокрадец ще съм и аз !Ех ,само да порасна ,ще видите тогаз !
38
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
то си го влече
37
0
 
14
 
! Отговори
режисьор преди 13 години
Ха да видиме ,сега какво ще направи Дон Вито за сина си Микеле!-Сещам се затози хубав филм-"Кръстникът"Пича май от там е взел име за сина си и явноима и медицинска диагноза!
36
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ха-ха, АТАКА и ГЕРБ са главните защитници на *** н БГ. Така им казава мистер Уорлик от UA-амбасадата.
35
4
 
15
 
! Отговори
Цветелин Кънчев преди 13 години
Ей общаци д0лни, да внимавате какво говорите за мен и сина ми, защото ей сега Гоце ще изпрати за всеки един от вас по един патрул за да ви прибере. Б0клyци нещастни. Тези тръби не ги е крал, а просто си ги е брал. Ако с нещо е била ощетена държавата, вие за какъв х*й сте, вашето задължение е да плащате данъци, и да поправяте след нас ромите щетите, нанесени от нас. Щото ако не плащате, ще се оплачем в ЕС за дискриминация. Така че внимавайте.
34
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
АТАКА ! Стига *** безхаберие !
33
1
 
6
 
! Отговори
експерт преди 13 години
Браво! Доколкото помня историите по публиказиите, то не бяха един и два случая със замесване на това име, в разни далавери? Ако е сгафил сега мандалото го гепна!