Пенсионерът от Ягодово убит за 300 лева

За тежкото престъпление е задържан 28-годишен мъж
Обновена: 11 мар 2012 16:38 | 11 мар 2012 16:35,
124
Пенсионерът от Ягодово убит за 300 лева
300 лева са станали причина за жестокото убийство. Снимка: Архив Impact Press Group

28-годишен мъж е убиецът на пенсионера от Ягодово, съобщиха от полицията в Пловдив.

Димитър Черчелов е уличен в зверското престъпление няколко часа, след като е убил по особено жесток начин 71-годишния Банко Банков.

Убийството е било с цел грабеж. Убиецът е знаел, че пенсионерът е получил пенсия от 300 лева и нахлул в дома му.

Нанесъл е множество удари по главата на жертвата с дръжката на брадва. После го съблякъл чисто гол.

Зверското престъпление е разкрито само за няколко часа, обявиха от МВР.

28-годишният убиец е с мярка "задържане под стража" за срок от 72 часа. 

Още по темата

Същевременно стана ясно, че двама мъже и едно непълнолетно момче са задържани във връзка с убийството на възрастен мъж във Велинград.

Открити и иззети са предмети и вещи, имащи отношение към извършената кражба и убийството на възрастния мъж. Продължават процесуалните действия по изясняване съпричастността на всеки от задържаните към извършеното деяние. Тримата са задържани с полицейска мярка за 24 часа, предстои удължаване на мярката им за 72 часа.

Това е третото брутално убийство на пенсионер тази седмица. В началото на седмицата в пловдивското Ново село е открит мъртъв 88-годишният Димитър Папазов.

Заподозрени в убийството са двама младежи на 22 и 29 години. Те са признали, че са откраднали казан за варене на ракия и медна пръскачка от дома на пенсионера, за да ги предадат за скрап, но отказват да признаят, че са извършители на тежкото престъпление.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


124
Още по темата: убийствоЯгодово
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
94
8
 
35
 
! Отговори
ИВО преди 12 години
ТОВА Е ДЕЛО НА *** ТОВА ГАДНО ПЛЕМЕ ЦИРЕЯТ НА ДЪРЖАВАТА
93
8
 
34
 
! Отговори
SSS преди 12 години
SHTE IZBIE TOVA NA NQKADE SHTE IZMRAT MNOGO ***
92
8
 
35
 
! Отговори
марин преди 12 години
до 119,геноцид, но не на ***
91
8
 
39
 
! Отговори
НМ(народна милиция) преди 12 години
Според мен,в статии от този тип трябва да бъде изрично подчерватан етноса на извършителя.Не съм расист но,трябва да се знае какво става по дяволите.Българите не са лоши, *** са ***.
90
9
 
61
 
! Отговори
МТЛБ преди 12 години
Английкия съдед на родителите ми си идва само през лятото защото работи, но е оставил ключ за къщата си на баща ми. За джипсита казва, че ако някой влезе в къщата му жив няма да излезе! Аз му вярвам защото той е бивш военен от кралската гвардия и до преди няколко години участва в свободни боеве! Какво ще му направи "българското правосъдие" ако изтрепе няколко ***? Нищо,кралството ще се застъпе за него. Кавво трябва да правим ние българите, когата наглите *** убиват нашите родители?
89
8
 
39
 
! Отговори
kirkata преди 12 години
ako imam vlast za 24 4asa sam gi stroil na stadionite i raztrel......... pa neka posle vikat ,4e e genocid.
88
9
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Преди няколко години един ученик ме нападна с нож на улицата и искаше да ме заколи, за да ми отнеме единствените 10 лева, които имах. Докато се борехме, минаха десетина души покрай нас и никой не помогна. Оттогава не се доверявам на никого!!!
87
8
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
око за око - зъб за зъб-така е в България -не разчитайте на съд-ако наблизо има и ченге -със сигурност няма да ви се притече на помощ -но ако види че може да те глоби или изнуди със сигурност няма да пропусне
86
9
 
54
 
! Отговори
Пенсионер преди 12 години
За съжаление българските младежи са смели само пред РС.На повечето от вас ако едно сополиво *** ви се озъби ще избягате като "бити кучета"Нещата ще стават още по-лоши ,след като се делим на фили и фоби ,на демократи и комуноиди,на "триглави змии" и милиционери. Имате ли национален идеал?Имате ли родова памет ?Имате ли национално достойнство или за пари сте готови да "превивате гръб" пред всякакви господари ?Помислете- от кога не сте виждали бабите и дядовците си ?
85
8
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Димитър - 14 присъди за 29 години, необразован. Ангел - 4 присъди за 22 години, не знае кога е роден, напълно неграмотен.14 присъди за 29 години, безработен, завършил трети клас. Живот изпълнен с престъпления, между поредната присъда за кражба или грабеж, между килията и Ново село. Това е Димитър Ангелов, определил себе си за ромче.4 присъди за 22 години
84
8
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Това са днешните младежи, вместо да работят, убиват и крадат възрастни хора.Така са възпитани.Да мразят възрастните.Да не работят.Никой вече не цени живота.Трябва да се върне смъртната присъда!!!
83
8
 
52
 
! Отговори
Киркорчо преди 12 години
Смърт за смърт
82
9
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
възстановяване на смъртното наказание
81
8
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Че ги трепеме ли *** ? И ние имаме нужда от самозащита.Разрешително за пуцалка не се вади лесно , ама винаги може да затъкнете в пояса си някоя чекийка и 20-30 санта тръба , ей така - "за всеки случай" , пък ако ще става нещо , да не сте с голи ръце , тъкмо като забиеш чекията в окото на *** и оня да се чуди "кво стана , че не ядохме"....и те така ...една чекиика си нося в раницата и чекам некой *** да му направим "Киндер сюрприз" у главата...
80
8
 
71
 
! Отговори
Под игото преди 12 години
Вие, братя и сестри Българи, още ли вярвате, че българската държава съществува !?
79
8
 
81
 
! Отговори
Вижте в "Блиц&q преди 12 години
за убийството в Ново село - качени са и снимки на двамата ***. Съобщава се,че единият от тях е ходил на училище до трети клас, а другият - по-младият, е абсолютно неграмотен, но вече е баща! Влезли в дома на дядото с намерение да откраднат медния му казан за ракия, "за да го продадат за някой лев"- това е за тях цената на човешкия живот!Знаете ли кое е най-отвратителното? Признали са,че този беден старец отвреме навреме им давал "по някой лев" милостиня! Това е "благодарността" им!!!
78
17
 
56
 
! Отговори
Атакист преди 12 години
Само Волен ще оправи тез ***!Всичките в Белене да ги папкат прасетата !Ще видите че *** терор ще спре!Няма да има *** махали ,няма да има палати на ромски барони !Волен премиер,повече няма кво да коментират!
77
9
 
71
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
На мача между Монтана и Левски ,феновете на Левски започнаха да скандират "Смърт за *** "!
76
8
 
51
 
! Отговори
иван преди 12 години
***,чиновници,милиционери,мутри...всички в огромно количество.какво да очакваш,те са в свещен съюз срещу нас.като сме луди да търпим.
75
10
 
53
 
! Отговори
бренеке преди 12 години
Ние сме в преход от комунизъм към капиталокомунизъм.Капиталокомунистите хич не им пука за обикновения човек.*** им трябват за пред Европа,както и за избори.По случая с Белнейски почерка е пак ***-обезобразени с голяма жестокост.Делото тъпче на место,защото некадърните ченгета са нагазили местопроизшествието като *** и заличили следите на извършителя.За другите доказателства да не говорим как са съхранени.