Пиян се заби с колата си, лъже полицията, че била открадната

Младият мъж седнал зад волана с 1,31 промила алкохол
11 май 2015 17:21, Красимир Ангелов
4
Пиян се заби с колата си, лъже полицията, че била открадната
Снимка: Булфото, архив

Пийнал шофьор се е опитал да заблуди полицията след катастрофа в Добрич, съобщават от Областната дирекция на МВР.

Лек автомобил "Ауди" с добричка регистрация се е ударил в бетонна стена на търговски обект по улица "Христо Ботев" в областния град. Малко след катастрофата в Първо районно управление на МВР се обадил собственикът на автомобила – 25-годишен мъж, който съобщил, че колата е била противозаконно отнета от паркинга пред жилището му.

След процесуално-следствени действия полицията установява, че именно собственикът е управлявал автомобила. При проверка с техническо средство са отчетени 1.31 промила алкохол в издишания от водача въздух, поясняват от полицията.

По случая е образувано бързо полицейско производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: добричкатастрофа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А за пияния полицай, заловен миналата седмица във Врачанско, с над 2 промила,нито ред. И той така се е правил на луд,уж не бил карал,а само седял в колата, прокуратурата щяла да установява кое как е. Мирише ми на пиян граничен полицай,налочен от колегите си с мляко.
2
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Вчера видях двама симпатични полицаии които в опита си да се паркират на един не особенно законен паркинг им беше изтелко маслото. Много ми е интересно после какво се е случило
1
3
 
3
 
! Отговори
edin преди 8 години
А бе,Бьчварова!А бе,министьрке,а бе размьрдай малко дупетата на подопечните си БЕ!!!Има израз един,който гласи-присьствие за респект.А бе кьде са тия,които контролират движението по пьтищата ни???