Жестокост! Мъж счупи краката на 5 домашни зайчета

Животните били собственост на 24-годишна жена от Монтана
21 юли 2017 12:15, Анисия Иванова
61
Жестокост! Мъж счупи краката на 5 домашни зайчета
Снимка: архив, Reuters

51-годишен мъж от Монтана осакати 5 заека, съобщиха от Областната дирекция на МВР. 

Вчера около 11:00 часа в РПУ-то била подадена жалба, според която предния ден във вила в местността "Парта № 1" 51-годишен мъж е проявил жестокост към животни.

Той счупил краката на 5 заека, собственост на 24-годишна жена от Монтана, и по този начин им причинил тежки и трайни увреждания.

Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група, извършен е оглед и е образувано досъдебно производство по член от НК.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
1
 
2
 
! Отговори
Законност и ред преди 5 години
51 годишния ИЗВЕРГ и бивш затворник рецидивист Здравко Ангелов Нисторов от Монтана, които вече е на 52 г., бе оправдан от районен прокурор Ставрев за престъпните си деяния с беззащитните животинки! Къде е справедливостта, къде са природозащитниците, къде е морала и съвестта на този прокурор за да прекрати досъдебното производство срещу този ИЗВЕРГ?! Срам и позор за справедливостта, но ще доиде и Видовден за всички които бездеистват!
43
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Тео Кога е това после ? На следващия ден или години по-късно ? Има разлика. Човекът може да се е самоубил понеже е осъзнал какво е извършил и няма връщане назад и да не му е издържала психиката. Въздържай се от такива заключения, правосъднико!
42
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гледката беше ужасяваща и ще ви разкажа: 51 годишния ИЗВЕРГ бивш затворник беше по особено жесток начин съвсем съзнателно пребил и осъкатил с голи ръце 49бр. зайци в това число бащи, майки, подрастващи и малки бебета зайчета, като ги е изваждал от клетките и ги е удрял от високо с всичката си злоба невинните животинки!Бебетата бяха с изпочупени гърбове, лапи и тазове и се влачеха по земята и стресирани и пищящи от ужаса които бяха изпитали! Вече от петте най-пострадоли има и мъртви за съжаление
41
4
 
25
 
! Отговори
Тео преди 6 години
Отношението на човека към животните е показателно.В случая определено става дума за садизъм.Когато бях 6-7 годишен бях през лятото на село.Едно от момчетата,около дванадесетгодишно ми показваше колко е забавно да вземеш една котка да и вържеш камък на врата и да гледаш как се дави.Още тогава разбирах,че не е редно,но и до днес го помня.Та съответния индивид се самоуби после.Казвам го в тази връзка,че на този нещо му хлопа дъската и е редно чичковците с онези ризки с дългите ръкави да се заемат.
40
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Горките зайчета,сигурно вече са одрани и във фризера.Сигурно и господата вегани нямаше да пишат тук,ако вместо крачетата на зайчетата,лошият,немилостив психопат беше счупил крачетата на стопанката на зайчетата,затова,че ги е пуснала и са съсипали градината му,за която вероятно се е трудил дълго време с надеждата да презимува човечеца.
39
5
 
9
 
! Отговори
до Turkinya преди 6 години
Хайде изключвай компа, че да не се върне мъжът ти и да види, че пишеш без разрешение, че я бой я камъни...Знаеш ли го на какъв кеф е?
38
13
 
7
 
! Отговори
Turkinya преди 6 години
Kato cheta dnes bg novinite se ubedih v bulgaristan samo *** jiveyat. Mojete da obijdate nas sas vsyskakvi dumi no po sveta kato chuyat bulgarin za tvs vseki zatvarya vrati
37
9
 
14
 
! Отговори
Да преди 6 години
помислим малко.Купуваш си фиданки за да си направиш овощна градина,това са пари.Засаждаш,това е труд.Дали ще се хванат,притеснение.Следват грижи,поне 14 пръскания годишно,окопаване,поливане,резитби,варосване и зазимяване,поставяне на мрежи с/у градушка,всичкото това е и пари и труд!Изведнъж обаче се появява някакво същество,което е решило да отглежда зайци,но по възможност на съседско изхранване и ги пуска свободно.Правиш забележки-ефект равен на нула.На кой да се оплачеш?Няма как да я биеш,и?
36
11
 
13
 
! Отговори
was преди 6 години
Жестокост! Жена изяде 5 домашни зайчета ..........то бива глупости,бива ,ама това си е жива простотия.
35
9
 
21
 
! Отговори
Злият преди 6 години
човек е еднакво такъв и към Животните и към хората!!!Няма разлика в жестокостта на хората! Злите хора са си такива към всичко и всички. Дано рано или късно го споходи това, което е причинил на животинките!!!!!!!
34
8
 
38
 
! Отговори
до 38 преди 6 години
Да колиш животни за храна е едно, да чупиш крака само защото ти самият си животно -- друго.
33
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кви са тия новини??????????Ау ,трябва да наложа филтри на сайтове.
32
4
 
3
 
! Отговори
ГАДОРЯН преди 6 години
Ами ако дойдат извънземни хищници и почнат да ни хапват. Хубаво ще ни е нали?! Ама така е. Закона на джунглата си важи и при човека с пълна сила. По силния пичели. Това е
31
8
 
15
 
! Отговори
А бе, преди 6 години
вие присъствали ли сте на клане на каквото и да е животно? Доста често съм виждал как въпросният колач се е напил като талпа, и коленето се превръща в мъчителна екзекуция за хайвана. Виждал съм и как се колят ярета и агнета сукалчета пред козата или овцата,която ги е родила щото е по удобно за да не се цапа другаде. Пък ако си мислете, че въпросната коза или овца, не разбира какво става се лъжете! Така че стига с природозащитно лицемерие!
30
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Боже, какъв изверг!!!!!!
29
5
 
2
 
! Отговори
Кольо преди 6 години
До АнонименА, 20 кости все ще се намерят ;)
28
6
 
30
 
! Отговори
do да бе преди 6 години
Едно е да го убиеш бързо за храна, съвсем друго е подобен садизим както описания в статията
27
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До А беДа, тва да счупиш краката на животно, за да го мъчиш, без да го изядеш после е АБСОЛЮТНО СЪЩОТО като това да го отгледаш и после да го заколиш, за да се прехраниш. Едно към едно.
26
14
 
16
 
! Отговори
А бе преди 6 години
природозащитниците, как мислите, дали месото което консумирате под най-различни форми е от самоубили се животни? Май повечето сте със селски корени (нищо лошо) хапвате си прясно месце от току що ЗАКЛАНИ животни,а иначе лицемерен рев изверг, горкото зайче и пр. глупости!
25
9
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Българските мъже са най-отворени, когато трябва да бият жени и животни... разбирам защо жените се омъжват за чужденци.