Мъже обраха 62 пратки, пари и касови апарати от куриерски офис

Полицията е залови четиримата крадци
28 фев 2020 23:30,
10
Мъже обраха 62 пратки, пари и касови апарати от куриерски офис
Снимка: БГНЕС

Четирима души са задържани за кражба от офис на куриерска фирма в Божурище. Това стана ясно на брифиг в сградата на ГД "Национална полиция", предаде "Фокус".

Образувано е досъдебно производство под наблюдението на Районна прокуратура – Сливница за кражба от офис на куриерска фирма в град Божурище. Повдигнати са 4 обвинения на четирите лица – двама мъже на 33 г., един на 42 г. и един на 50 г.

Мъжете на 42 г. и на 50 г. са с обвинения за кражба на 200 лв., касови апарати и 62 пратки на фирмата. Другите двама са били техни помагачи.

На първите двама са повдигнати и обвинения за съпротива на полицейски служители. Те не са спрели при подаден сигнал от страна на полицейските служители, които са искали да ги проверят. Единият от полицаите дори е бил засегнат при бягството им.

Спрямо четиримата е взета мярка за задържане до 72 часа и към момента се разглежда искането в Районен съд - Сливница за задържането им под стража.

42-годишният е осъждан за 5 кражби, а 50-годишният е осъждат два пъти за шофиране след употреба на алкохол, веднъж за подпомагане на чужди граждани да напуснат страната не по установения ред, веднъж за кражба и веднъж за грабеж.

При последвалите претърсвания са открити радиостанции, пластини за СИМ карти, матрица за направа на ключове и др. Работата по случая продължава и се очаква решението на Съда.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Единият от полицаите дори е бил засегнат при бягството им." - как е бил засегнат? Емоционално?
6
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мъже обраха - жени рядко обират
5
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сега като им лепнат по 3 мес условно,и те ще се поправят!
4
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Цикламата пак не спи, пипа какво където види. Кримунално проввени, съпротива, каране в нетрезво ... тези са кариерно криминално и такива ще си останат.
3
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Само не разбрах за какво са им касови апарати?Нито могат да ги продадат,нито да им вършат работа за каквото и да е.Всеки апарат си има номер,връзка с НАП и е откриваем.Преди време едни пък бяха отмъкнали апарат за винетки.Толкова глупави крадци има!
2
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Гледах го по новините взели са 200 лева и десетина пратки после са ги задържали в Люлин.
1
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 1Следяли са ги защото са имали дълги досиета, но са на свобода и ги хващат, но после ще ги пуснат пак и пак ще ги хванат. Така се върши работа.