Само един удар спрял сърцето на 16-годишното момче, убито в София

По ръцете му имало следи от игли
5 юни 2020 14:32, Нели Христова
83
Само един удар спрял сърцето на 16-годишното момче, убито в София
Снимка: БГНЕС

16-годишното момче, което бе открито мъртво в столичния квартал "Димитър Миленков", е от ромски произход. То е издъхнало след като е ударено силно само веднъж и сърцето му е спряло.

Разследващите органи ще проверят дали то не е било дрогирано.

Още по темата
Тялото му бе открито снощи в кв. "Димитър Миленков", след като дежурен полицай от 8 РУ забелязал на камерите странно раздвижване. Криминалисти разказаха, че компания роми седели на пейка. Тогава починалият Борисов се приближил до тях и ги попитал къде е едно момче. Вместо да отговори, 28-годишен мъж станал и ударил Борислав. Младежът паднал и не показвал признаци на живот, съобщават от 24 часа.

Затова ромите се разбягали. Аутопсията не е открила пряка връзка между удара и смъртта, а по ръцете на Борисов имало следи от игли. Те обаче били стари и нямат пряка връзка със смъртта му.

Назначени са експертизи за алкохол и дрога, които да покажат възможно ли е заради приема им младежът да е починал. В момента мъжът, ударил починалия младеж, е задържан за 24 часа, но не е обвинен в убийството му. Мъжът е осъждан няколко пъти.

Случаите на смърт, настъпила след един удар с ръка, са редки, но не и невъзможни. За да се стигне до летален изход, ударът трябва да е рязък и силен, коментират експерти.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
75
0
 
6
 
! Отговори
Рашо преди 3 години
Само да не се окаже че убития е оставил три деца сирачета и тринайсет годишна вдовица че тогава го закъсахме.
74
0
 
1
 
! Отговори
БХК преди 3 години
БХК пред неразрешима дилема, - на чия страна да застане.
73
0
 
4
 
! Отговори
Веско преди 3 години
До БоксьорЕ да де. Това е и тезата на адвокатите. Оня го бутхал, а другия залитнал, спънал се в бордюра и като паднал си ударил главата. Нещастен случай по учебник.
72
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 75И на бизнесмените, дето даваме работа :)
71
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 6Мантрата че всеки живот е достатъчно ценен е либерална пропаганда. Животът на един лекар, спасил много животи, живота на един добросъвестен гражданин, живота на една майка, която възпитава децата си да бъдат добри и почтени хора, са много по-скъпи от живота на наркоманите, престъпниците, патологичните безделници, които никога през живота си няма да създадат каквото и да било и само ще разрушават направеното от другите. Просто е - да си толерантен към злите е несправедливо спрямо добрите.
70
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименНяма нужда да ми казваш, аз си знам. Нокаута ти изключва мозъка, рестартира го един вид и изпадаш в несвяст още докато си прав. Падаш тотално отпуснат и без никакъв контрол над крайниците и тялото си, защото си в безсъзнание, съответно си отваряш черепа на настилката. Дори и с шамар може да нокаутираш човек.
69
6
 
39
 
! Отговори
6 преди 3 години
Бил ром , искал дрога , не умрял от удара ...!Един човешки живот си е отишъл , независимо кой и какъв е той !Изглежда у нас цената на човешкия живот се определя от горните показатели ! Убиецът бил осъждан и лежал в затвора !? Пуснат е предсрочно , понеже е превъзпитан там да раздава правосъдие навън !Кога тези съдии ще отговарят за делата си ?Кой ги издържа ? кой ги назначава ?......Кога ще има възмездие истинко за всичките тези отгоре до долу ?
68
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не се умира от самия ударАбе ... не толкова невъзможни, да тиниажа.Преди време искаха да спасяват един от ... другите, дето беше ударил шамар на едно момче, кеото доведе до инфаркти момчето почина, ама .. не било убийство. Премине а смърт по непредпазливост.ЗАТОВА УУУУУ ЗА СЪДА УУУУ ЗА ПРОКОРАТУРА!!! Уууу за държавата ууууу!
67
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 65Това, че не те притеснява, не значи че всичка им е добре, че се случва това!От утре акция, занизтреблениеот на нарко дилърите!
66
1
 
11
 
! Отговори
Репичка преди 3 години
Ахам,ясна е работата...египтяните от квартал Ремту Кеми са се раздвижили необичайно....
65
1
 
18
 
! Отговори
Нинагиц преди 3 години
Аааа ... туй сега в работата на мешерето ни са бъркайти!
64
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Естествения подбор според теорията на Дарвинизма но в съвремено изпълнение!Къде са били родителите на това дете?????Къде е власта, полицията, прокуратурата и съдебната ни система която не само допуска но и съдейства за разпространението на наркотици??????"Криворазбрана" цивилизация и демокрация от български тип - това е реалноста в която живеем!!!!!
63
0
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
16 годишен раджастанец наркоман, убит от 28 годишен пенджабец с множество криминални прояви,след спор за пари.
62
8
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За какво иде речШестнадесет годишен пи_льо е тръгнал да търси др.-ога. Двадесет и осем годишен познайник на МВР му е предложил , скарали са се за грамаж, качество и пи кл . ю. то си е намерил майстора . Това е истината. Един нормален ден в тридесет годишната справедлива демокрация.
61
1
 
21
 
! Отговори
Да не спорим преди 3 години
Припомнете си Врачански челен опит - двамата братя срещу каратистчето със сърдечен порок......
60
16
 
8
 
! Отговори
Румен Радев преди 3 години
Всички имате вето, ей алооо, за к'ви се мислите бе! Ти знайш ли кой съм, надушваш лииии...
59
9
 
13
 
! Отговори
Боксьор преди 3 години
"Случаите на смърт, настъпила след един удар с ръка, са редки, но не и невъзможни. За да се стигне до летален изход, ударът трябва да е рязък и силен, коментират експерти."Тотален булшит. Не се умира от самия удар, а от това че ударения изпада в безсъзнание (нокаут), пада като талпа и си разбива главата в асфалт, бетон, плочки, бордюр или друга твърда настилка. Да ви имам експертите.
58
1
 
7
 
! Отговори
122 преди 3 години
До ГерманецЩе ти се да е българска!
57
20
 
8
 
! Отговори
Румен Радев преди 3 години
моля хора от не нашият електорат да не ми пишат, налагам им вето!
56
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Румен РадевТъпан