Арестуваха общинар от Варна за изнудване на собственик на имот

Още двама са участвали в престъпната схема
19
Арестуваха общинар от Варна за изнудване на собственик на имот
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Служител на Община Варна и още двама мъже са задържани след разследване по сигнал за изнудване на собственик на недвижим имот, съобщиха от МВР.

При получаване на сумата от 10 000 лв. е задържан 29-годишен мъж, известен на органите на реда. След претърсвания на адреси във Варна от работното място на един от съучастниците му е иззета документация, свързана с престъпната дейност.

Задържани са още двама мъже – на 47 години и на 36 години, които е служител на Община Варна, участвал в престъпната дейност. Двамата са задържани под стража. 29-годишният е установен като посредник и  е пуснат под гаранция от 5000 лв.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
3
 
3
 
! Отговори
Vip преди 3 години
Това БСП и ГЕРБ са клонининги на БКП да не е новата опорка на оня дето ходи на плаж в Росенец, а услужливо не ще да ходи в Созопол на Буджака пред затворения достъп от вилата на патрона му оня олигарх дето получи предприятия за стотици милиони от Костов за жълти стотинки, а сега се пише за репресиран и пазител на свободното слово...
7
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защо са го изнудвали? Няма ли да напишете за схемите им?
6
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
а защо не им пратиха спец частите, плюс репортери, както и да ги държат навън дълго време за да ги снимат камерите. След това съда да откаже да ги пусне под гаранция? Или това се прави само за неудобните?
5
2
 
11
 
! Отговори
22 преди 3 години
Защо не може да се каже дума против а отборът трибуквен от Варна бе, гризачи подземи??????? До кога?!?!?! До кога ще въртят общината и града и ще изнудват хората?
4
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И БСП и ГЕРБ са кланове-клонинги на БКП. Такива бяха и сега са и останалите партии и партийчета. Най-удобна е опозицията, която сам си създал и контролираш. И която изпълнява поръчките ти.
3
4
 
13
 
! Отговори
1 преди 3 години
До Анонимен Само че не е от ГЕРБ ,а е от БСП.
2
1
 
23
 
! Отговори
Бунгар преди 3 години
Тези хора имена нямат ли? Когато се преставя подобна информация е хубаво да се дават и подробности, иначе статията е безмислена. Не искам да издавате присъди ,а конкретни данни за събитието.
1
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нормално е за рекетьорите от общините!