Пращат на съд студентка, квартирата й пълна с дрога

Униформените намерили хашиш, хероин, ривотрил
23 ное 2020 21:16,
15
Пращат на съд студентка, квартирата й пълна с дрога
Снимка: БГНЕС

Пращат на съд студентка, в чиято квартира разследващите открили тежки наркотици на обща стойност над 1600 лв.

Разследването срещу 25-годишната започнало на 22 февруари миналата година след постъпил сигнал в сектор "Криминална полиция" в Перник. Униформените проверили адреса на жената – жилище в кв. "Твърди ливади", където тя живеела под наем, пише вестник "Монитор".

Във всекидневната стая на обитавания от нея апартамент полицейските служители открили кафяво смолисто вещество, наподобяващо хашиш. За него наемателката потвърдила, че е наркотично вещество, което тя държи за лична употреба.

Освен това, в хода на претърсването на имота, в куфар била открита кутийка с няколко пликчета. В тях било разпределено голямо количество различни на цвят таблетки – бели, розови, оранжеви, зелени, както и кафеникава бучка.

Върху мивката в кухненския кът било намерено пликче с бяло кристалообразно вещество. На печката полицейските органи установили стъклена колба с термометър, покрита с текстилно парче, в която имало гъста виолетова течност.

За нея жената обяснила, че е студент по химия и във връзка с обучението си извършвала опити в домашни условия. В кухненския шкаф над мивката било намерено пликче с червеникаво прахообразно вещество и друго със свито топче.

Младата жена била задържана и отведена в сградата на Районното управление. Въпреки че първоначално отричала относно намерената в апартамента й дървена кутийка, впоследствие студентката признала на полицейските служители, че е нейна и вътре имало хероин, екстази и ривотрил.

От назначените и изготвените физикохимични експертизи е видно, че откритите в обитавания от А.Ч. апартамент вещества са наркотични – хашиш, хероин, метамфетамин, метилендиоксиметамфетамин /MDMA/. Общата им стойност възлиза на 1672,76 лева.

Предстои наказателното производство срещу обвиняемата да продължи в съда.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
3
 
! Отговори
така е в България... преди 3 години
До Хахахахахахахахахаако и е първо провинение...ще е условна !
13
0
 
6
 
! Отговори
Значи преди 3 години
"Изучила" се момата !
12
2
 
0
 
! Отговори
8 преди 3 години
(8) +1234/dir45
11
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ЗА КОКОШКА НЯМА ПРОШКА,ЗА МИЛИОНИ НЯМА ЗАКОНИ!ДОБРЕ Е ДА СЕ ОСЪЩЕСТВЯВА КОНТРОЛ,НО БГ ГЪМЖИ ОТ НАРКО-ПРОИЗВОДИТЕЛИ И РАЗПРОСТРАНИТЕЛИ ВЕЧЕ 30г.!БЕДНА МИ Е ФАНТАЗИЯТА ЗА ПОСЛЕДСТВИЯТА!СПРЕТЕ"ЕДРИТЕ РИБИ"НАЙ-ПОСЛЕ,КАКТО И ОРГАНИЗАТОРИТЕ НА ТЕЗИ"ДОХОДНИ"ДЕЙНОСТИ!ТО САМО ТОВА ДА БЕШЕ ПРОБЛЕМЪТ НА БГ... ИМА ЧОВЕЦИ,КОИТО ОТ ДОСТА ГОДИНИ СЕ ЗАНИМАВАТ С ВСИЧКО-ПРЕСТЪПНОСТ НА ОСНОВАТА НА ГРУБА ЗЛОУПОТРЕБА С ЧОВЕШКИ ПРАВА,ДА НЕ КАЗВАМ БРУТАЛНА/с камуфлаж/!ИМА ДОСТА И ОТ ВЛАСТТА ИЗПОЛЗВАЩИ РОМИ И ДР.БЕДНИ!
10
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Наркоманче.
9
0
 
7
 
! Отговори
Fax from Kazan преди 3 години
Breaking bad Перник едишън
8
2
 
8
 
! Отговори
Мдаа преди 3 години
Явно Пернишката секта граници незнае
7
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За мен MDMA
6
3
 
8
 
! Отговори
оффф преди 3 години
Някаква нещастна студентка...я преджобили. Ами сигурно се е опитвала да припечели някой лев като продава дрога на колегите си. Криза е, щом има търсене винаги ще има и предлагане.В света няма държава която да се е справила с наркотиците. Точно обратното. Там където най много ги преследват пазара е най силен защото цените са най високи и съответно маржа на печалбата и огромен. При това положение пазарът не търпи празно. Винаги се намират рискови играчи.
5
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
и от кога ривотрила стана дрога, че го споменават в изброяването заедно с нея? А описанието на "откритията" направо кърти плочки. Еди какво си било на печката, другото в кухненския шкаф над мивката.... СЕга ми кажете имало ли е нещо в тоалетната чиния и писната ли е била водата, за да е пълно описанието. Личи си че някой е преписвал от полицейските протоколи, ама като те са толкова обстойни, трябвало и това да опишат
4
1
 
10
 
! Отговори
Шишо преди 3 години
Добре де, все ми е чудно как така полицаите попадат на точното място. Според мен има някоя къртица, която дъни наркозависимите.
3
0
 
16
 
! Отговори
студент по химия???? преди 3 години
мария кюри в бг вариант:)))))))
2
0
 
25
 
! Отговори
Чадър преди 3 години
Защо не обискират заведенията в центъра на София, особено тези с му-три на входа? От тях по-фрашкани с наркотици са само домовете на собствениците им!
1
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хубаво, че са хванали някаква наркоманка, която разполага с дрога за цели 2 бона. А дилърите, които въртят по 2 милиона, все няма кой да ги хване.