Установиха самоличността на вързания за дърво под Бузлужда

Мъжът е бил с прободна рана, вързани ръце и крака и със запушена уста
1 дек 2021 16:03, Ния Христова
28
Установиха самоличността на вързания за дърво под Бузлужда
Снимка: БГНЕС
Установена е самоличността на мъжа, открит пребит и завързан за дърво край пътя за връх Бузлуджа. Това е 34-годишният С.С.,съобщават от пресцентъра на Окръжната прокуратура в Стара Загора, предаде Bulgaria ON AIR.
 
Снощи на тел. 112 е получен сигнал за пострадал мъж, който бил завързан за дърво в близост до пътя към връх Бузлуджа. Полицейски служители пристигнали на мястото и установили, че той е в безпомощно състояние. 
 
Мъжът е бил с вързани с тиксо ръце и крака и със запушена уста.
 
Пострадалият бил откаран от екип на Спешна помощ в болницата в Казанлък. Мъжът е имал и прободна рана в корема. Бил е с опасност за живота и се е наложила операция по спешност.
Още по темата
 
Под ръководството и надзора на Окръжна прокуратура-Стара Загора е образувано досъдебно производство за опит за убийство. Полицията издирва извършителите на престъплението и причината за побоя, информира БТА.
 
Извършен е оглед на местопроизшествието. Ще бъде изготвена съдебномедицинска експертиза, която да определи степента на причинената телесна повреда. Действията по разследването продължават.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
1
 
3
 
! Отговори
nimportequi преди 2 години
Да се радва, че не са го балсамирали понеже комунистите имат такъв афинитет.
16
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Комунистите имат такъв ритуал през 5 години.Тоя път са решили на Бузлуджа да го проведат.При тоя ритуал задължително пускат кръв за успокоение на вътрешна потребност.В лагерите на смърта ритуалът се изпълнявал всяка седмица!
15
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вързали са го Ленин и Сталин заради полови желания!
14
15
 
12
 
! Отговори
Социален работник преди 2 години
Човекът чул , че БСП са социална партия и отишъл да хапне от чинията. Нооооо, какво да види - чинията празна ! Нервирал се човекът и си хвърлил партийния билет , завързал се за дървото и казал, че няма да се отвърже докато не излети червената чиния. Казал , че чака авиатора Радев да седне в чинкията и да полети......към Сибир!
13
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
в Казанлък отдавна всичко е корунпирано и нито от полиция нито от кметицата от ГЕРБ става нещо,престъпността е поголомна и страдад нормалните хора.
12
14
 
13
 
! Отговори
Рамзан Кадиров преди 2 години
Това е бил жертвоприношение на кому-няги-те към техният "бог" - Сатаната. Там, в подножието на дяволското капище те са се надявали техният господар - Дяволът, да върне от Ада техният пророк - Правешкият Ром, че да може заедно с незаконният си син Румен Радев да управляват България вечно.
11
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Е нали беше Стефан Бангото. Още вчера го бяха индентифицирали, бил там вързан от Чефо Канапа, Пижо Телта и Наско Бодила! :))))))))
10
14
 
13
 
! Отговори
20 000евро за терор преди 2 години
Гешев поръчва изтезания на свой авер от Перник Юлиян Борисов Георгиев и бандата му, срещу неудобни! Жалбите срещу ОПГ-то на този Юлиян от Перник старателно се потулват от Прокуратурата!
9
42
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
С Радев се върнаха мутрите
8
0
 
24
 
! Отговори
Момо преди 2 години
Нали вчера казахте, че е Стефан "Бангото" ?
7
8
 
26
 
! Отговори
маркиз дьо саП преди 2 години
Сега вече на всички членове и симпатизанти на БСП е ясно какво ги чака, ако не са съгласни с официалния курс на партията!
6
14
 
19
 
! Отговори
Диоген преди 2 години
Този е вързан още от лятната Бузлуджанска сбирка на червените мухоморки.Подвиквал е обиди по времето на словото на Нинова и изпълнителната бюро го е наказало като провокатор на Борисов. После самодиви са го спасили, една му раните върже,друга в уста го целуне бърже. Сега физически и морално пречистен, ще пристане отново на червената идея и коалиционния кабинет!
5
7
 
9
 
! Отговори
Феодализъм в Перник преди 2 години
Нали в град Перник мафиотите така вързаха един Инспектор след 3 дни изнасилвания го пуснали, а той отишъл и хвърлил майка му от 8-мия етаж! От тогава МВР Перник и Община Перник слугуват на Пернишките мафиоти безотказно!
4
6
 
11
 
! Отговори
До 5 преди 2 години
Пак ли чуваш гласове
3
21
 
27
 
! Отговори
Флоров Ципов Цв. преди 2 години
Мафията на Борисов е превзела Държавата, не се доверявайте на МВР, ДАНС и Прокуратурата! Те се гаврят с гражданите, всичко срещу Борисов, Гешев и сие потулват !...... ТОВА Е ИСТИНСКА МАФИЯ
2
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Още вчера беше "Бангото" някой си, днес не е ли той?
1
15
 
35
 
! Отговори
Сър Джеймс преди 2 години
Kyмyнисти сър! Забавляват се!!!