Меркел се появи с патерици след злополуката при ски бягане

Канцлерът ще води утре първото заседание на новото правителство
7 яну 2014 16:20, Елка Василева
7
Меркел се появи с патерици след злополуката при ски бягане
Снимка: БТА

Германският канцлер Ангела Меркел се появи днес за първи път пред обществеността с патерици, откакто пострада при каране на ски в швейцарските Алпи, предаде ДПА.

Още по темата
Меркел се срещна в канцлерството в Берлин със стотина деца, изпълняващи коледни песни и попя с тях на Богоявление, когато католици и протестанти честват празника на тримата влъхви.

Канцлерът беше принудена да отмени за следващите три седмици почти всичките си планирани срещи, след като по Коледа при каране на ски падна и пукна тазова кост.

Въпреки контузията си Меркел ще води утре първото заседание на правителството за тази година. Говорителят й каза, че тя възнамерява известно време да работи предимно от дома си, пише БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
Толкова силно преди 10 години
излъчване има, че дори не забелязвам, че е с патерици.Хм, някой я е предупредил, както и Шуми...
5
3
 
2
 
! Отговори
АНТИМУТРА преди 10 години
сТРОШИЛА СИ Е ТАЗА!!!!кОЙ Я КАРА ТАЯ ДА СЕ КАЧВА НА СКИ!!!ТАКА МОЖЕШЕ ДА СЕ РАЗЧЕКНЕ, ЧЕ В ИНВАЛИДНА КОЛИЧКА ЩЯХА ДА Я КАРАТ!
4
7
 
4
 
! Отговори
жалко преди 10 години
колко е несправедлив животът,Шумахер пада и си чупи главата,а Меркел пада и си чупи таза,трябваше да е обратното,жалко,много жалко
3
2
 
7
 
! Отговори
Gesh преди 10 години
Много е хубаво, когато възраста не те спира да спортуваш. Ударила се е. В ските е така, но важното е да си горе на снега, не само за да си здрав, а и за пример на младите. Иначе ние искаме младите да седят в чалготеките, да се друсат, да са хилави от седене само пред компютрите. За да се гарантира това, се противопоставяме са строителството на съоръжения за спорт в планината. Ще кажете, какво общо има с леля Ви Меркел? Има, има.... Нашите избранници се крият от народната любов нали?
2
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ей, внимавайте с тия ски, че са много опасни - и каска не спасява! А за номер 1 кво да кажа? Като си прокълната, ходи се гръмни, няма друга оправия...
1
10
 
6
 
! Отговори
Прокълната преди 10 години
Който се прегръща с червеният *** Борисов, няма да излезе на добър край!