Френски полицай обвинен в изнасилване на 22-годишен

Трима негови колеги пък са обвинени в нанасяне на побой
7 фев 2017 14:40, Елка Василева
22
Френски полицай обвинен в изнасилване на 22-годишен
Снимка: архив, Reuters

Френски полицай бе обвинен в изнасилване на 22-годишен мъж, а още трима негови колеги бяха обвинени в нанасяне на побой при изродила се в насилие проверка на самоличността миналата седмица в парижкото предградие Олне су Боа, предаде Асошиейтед прес.

Адвокатът на жертвата каза, че клиентът му е в болница с тежки наранявания и е претърпял операция, след като е бил изнасилен с полицейска палка.

Вътрешният министър Брюно льо Ру отстрани от длъжност четиримата полицаи и заяви, че обстоятелствата около ареста на пострадалия трябва да бъдат установени "съвсем ясно и недвусмислено".

В предградието Олне су Боа след трета поредна нощ на размирици бяха арестувани 24 души. Изпочупени са витрини, запалени са автомобили и контейнери, полицията е успяла да потуши пожара в два ресторанта. Някои от арестуваните са заподозрени за действия във въоръжени групи.

Олне су Боа беше едно от най-тежко пострадалите предградия при бунтовете в крайните квартали на френската столица през 2005 г., припомня АП.
 

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
2
 
14
 
! Отговори
Манго преди 7 години
Браво, нашата полиция да вземе пример от французите и така да да изнасилва ромите. Така ще се справят с престъпността и увеличаването на този етнос.
14
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А случайно френският полица да се казва Ахмед?
13
1
 
8
 
! Отговори
един там преди 7 години
Голямо чудо, стига сте ни занимавали с днешната специфика на живота в тази Франция! Ясно е, че французите са доста изчаткали, но мен това не ме интересува! Относно Франция ме интересува само, защо тази победена/покорена през ВСВ страна и след това освободена, е наредена след това сред победителите и е постоянен член на съвета за сигурност?
12
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Туй са от новите полицаи на Меркел, ако сте бели хора носете си вазелин за всеки случай, че със тия трополови ценности всичко е възможно. Или си пснете брада и кавайте, че сте от Судан.
11
4
 
23
 
! Отговори
ГАДОРЯН преди 7 години
Така така! Значи Ахмед онодил Мохамед! Класика в жанра. Хахаха
10
11
 
3
 
! Отговори
Киро ACAB преди 7 години
Дали били бели или черни, християни или мисюлмани, русуфили или русофоби, няма никакво значение. Полицаите са еднакви и у нас и в Париж и в Занзибар. Утре може да е вашата дъщеря, син или жена. Тогава ще видите вие... АCAB
9
1
 
18
 
! Отговори
Здравко преди 7 години
Как ли полицая след това ще държи в ръцете си тази *** палка ??!!
8
1
 
20
 
! Отговори
Пешо* преди 7 години
Френска любов, какво да ги правиш.Час по-скоро да се омитат от ЕС.
7
2
 
26
 
! Отговори
Досадно и жалко преди 7 години
За онзи, който твърди, че е изнасилен, в други сайтове пиша, че е от африкански произход.Не се казва нищо за произхода на полицая-насилник, но и аз си помислих, както и пишещите по-долу, че е много вероятно да е от "новите французи", придошли от Магреба.Все пак, жалко е, че в сърцето на Европа се случват такива неща.
6
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Новина ще бъде ако полицаят е бял,а изнасиленият е черен.Но това не може да се случи.Сигурно полицаят е един от многото цветнокожи французи,а онзи е от северна Африка.
5
4
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Полицаят се казва Ахмед Абдулла, а жертвата Мохамед Момабаса, културни особености, кво да ги праиш.
4
4
 
14
 
! Отговори
ГАДОРЯН преди 7 години
Или полицаят или жертвата са индианци ;))) Интересно кой обаче
3
8
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако е изнасилил "бежанец" или социалист-сергеист,хаир е направил.
2
6
 
37
 
! Отговори
Жан-Жак преди 7 години
Този "изнасиления" е със специфични културни особености и просто се опитва да изкопчи ОЩЕ пари от държавата, която го храни.
1
41
 
11
 
! Отговори
Западноевропеец преди 7 години
Русофилите ще се появят, за да оплюят Запада след ТРИ, ДВЕ, ЕДНО!!! Ако това се беше случило в Русия щяхте да се замълчите!