Фараж няма да се кандидатира на изборите на 8 юни

Като евродепутат можел по-ефективно да влияе за Brexit
21 апр 2017 15:37, Елка Василева
14
Фараж няма да се кандидатира на изборите на 8 юни
Найджъл Фараж. Снимка: архив, Reuters

Бившият лидер на Партията за независимост на Обединеното кралство (ЮКИП) Найджъл Фараж, който бе сред водещите идеолози на Brexit-а, няма да издига кандидатурата си на предстоящите на 8 юни предсрочни парламентарни избори. Това заявява самият той в авторска статия в "Дейли телеграф", публикувана днес и цитирана от ТАСС.

Петдесет и три годишният Фараж, който е член на Европейския парламент от 1999 г., пише, че няма да се кандидатира на тези избори, но ще продължи "да се бори за Brexit-а в Европа". Досега той седем пъти е кандидатствал за мандат в Камарата на депутатите, но винаги без успех.

В статията Фараж признава, че е бил изкушен да постави кандидатурата си в избирателния район Клактън, след като там е оттеглил кандидатурата си Дъглас Карсуел, бивш депутат от ЮКИП.

"Това би било за мен лесна победа и влизането в Камарата на общините би било оправдание за всички усилия при участието в избори през всички тези години", обяснява той.

По думите му след дълъг размисъл преценил, че в качеството си на евродепутат може по-ефективно да влияе върху излизането на Великобритания от ЕС.

/БТА/


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
0
 
! Отговори
глупости преди 1 година
Никого не е излъгал,играта е такава,че някой трябва да го отнесе без значение какво става!Този и.ди.от е избрания,той ще плаща!
7
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Егати нещастника е тоя. Излъга англичаните да излязат от ЕС. Сега като се виждат резултатите го чака гьостерицата.
6
1
 
7
 
! Отговори
***** преди 1 година
"Фараж прилича на малко злобно куче-пинчер, джафка и подскача да го видят, но подвива опашка като види тоягата" - това не са мои думи, а на една депутат-консерватор.
5
1
 
10
 
! Отговори
Уикеда преди 1 година
Много ясно, нали тогава ще му лъсне голият гьz
4
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
хахахахах, няма такъв паляч000, като стане за поемане на отговорност и бяга надалече, иначе на приказки няма равен. сега цялата държава му сърба кашата, която забърка
3
1
 
15
 
! Отговори
Good Save the Queen преди 1 година
Този е най големия клоун
2
1
 
22
 
! Отговори
Аз преди 1 година
Няма да се кандидатира лъжеца Фараж, защото отлично знае, че няма да стане депутат. Шанса му е НУЛЕВ, благодарение на избирателната им система. Веднъж успя да излъже избирателите в кралството, които скоро ще го гонят с камъни. Затова той , който беше против емиграцията се измъкна в САЩ- Фокснюз са му поверили предаване да промива американските мозъци. Получава си голямата заплата от Европейския парламент , а се бори за разпадането на ЕС. По-голям двуличник и подлец от него няма.
1
6
 
0
 
! Отговори
Анализ преди 1 година
Наблюдавайки събитията по света, опитните анализатори веднага забелязват някои корелации.
Видно е, че блестящата изборна победа на Бойко Борисов даде нов импулс на цяла Европа. Всички европейски народи тръгнаха наново по пътя на прогреса, обединението и мира.
Обратното, поредицата грешки на президента Радев, които излязоха наяве, разколебават хора като Фараж.