32-годишен пилот уби 20-годишната си съпруга след скандал

Полицията в Атина разкри жестоко убийство
18 юни 2021 07:39, Ния Христова
38
32-годишен пилот уби 20-годишната си съпруга след скандал
Снимка: БГНЕС
Съпруг си призна, че хладнокръвно е убил 20-годишната си съпруга от Великобритяния преди месец, пише в. „Катимерини”.
 
32-годишен пилот е признал, че е убил 20-годишната си британско-гръцка съпруга в дома им в атинското предградие „Глика Нера” миналия месец.
 
Източници от полицията твърдят, че заподозреният е признал пред разследващите, че е убил Каролайн Крауч, след като двамата се скарали и тя го заплашила, че ще го напусне и ще вземе 11-месечното им бебе със себе си във Великобритания.
 
Той обяснил, че е нагласил местопрестъплението, за да подкрепи историята си пред полицията, че 20-годишната Каролайн е била бита и удушена от трима обирджии, търсещи пари и ценности, докато той е бил вързан за стол и не е имало как да й помогне.

38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Затова решението е едно - отиваме да да го бучим в мъжки задни части, за да не се създават подобни проблеми. Където има жена има и проблем. Тва е положението ,колкото и да не им харесва на нежната част на света тва
31
3
 
4
 
! Отговори
Един преди 1 месец
В днешно време е изкуство да си намерим тиха и спокойна жена!!!
30
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Никога не е имало любов, това е маска и храна за ба лъците.
29
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
В днешно време любовта и приятелството са една измама.
28
5
 
8
 
! Отговори
Един преди 1 месец
Затова момчетата се стахуват да се женят,заради правата на жените и света е в процес на намаляване.
27
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
В едно село ,мъжете казват ,че всички са баджанаци.Но, напоследък се чува от жените, че станали баджаначки.Времена и кръговрат.
26
1
 
0
 
! Отговори
Форумният Женомразец преди 1 месец
Рецепта-взаимстване от крайния шериат по наш образец и изритването на неоанархомарксизма, псевдолиберализма и всякаква дегенеративна толерастия.
25
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Грък, чиято чест е била настъпена лошо. Не са хубави тези неща. Жените хем искат пари, хем да си до тях? Как да стане? Не знам работодател да плаща щедро, защото седиш до полата на жена си. Но някои български мъже гледам са станали детегледачки, в опити да угодят на жените си. Докато жените не се оплачат, че това до тях вече не било мъж. Ами, какъв мъж да е. Той две години сменя памперси и храни пеленачета. Естрогенът му е по-висок от на жена му.
24
0
 
6
 
! Отговори
До мая преди 1 месец
Не лъжи! Не ни слагай думи в устата, които не сме казвали.
23
8
 
16
 
! Отговори
Мая преди 1 месец
От коментарите става ясно колко потенциални психопати убийци се разхождат сред нас...получила си била заслуженото. Вие наред ли сте въобще да защитавате убиец, ликвидирал жена си по особено жесток начин!? Много семейства имат проблеми, но ако всичко в главата е на мястото си, дори да се стигне до разрив, се разделят цивилизовано. Повдига ми се като си помисля, че бебето е станало свидетел на това и ще расте без майчица. И толкова много хора го одобряват...
22
2
 
14
 
! Отговори
Док преди 1 месец
Тука за дялба говорите при развод. Ми не се женете, бе подписвайте граждански брак, просто е. Аз двете ми деца съм ги признал при раждането, апартамента го писахме собственост 50:50, едната кола на мое име, другата на нейно, аз имам застраховка живот в нейна полза, тя има застраховка живот в моя полза. Ако някой ден се разпърди работата, всичко е ясно.
21
0
 
4
 
! Отговори
Знаещ преди 1 месец
Присъдата ще му е доживотна, но в Гърция те освобождават след 18 години в затвора.
20
1
 
7
 
! Отговори
Ами до 25 преди 1 месец
Нали? Тогава как ще рекетирате бившите си съпрузи за пари и имоти?
19
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
23 никоя щото жената си иска детето и ще го гледа най-добре, а на мъжа едва ли ще му е хубаво, да ползва болнични като се разболява постоянно в детската градина.
18
3
 
9
 
! Отговори
Жулиен преди 1 месец
Съжителство с овластени баби не е за всеки, за пореден път. Но баби много, можете да си ги сменяте всеки ден и няма да свършат. В днешно време укротяването на опърничавата е безполезно занимание, винаги може да се обърнете за 5 минути и тя да се опраши с някой друг, никога няма да е покорна.
17
5
 
31
 
! Отговори
Ама до 15 преди 1 месец
Като се чувстваш онеправдана, при развод дай децата на мъжа, дай му на него жилището и му плащай издръжка. Хайде да видим колко от феминистките ще го направите! :-)
16
3
 
27
 
! Отговори
До 15 преди 1 месец
Уважаема, от цвят на цвят сте вие. Жените се и в момента, в който излезе нешо на небосклона, примерно атлетичен но най вече истински мъж не като тебе веднага си взимате дърмите и се влюбвате в този истински мъж. А той не е и стомски мъж а е просто прилично богат. Да не отварям и други теми. Но при разводи, жените определено злоупотребяват с децата и с чувствата на мъжа.
15
2
 
7
 
! Отговори
SHEFA преди 1 месец
ГРЪК.
14
3
 
35
 
! Отговори
До 8 преди 1 месец
Буле, мъжете работим, понякога и надалеч за повече пари, именно заради семейството. И после жената да ти каже. Няма те много време,!на нас с детето ни трябва баща и съпруг. Решиш да си останеш вкъщи и да работиш в града про семейството си и мине се половин година и жената казва.... трябват ни пари... какво ще правим. Няма угодия. Лично преживяване.
13
4
 
21
 
! Отговори
ДДРОнег преди 1 месец
Докато са такива законите и мъжете нямаме права над децата, ще има още такива случаи !!! ........."...тя го заплашила, че ще го напусне и ще вземе 11-месечното им бебе със себе си във Великобритания." ....Не заплашвам, просто предупреждавам , и ние мъжете си обичаме децата, и сме готови на всичко, за да ги запазим !!!