ГЕРБ и БСП се карат: ДПС ли ще спечели?

Николай Ненчев предрича изненадващо добър резултат за движението
29 мар 2019 22:10, Красимир Ангелов
27

По-малко от два месеца остават до изборите за нов Европейски парламент. След неуспешно дясно обединение, лидерът на БЗНС и бивш министър на отбраната Николай Ненчев ще се явява индивидуално пред избирателите.

В студиото на "Денят ON AIR" той определи политическата ситуация у нас като взривоопасна. По думите му у нас има тежка криза, а случващото се и постоянните скандали в ГЕРБ и БСП носи негативи на цялостния евровот, защото ще бъдат отблъснати гласоподаватели, които биха дали вота си.

Николай Ненчев смята, че противопоставянето на Сергей Станишев, Елена Йончева и Корнелия Нинова в БСП е драматично и неразбираемо за много от хората, а отстраняването на Цветан Цветанов от ПГ на ГЕРБ може също да разстрои структурите на партията.

"Няма да бъда изненадан, ако на тези избори ДПС вземе изключително висок резултат. Те изглеждат най-силно мотивирани, най-силно мобилизирани. Ако продължават тези скандали, може би ще бъдем изправени пред обстоятелството ДПС да спечели за първи път избори в България. Ще доближи 20%. Казвам го с цялата си отговорност", заяви Николай Ненчев пред Bulgaria ON AIR.

Според бившия военен министър именно ДПС е партията, която е най-добре подготвена за изборите. Николай Ненчев посочи още, че отстраняването на Цветан Цветанов е било доста краен ход, а честата смяна на министри в правителството може да доведе до политическа криза в страната.

Бившият военен министър попита и кой ще потърси отговорност от невлизането на БСП в парламента.

"Политиката се прави на основата на тези инициативи вътре в народното събрание. Когато си избран, трябва да отстояваш кауза и теза. Ние говорим за зловещ сценарий между БСП и президента Радев", заяви още Ненчев в ефира на "Денят ON AIR".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
31
 
! Отговори
Хъшове преди 5 години
Там е въпросът, дами и господа управляващи, че наистина сте много отдалечени от критерия за "идеални"; за Ваше успокоение, все пак, може би не сте "най-лошите". Вие сте посредствени, лошо подготвени, корумпирани, безидейни, безволеви, пошли, елементарни, без ценности, с изкл. на смешните Ви и комплексарски залитания по нови апартаменти, повече кв. метри и етажи панел и тухли, изписани кичозно с тестове от Свети Писания, които вие едва ли сте чели, а дори и да сте чели, едва ли сте разбрали.
19
0
 
32
 
! Отговори
Anonimen преди 5 години
Никой не мисли за народа ако ще и Путин да дойде на власт алчни до безумие са
18
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На тях властта е в имоти и наеми . Разпределят гласовете ,порциите на гласове срещу комисионни.Това баце го знае щото с Доган са колеги от козяк 16.Шефа на цру се е срещал с Живков през 80те и му е казал да правим като тях с черните пантери в сащ . Дпс не е случайно създадена !
17
2
 
31
 
! Отговори
ПЕНКО преди 5 години
НЕНЧЕВ- " АМАРИКЪН МЕН"- ИСКАШЕ ДА Е БЪЛГАРСКИ - ГОВНАЙДО !!! НО АМЕРИКА ОТ ДРУГАТА СТРАНА НА ЗЕМНОТО КЪЛБО / БЕЗ ГУГЪЛ И "ФЕС-БУК" / !!!!
16
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ako specheli dps, ste stane interesno i mnogo lubovno v bg...
15
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако ДПС имат добър резултат, това ще е вследствие поведението на ОП.Колкото повече ОП създават напрежение и нетърпимост между българи- ро.ми и турци, толкова повече привърженици ще печелят ДПС. ОП тласкат хората към ДПС.
14
1
 
32
 
! Отговори
Офф ,да се омита преди 5 години
Партията на Ненчев в момента има по-малко от 10 /десет/ активни членове.Един от тях е Евгени Минчев , а като цяло нито един не е с нормална сексуална ориентация.Същият е платен краварски агент още от времето ,когато изкара 10 години в посолството ни в САЩ.Той предаде списъка с българските разузнавачи на краварите ,когато стана министър на отбраната ,без да е носил пушка през живота си.Сега му се привиждат едни 20 000 евро заплатка в европарламента ,но няма да го огрее.Гладна кокошка ,просо...
13
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ko kat specheli dps...nali imat dost?! Hem sa gi garmili svoi...
12
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя оракул да не е сменил Плевнелиев?Аман от шамани и пишман политици.
11
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Г-н Ненчев хвърли едни пари за ремонт на двигатели на миговете. Беше следствен за това си дело и какъв е резултата, та е тръгнал да си налага идеите.
10
12
 
36
 
! Отговори
Гледна точка преди 5 години
Нянчев да си гледа нянките и да ръси акъл някъде другаде!ГЕРБ никога не се е противопоставяло на БСП. БСП е тази която постоянно "мъти водата", иска оставки, създава гейт-ове и нажежава обстановката. *** се държи като възпитател от ТВУ, вместо да използва диалогичен и добронамерен тон. Тя постоянно търси скандали, защото от това се храни.
9
5
 
37
 
! Отговори
kitaec преди 5 години
Руския шпионин Андрей Луканов създаде ДПС,СДС и КТ Подкрепа.За комунистическата олигархия в България,която държи всички партии,изобщо няма значение съотношението на процентите от изборите.Целта е да се постигнепо голяма изборна активност.Колкото до ДПС,и този път ще са между 6-8,5%,толкова им позволява ДС
8
1
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Лидер бил на БЗНС... боже колко мъка има по този свят
7
2
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ДПС е на власт от 2001г. до днес без прекъсване, така че те винаги печелят!
6
11
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Със сигурност БСП ще загуби
5
2
 
36
 
! Отговори
Ха-ха преди 5 години
Няма нужда да си голям специалист,за да установиш,че ДПС ще има добър резултат!Само като се погледне демографията и всичко е ясно.ДПС в момента имат потенциал за 25% гласове,но умишлено не се напъват да ги постигат!Защото ако го направят,ще последва отрезвяване на българските партии и население и току виж се взели в ръце.Което пък би провалило плановете им.Затова прилагат стратегията на бавното превземане-като в Македония.Моята прогноза-ГЕРБ-6,БСП-6 и ДПС-4.Едно място е спорно между ГЕРБ и ДПС.
4
16
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ОП (НФСБ+ ПП"Атака" + ВМРО) трябва да управляват България!!!
3
13
 
37
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 5 години
Няма значение кой се кара... - ГЕРБ винаги печели...
2
5
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ненчев поредния папагал яхнал хибридите да се хареса на чичо САМ , разгеле му хвърлят някоя зелена троха. Тоз го дебнат само руски шпиони и сънува червени бабички с калашници. От тракторист голем Натовец като наш Роско от зидар в Германия.
1
6
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Исус Христос при второто пришествие , дерзайте !