След скандал 19-годишен е убит в Студентски град*

Инцидентът е станал около 3 часа в стая на блок №23
Обновена: 29 фев 2012 14:38 | 29 фев 2012 10:07,
396
След скандал 19-годишен е убит в Студентски град*
Криминалисти от 7 РПУ извършват оглед на мястото на убийството. Снимка: архив Булфото

19-годишният Марио Данчев от Перник е убит при масов бой в общежитие в Студентски град.

Инцидентът е станал малко преди 3 часа през нощта в стая на блок №23, където убитият младеж живеел с брат си близнак Мартин и още едно момче - Илко от Добрич.

По първоначални данни на МВР снощи близнаците и техен приятел, с инициали В.Б., обиколили няколко заведения.

Посред нощ един от близнаците се върнал и започнал да тормози съквартиранта им Илко. След свада помежду им той се обадил на брат си за подкрепление.

Междувременно Илко се заключил в стаята, но когато дошло подкреплението, се принудил да отвори вратата.

Тримата влезли вътре и започнал бой. В мелето Марио Данчев се свлякъл безпомощен на земята, прободен в сърцето. Предполага се, че младежът е наръган с нож.

Сигналът за сбиването между студентите бил получен тел. 112 около 3 часа тази нощ от пазача на общежитието.

След минути пристигнали екипи на Седмо РПУ и спешна медицинска помощ.

В момента криминалисти извършват оглед на мястото на убийството, а други униформени разпитват участниците в сбиването – братa близнак, приятеля му В.Б. и съквартирантa Илко, всички те 19-годишни студенти първа година в УНСС.

Към момента никой от участниците в боя не поема вината за убийството.

При изследванията с дрегер две от момчетата, участвали в мелето, са дали положителна проба за алкохол, като едното е било с 1,85 промила.

Продължава работата по случая. От МВР съобщават, че на по-късен етап ще предоставят повече подробности около убийството на момчето.

*информацията е актуална към 10.25 часа

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


396
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
311
1
 
60
 
! Отговори
Охранител преди 12 години
Ами дошли трима да бият един и единият от тримата се отзовал мъртъв на земята с нож забит някъде из него...какво да направи сам срещу трима?Жалко за убития, но не се участва в сбиване на страната на мнозинството...като си пич, бийсе като гакъв...1 на 1...Много бабаити в тази държава и все групово искат да бият...
310
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не си познавал момчето,за да правиш намеци че е "селски бек".
309
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Агресията поражда агресия...
308
6
 
22
 
! Отговори
марин преди 12 години
от това което разбирам си е получил заслуженото. един *** по-малко
307
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен 2 преди 12 години
До Студент-колега аз също си сядам вечер кротко да си пия с колеги и си говорим мнг приятно.Съгласен съм, че не всички студенти сме паласпури както си личи от коментарите ни.Просто споделяме каква е по-голямата част от младите хора.И ти знаеш за какво говоря и на другите им е ясно.Човек сам ако не си помогне няма кой!!! Мило ми става за БГ като видя от тук какво се случва и какви хора има-прости и злобни.Мисленето трябва да се промени-там се крие всичко!
306
1
 
54
 
! Отговори
Милкова преди 12 години
Явно всички, които са били студенти забравят, че студентските години са били едни от най-хубавите им години. Ние също правехме "купони", пиехме, танцувахме и се влюбвахме, но ходехме на театър, кино, опера, мачове и най-вече учехме, а "връзкарите"бяха малко. Нормално е, младите хора искат забавления, но израснаха сред чалга, екшъни и герои "борците" и измамници. Резултата е посъвместно изпростяване и ***, за което сме виновни ние-възрастните, защото го допуснахме, а деца ни сега плащат.
305
3
 
1
 
! Отговори
към razor преди 12 години
леле, razor, какво си шаранче... :)))
304
1
 
3
 
! Отговори
към razor преди 12 години
леле, razor, колко си прав...
303
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен 2 преди 12 години
До Жоро-прекалено си прав приятелю, но това е самата истина. По страшното е, че тези хора се водят "бъдещето на България". Всеки компетентен на всякакви теми, а не е седнал себе си да погледне.Моите връстници, че дори и по-малките незнаят какво е работа, учене, хоби, цел в живота.Знаят само да пият и да пушат и после -гледай ква мизерия е, пари няма, тва няма, онва няма.Ами как ще има като лежат по цял ден.Жалкото в, че скоро няма да се оправим, а на мен ми се живее в БГ, а не цял живот навън!!!
302
1
 
3
 
! Отговори
Жоро до 354 преди 12 години
Това е и моята позиция, приятел. Съгласен съм с теб.
301
1
 
3
 
! Отговори
aznuba преди 12 години
Давид има +1 от мене xD
300
6
 
39
 
! Отговори
ДАВИД преди 12 години
ТАКА ЩЕ Е. КАТО НЕ ХОДЯТ В КАЗАРМА ТАКА ЩЕ Е. САМО КРЪЧМИ ИМ ДАЙ, ПОРКАНЕ, НАРКОТИЦИ . ДНЕШНИТЕ *** НЕ МОГАТ ДА СЕ СРАВНЯТ С ПРЕДИШНИТЕ ПОКОЛЕНИЯ. КЛЬОЩАВИ, *** - ТОВА МЪЖЕ ЛИ СА БЕ? ЕГАТИ И *** Е ТАЯ ДНЕШНА МЛАДЕЖ. КРЪЧМИ ЛИ ВАШТА МАМА СЛОБОДИЙСКА. ТАМ В КАЗАРМАНА, ДА КОПАТ, ДА ПРОКАРВАТ ТУНЕЛИ, ДА СТРОЯТ МАГИСТРАЛИ.....*** БЕЗХАБЕРНА......
299
10
 
25
 
! Отговори
razor преди 12 години
Не знам защо сбирщина от неудачници наричат гр.София свой само защото преди 80 години дядо им онодил баба им върху поляна 2 на 3 метра, и само защото малко по-късно дядото купил тази полянка и си построил сламена колиба 2 на 3 метра а после бай Тошо съборил колибата и посторил на селянина панелка за може той да отгледа заченатото върху горепосочената полянка ***.Нямат качествено висше образование а имат претенции, даже и териториални....абсолютни неудачници.
298
0
 
6
 
! Отговори
Студент преди 12 години
Не знам, защо всичко се слага под общ знаменател. Как може аз и моите колеги, като ни се пийва алкохол, да си седнем кротко в стаята и да си пием на БГ радио. Не на чалга. Как може като спокойни хора да седнем да си пием и да водим нормални теми на разговор. Ами това си е до хората дами и господа. Виновни сме колкото и ние толкова и ВИЕ. Няма смисъл да търсим виновни за толкова много злини извършени напоследък. Виновните сме си ние. Съжалявам за случилото се.
297
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Жоро,чалгата не е само някакъв си "музикален" стил.Чалгата е стил на живот,който отравя душите на децата и младите хора!Поразрови малко,Жоро,в биографиите на най-големите чалга-босове и чалга-пропагандатори.Ще се учудиш ли,ако откриеш в огромната им част там съпричастност към висшите етажи на престъпната БКП и комунистическата ДеСи?Там е коренът на Злото.
296
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Назнайно защо ми махнаха постовете...
295
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен 2 преди 12 години
Причините за случващото се не са една или две.Те са сбор от мнг неща.Най-важното е самосъзнанието и мисленето на хората.Уча във Франция в момента-тук приема е по документи, но ето къде е разликата-завършват едва 7% от студентите които са влезли, сиреч мнг яка цедка.Проблема не е в това, че се продава алкохол, проблема е, че връстниците ни мислят само за него!Да ги пратим да си изкарат сами парите да видим дали ще ги изпиват.Отделно, че и правосъдие нямаме-всеки се чуства за недосегаем!Жалко е !
294
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Добре, бе, скъпи софийски граждани, как бихте коментирали теаи прояви на вашите деца
293
2
 
19
 
! Отговори
Жоро преди 12 години
Ценностната система е сменена, приятели. Думи като чест, достойнство са загубили смисъл. Има други, по-важни думи, като К*пеле, П*едерас и не знам си какво. И с това се изразява всичко. Вие кога заведохте децата си последно на театър? А в музей? В най-добрия случай седим вкъщи и гледаме някакви екшъни по телевизията, а децата играят на някакви игри на компютъра, дето за да живееш трябва да вземеш кръвта на другия. Това е приятели, трагикомедия сме, но с голямо самочувствие.
292
1
 
18
 
! Отговори
Жоро преди 12 години
Чалгата е отклонение, което се превърна в култура, защото е интересно и беше силно налагано в продължение на доста години. Да, вярно, *** е, но я наричам култура, защото тя освен музика е и стил на обличане, има изградени поведенчески "нормативи", включващи наливане с алкохол, развратно поведение, побоища, към които спадат и забиването на нож в гърба на човек.