Нови футболни звезди изгряват в "N-JOY футбол тур 2014"

Най-добрите ще премерят сили в София
Обновена: 30 апр 2014 13:42 | 30 апр 2014 13:42, Екип на Dnes.bg
0
Нови футболни звезди изгряват в "N-JOY футбол тур 2014"
Снимка: Радио N-Joy

Малко преди предстоящото световно първенство по футбол радио N-JOY отправя голямо предизвикателство към запалените фенове на спорта с второ издание на мащабната инициатива „N-JOY футбол тур“.

Турнирът тази година ще премине за първи път през още два града, а София ще посрещне най-добрите отбори за един вълнуващ финал. Инициативата се провежда в партньорство с Фондация „Димитър Бербатов“.

За да премерят спортния си дух и желание за победа, „N-JOY футбол тур 2014“ кани всички млади таланти и запалени фенове на футбола, на възраст между 16 и 20 години. Регистрацията за участие се осъществява чрез попълване на формуляр на www.njoy.bg. Публиката на футболните срещи от турнира също ще може да се включи в спортни игри с награди.

Осем големи български града ще станат домакини на турнира, който ще запали всички с истински спортен хъс – София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Стара Загора, Хасково и Благоевград. Силни футболни емоции и страхотни награди от Nike и радио N-JOY ще зарадват хиляди фенове в страната.

Мащабната инициатива на най-голямата музикална радиоверига в България ще бъде открита с футболен турнир в Пловдив на 3 май 2014 г. в Спортен център „Арена“. Кой е най-добрият младежки отбор в Хасково, ще стане ясно на 4 май 2014 г. на игрището на Професионалната гимназия по дървообработване и строителство. Във Варна турнирът ще се проведе на 10 май 2014 г. на общинското игрище на Техническия университет, а на 11 май 2014 г. домакин ще бъде град Русе, стадион „Берое“.

Младежките отбори от Стара Загора ще се включат в спортната инициатива с футболни срещи на 17 май 2014 г. на стадион „Берое“, а в Бургас на 18 май 2014 г., Спортен комплекс „Славейков“. За първи път в турнира ще вземат участие и младежите от Благоевград на 31 май 2014 г., Спортен комплекс „Арена парк“. Най-добрият отбор в София ще бъде отлъчен след футболна битка на 1 юни 2014 г., спортен комплекс RD Sport.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации