Момче би с палка 15-годишния си приятел в Ловеч

Прокуратурата в града започва разследване на инцидента
Обновена: 28 апр 2015 14:35 | 28 апр 2015 13:06, Анисия Иванова
17
Момче би с палка 15-годишния си приятел в Ловеч
Архив: Булфото

15-годишно момче от Ловеч е било бито по главата с палка от свой приятел. Инцидентът е станал пред жилищен блок в центъра на града.

Родителите на пострадалото момче са подали жалба в прокуратурата. Майката на пострадалото дете Магдалена Димитрова разказа пред БНР за инцидента: "Синът ми бива ударен със самоделно направена палка по главата, вследствие на което за около минута губи съзнание и пада на земята".

Удареното момче е било откарано в Спешна помощ. След това е било прегледано от лекари специалисти, които са установили, че момчето е в стрес и има охлузни рани. Майката е подала жалба в прокуратурата.

"Разбрах, че няма какво да се направи. Просто ни беше казано, че той е на 14 години, не е пълнолетен, не може да бъде съден, не може да му бъде издадено досие. Той добре е познат в детска педагогическа стая. Знае, че е непълнолетен, че няма какво да му се направи и затова малтретира психически и физически масово обкръжението си", разказа още майката на битото момче.

От прокуратурата в Ловеч са започнали разследване на инцидента.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
4
 
! Отговори
86776 преди 8 години
Ако някое ланйненц*е пребие моят син, хич няма да се занимавам с прокуратури, жалби и да се обяснявам на 100 инстанции ,все едно аз съм виновен....Хващам го, счупвам му всчики крайници.Глобата, която ще отнеса: 500лв.Чувството, че лайненцет*о си е получило заслужено: безценно
12
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
kak moje da lujete taka momcheto izobshto ne e izpadalo v bezsuznanie a drugoto momche izobshto ne tormozi nikoi ot obkrajenieto si!!!
11
4
 
6
 
! Отговори
Shark преди 8 години
Може да ви звучи тъпо, смешно или тривиално, но ще попитам ЗАЩО ПО ВРЕМЕТО НА "ЛОШИЯ" СОЦИАЛИЗЪМ ТАКИВА НЕЩА НЯМАШЕ?????? И моля хора, които нямат спомени от времето преди 90-та година да не ми отговарят и да не коментират поста ми, защото пишат само глупости, неща чути-недочути и недоразбрани.
10
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
S kakva kojena palka po ustata li bravo xubava rabota ama ganiovska
9
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А ударения защо е приятел с такъв дето малтретира обкръжението си
8
9
 
7
 
! Отговори
Шоп преди 8 години
Самите руснаци за зли и прости ксенофоби и империалисти.
7
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Попитайте американците защо се формира такова общество от злобни, лоши хора........................общество от злобни и лоши хора има само в посткомунистически държави, така че по-правилно би било да попитаме руснаците защо защо се формира такова общество от злобни, лоши хора.Или това не съответства политическия ти мироглед ?
6
7
 
12
 
! Отговори
Огич преди 8 години
Чувство за безнаказаност, злоба, садизъм, липса на всякаква доброта, с една дума дете на изкривената демокрация. Попитайте американците защо се формира такова общество от злобни, лоши хора......
5
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Навремето като бяхме деца един приятел пукна главата на друг с права лопата. Приятелство ли бе да го опишеш...
4
1
 
32
 
! Отговори
честит преди 8 години
до ХанКрум сложих ти + ама не си прав...Него закона не го лови *** тебе те лови. А мъ заший 2 шамара на малкото гов..о, а си го ;ежал или най-малко ще олекнеш с 500-1500 глоба. НЕЩАСТНО ПОДОБИЕ НА ДЪРЖАВА. РЕЗЕРВАТ.
3
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кой е бащата има значение
2
0
 
69
 
! Отговори
Хан Крум преди 8 години
АКО СЪД ГО НЕ ЛОВИ - ПРЪТА ГО ЛОВИ !!!!!
1
19
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тези компютри породиха голяма агресия у децата а и не само в тях !

Спонсорирани публикации