Рецептата Dnes: Печена сьомга с кленов сироп

Вкусен и полезен начин за приготвяне на риба
18 сеп 2018 10:23, Илияна Николова
6
Рецептата Dnes: Печена сьомга с кленов сироп
Снимка: Pixabay

Продукти:

¼ чаша кленов сироп
2 супени лъжици соев сос
1 скилидка чесън, пресован
¼ супена лъжица чеснова сол
1/8 супена лъжица черен пипер
500 г филе от сьомга
 
Приготвяне:
 
В малка купа смесете кленовия сироп, соевия сос, чесъна, чесновата сол, черния пипер. Разбъркайте.
 
Поставете парчетата сьомга в йенска тава за печене. Покрийте със сместа с кленовия сироп. Похлупете с капак и мариновайте за около 30 минути. Обърнете месото и мариновайте за още 30. 
 
Загрейте фурната на 200 градуса. Печете рибата без фолио за 20 минути. След това покрийте и печете за още 10. 
 

6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Тъпa рецепта, безмислена и безвкусна. Загуба на качествени продукти.
5
0
 
2
 
! Отговори
апостол преди 4 седмици
Не разваляйте сьомгата с тоя кленов сироп. И вместо 30 минути, максимум 15-20 минути печене, за да не изсъхне.
4
3
 
0
 
! Отговори
До 1 преди 4 седмици
В клозета направо!
3
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Само за пенсионери с доход до 150 евро ма месец.
2
5
 
3
 
! Отговори
Бай Танас преди 4 седмици
Каква сьомга бе! Ние на село чакаме Корнела да се спусне от висините и шиле сме гътнали
1
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Това е тези яденето, дето Форд Рамзи просто ги хвърля в коша... с чинията барабар.

Спонсорирани публикации