Роми нахлуха с ножове и камъни в заведение в Кърнаре, не ги пускали

Ресторантът бил затворен за външни посетители, но това разгневило ромите
5 май 2019 20:47,
210

Роми нахлуха с ножове в заведение в карловското село Кърнаре. Инцидентът станал по време на бал на дъщерята на собственика на ресторанта.

Задържани са двама души, а селото се охранява от жандармерия, съобщава Bulgaria ON AIR.

Половин час преди полунощ снощи в ресторант в центъра на Кърнаре влезли двама души от ромски произход и поискали да останат.

Тъй като заведението било затворено за външни посетители, те били помолени да напуснат. Минути по-късно нахлули в обекта с други роми, въоръжени с камъни и ножове.

След инцидента в ареста са задържани двама души.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


210
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
1
 
8
 
! Отговори
Х преди 4 години
Другаря ИвоИнджев от БХК каза: Трябвало Абитюрентката да ги обслужи като Вип гости.
44
7
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И откъде стана ясно, че собственикът на заведението е българин, а не става въпрос за заведение в цигаската махала и за някви вътрешни ромски разправии?
43
13
 
0
 
! Отговори
Сата НАТО преди 4 години
Откъде знаете кой е виновен в случая, та се възпалявате толкова? Може да да влезли да си купят цигари и вътре пияниците да са ги обидили.
42
0
 
18
 
! Отговори
Циник преди 4 години
Тези дето плашат българите с "гражданска война " ... така и не разбраха, че тя отдавна е в ход!МианмаР даде добър пример за "справяне със ситуацията" ...350 К рохинги - бяха "подслонени" при братята им в Бангладеш.Няма ли да се посместят малко...да им пратим и нашите?
41
0
 
27
 
! Отговори
Бобчо преди 4 години
До БогомилПринципно си прав, но кажи защо като някой отиде към мааалата да им търси сметка за безчинствата, полицията се активизира до степен, абсолютно неприсъща за останалата огромна част от работното им време?! И със почти еничарска злоба вардят въпросните тъмни единици, да не им се случи нещо лошо.
40
0
 
7
 
! Отговори
До Бигомил преди 4 години
Биголилйе!Виновни са те, защото спират младите, дето скаме промяна. Я се изречпчи пред 10 човека *** на ***, извади нож и събери хора и идват, да те задържат... Ц ц ц ц
39
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дон28Мексикански? Аа не! Повечето говорят колумбийски, чилийски, ама има и бразилски...
38
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 39 Верно имаше такъв период в сънищатата ти!
37
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вярно имаше един период в който Бай Тошо ги внасяше от Румъния като на главa обещаваха пари и място за живот. И тия комyнистически гавaнки много се кефиха, че България от 8-9 милионна изведнъж на преброяване стана 11 милионна. Спомням си имаше едни лични похвали, премии, това-онова, усмивки, ръкостискания. Обаче накрая така стана, че тия за 2-3 години изядоха парите и си се прибраха обратно в Румъния и никакъв кяp не видяхме от тях. Язък и за парите за толкова народ. Обаче явно "смениха" гена!
36
1
 
24
 
! Отговори
стефчо преди 4 години
Системата още бай Тодор я знаеше, и тя се казва трудов лагер. Работа,бой,работа,бой,работа глад! Стават мили и добри като пиленца.
35
3
 
8
 
! Отговори
Аз преди 4 години
Papata da komentira sluchaia.
34
9
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
След като Бай Тошо и компания неграмотници от ЦК на БКП ги допуснаха в България, направо ги заселиха нассила с решение на ЦК на БКП от 1958 година, сега ние трябва да ги допускаме дори и на частните си партита, и в домовете ни да си наберат, каквото им харесва и т.н.
33
0
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
постепенно започвам да се превръщам в крайно десен,всички плямпат за права, равенство,никакво равенство няма между инженер и неграмотен,между икономист и клошар,права да-равенство не,единият години наред се е усъвършенствал,другия пукал по кръчмите и ще ги приравняваме,приказвайте ги на шапката ми
32
1
 
36
 
! Отговори
Богомил преди 4 години
Не са виновни управляващите, нито полицаите, нито съда.... ВИНОВНИ СМЕ НИЕ ,БЪЛГАРИТЕ . Ние допуснахме това да се случва В ДЪРЖАВАТА НИ ,ние се правим на много толерантни и добри, ние сме тези които все чакаме някой друг да ни оправи....е оправят ни . Може да не е по начина по който ние сме си мечтали това да стане ,но те и толкова си могат изрудите.И ако един ден бъдем заличени като нация ,вината няма да е на някой друг а САМО НАША . П.С.:И това нашето не е търпение а АПАТИЯ . Има разлика.
31
15
 
5
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 4 години
До Тия подчовецикрайно десни в *** няма. има крайно леви и националсоциалисти.
30
3
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Помните ли какво Бойко Борисов обещаваше на предишните избори:Аз ще се справя с битовата престъпност. Ще сложа полицай във всяко малко населено място да има сигурност и да са спокойни хората.Минаха предишните изборите и народа пак остана да духа супата.Приказките на Бойко Борисов за полицаи във всяко малко населено място увиснаха.И така 11 години големият полицай Бойко Борисов не си мърда пръста за битовата престъпност. Освен по избори когато ВСЕ Обещава и Обещава и Обещава.
29
1
 
40
 
! Отговори
Тия подчовеци преди 4 години
ще ме принудят да гласувам за крайнодесните. Толкова са ***, че за повече от 2 000 годинини можаха да се цивилизоват. Вче започвам да си мисля, че когато са ги изгонили от Египет, хората са пропищели от престъпността им.
28
17
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На следващите парламентарни избори ще гласувам за партията, която направи нещо реално за решаване на проблемите с ромите. .Значи ще гласуваш за ЕВРОРОМА.
27
1
 
27
 
! Отговори
Shark преди 4 години
На следващите парламентарни избори ще гласувам за партията, която направи нещо реално за решаване на проблемите с ромите. И то справедливо решаване, така че те или да започнат да живеят като всички, да работят и да плащат данъци, или ако не искат да има съответни последствия. Искам да видя дотогава коя партия ще направи нещо по този въпрос. Ако никоя не направи ще считам че всички ползват техните гласове и за да не ми преразпределят вота ще пусна невалидна бюлетина!
26
8
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Новия световен ред е това момчета! Аз живея в Америка тука белите са по-ниски от тревата! Дори се чувстват длъжни да ядат от смешните мексикански "такос", да научават по някоя друга мексиканска дума защото в големи райони само мексикански се чува! Няколкостотин милиардери са изготвили жесток план за бялата раса - ще останат само супер богати бели хора които ще живеят в огромни имения извън градовете!

Спонсорирани публикации