Вие сте във форма, а той не - ето как да му помогнете

Мотивирайте го, за да спортувате заедно
23 яну 2020 20:52, Иванка Гъркова
11
Вие сте във форма, а той не - ето как да му помогнете
IStockphoto

При много мъже и жени покачването на килограми върви ръка за ръка с обвързването. Най-често след като заживеят със своята приятелка и създадат сериозна връзка, представителите на силния пол пускат бирено коремче. Те са добре гледани, приготвят им вкусна храна и това има значение за резултата на кантара. И докато дамите са по-суетни и имат волята да отслабнат, при половинките им е по-трудно. 

Понякога жените, които имат установени здравословни навици, срещат доста затруднения в желанието си да накарат своя мъж да свали килограми. В повечето случаи те готвят по различен начин за себе си и половинката – нещо, което им отнема повече от свободното време. Според специалисти по хранене и диетика, те трябва да се опитат чрез своите постижения да повлияят на мнението на половинките си.

Мотивирайте го
 
Няма как да накарате някой да направи каквото и да било, ако той няма желание. Колкото и да се опитвате да го ограничите от вредни храни, няма да постигнете нищо, ако мъжът ви си похапва от забранените продукти когато вас ви няма.
 
Наднорменото тегло повишава риска от появата на няколко заболявания като сърдечен удар, високо кръвно налягане, диабет тип 2, рак и други, показва информация на Livestrong. Ако темата за повечкото килограми е чувствителна за вашата половинка, намерете начин да поговорите за рисковете, които го очакват, ако не промени начина си на живот. Понякога дори ходенето на лекар или разговор със специалист, който „да му каже истината в очите“, може да послужи като шамар за него и той да вземе мерки.
 
Спортувайте с него
 
Една от стъпките, която ще мотивира мъжа за спортуване, е той да има някой, с който да тренира. Независимо, че нямате нужда от отслабване, няма да ви навреди, ако ходите на тренировки заедно с него. Така хем ще се чувствате добре, хем ще подкрепите половинката си в началото, когато желанието за отказване е голямо.
 
Още начини, с които да му помогнете да свали излишните килограмичетете в Tialoto.bg 

11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
4
 
! Отговори
OMG_Lucker преди 1 година
Не че нещо против статията нали, но аз забелязвам МНОГО ПОВЕЧЕ дебели жени около мен. Като отида във фитнеса или на басейн- забелязвам пък много повече мъже спортуващи.
9
0
 
2
 
! Отговори
до 7 преди 1 година
За да се премести тежка масивна вещ, не е нужно да се вдига цялата. Изпразвате я, намирате някаква здрава нетвърда тъкан (старо одеяло, черга), повдигате отначало един ръб, подпъхвате отдолу, след това повдигате съседния ръб, отново подпъхвате тъканта... Разбира се, по-удобно е някой друг да подпъхва, може и дете. Така постепенно предметът е върху повърхност, която може да се влачи, без да се стърже подът. Има и други щадящи методи.
8
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За да са във форма, и двата пола трябва да имат цялостна физическа активност още от деца. Много мъже избират дейности, ангажиращи предимно краката - каране на колело, футбол, крос. Но нищо не им пречи да си правят вкъщи упражнения за горната част на тялото със и без тежести. не е нужно тежестите да са гирички, може да са някои битови предмети. Упражненията за горната част са от голямо значение за активизиране на целия бял дроб, за поддържане на врата (да няма ошипяване), за оросяване на мозъка..
7
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Защото критериите са доста различни. Една жена за да е във форма е достатъчно просто да не се тъпче по цял ден. Изключвам разбира се редките случаи на заболявания, причиняващи хормонален дисбаланс, където няма какво да направиш. Ако си мъж обаче, критерият "във форма" е съвсем различен - бицепси, плочки, да може да вдига тежко, като се наложи да се премести гардероба и т.н. Мускулите да не са много големи, че изглеждало противно, нито недоразвити, че било жалко.
6
9
 
10
 
! Отговори
SS преди 1 година
Съпругата ми е азиатка.Понякога се шегувам,че ми е трофей от войната,когато бях наемник,в нейната страна.Доволен съм,пере готви,чисти.Не ми противоречи.В нейната страна мъжа е господар.В началото още когато я доведох в Бг-я ме пострещаше,покланя се,съблича ми якето,събува ми обувките,чорапите и ми прави масаж на ходилата.После ми сервира,и ме пита дали съм доволен.И друго--мразя феминизма.
5
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В 98% от случаите е обратното, особено след брак, защото жената е изпълнила "висшата" си жизнена цел и не мсята, че има нужда да се поддържа повече.
4
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Любов сутрин, обед и вечер и няма напълняване.
3
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Любов сутрин, обед и вечер и няма напълняване.
2
0
 
8
 
! Отговори
Откакто роди преди 1 година
на жената изобщо не и дреме, че тежи почти колкото мене. Яде си, пие си. Мисли си, че всичко и е в кърпа вързано.

Нещо си се объркала, Иванка. Както обикновено.
1
0
 
8
 
! Отговори
Супер съвети! преди 1 година
Още утре ще ги изпробвам върху съпругата!

Спонсорирани публикации