Контролиращ партньор - кои в зодиака не го издържат?

Те не харесват началнически настроеното си гадже
3
Контролиращ партньор - кои в зодиака не го издържат?
IStockphoto

Вашата романтична половинка трябва да гледа на вас като на равен, а не да се опитва да ви манипулира или контролира. И двамата партньори в една връзка трябва да се уважават и да се съобразяват един с друг. Всеки трябва да има право на свой собствен избор и на свои собствени решения. Помежду ви трябва да има доверие и подкрепа. Разбира се, това е идеалният вариант за любовни взаимоотношения, който невинаги е факт.

Представителите на някои от зодиите се чувстват добре когато са в отношения с по-доминиращ и контролиращ партньор, който поема повече отговорности във връзката, но личностите от други астрологични знаци не биха се поколебали нито за миг да прекратят романтичната си връзка с началнически настроен човек.

А ето и кои са зодиите, които няма да издържат дълго с доминиращ партньор:
 
Овен
 
Хората от зодия Овен не могат да изкарат дълго с партньор, който ограничава свободата им, който се опитва да ги командва и/или непрекъснато им дава акъл какво да правят и какво не. Разбира се, това не означава, че личностите от този знак настояват да могат да си правят каквото поискат и когато пожелаят. Те уважават границите и желанията на партньора си, но искат същото в замяна. Ако половинката на Овена му няма доверие, това ще бъде сериозен проблем в отношенията. Ако някой се опитва да контролира Овена, той ще се чувства така, сякаш другият човек не вярва на неговата преценка, интелигентност или действия. Той ще се чувства така, сякаш трябва да козирува, да се отчита и да изпълнява заповеди, а той не може да търпи подобно отношение.
 

Лъв
 
Лъвът е роден лидер, така че ако не друго, той винаги иска да бъде началникът във връзката или минимум да е по-важният партньор, около когото другият да се върти. Обикновено Лъвът иска да взима всички важни решения, той иска да прави плановете за вечерта, за уикенда, за почивката... Разбира се, той не го прави като издаване на заповеди и рядко си позволява да нарежда на своя любим човек, защото не би искал да се сблъсква със същото ответно поведение. Ако Лъвът попадне на партньор, който започне да му диктува, той в началото може и да потърпи, но съвсем скоро ще дойде момент, когато ще избухне срещу тиранията.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Никой нормален не понася контрол в личния си живот. Зодиите отново нямат нищо общо.
1
0
 
5
 
! Отговори
Ядрен вампир Z преди 8 месеца
Контрола върху патрньора в интимна връзка е забранен.

Спонсорирани публикации