Меган Маркъл, Оливия Уйалд и други звезди пренасят тенденцията Vanilla Girl в есента

Вижте кои известни дами се надпреварват да носят изцяло светли, неутрални тоалети
30 сеп 2023 12:45, Теодора Драгоева
4
Меган Маркъл, Оливия Уйалд и други звезди пренасят тенденцията Vanilla Girl в есента
Снимка: Getty

Джиджи Хадид, Меган Маркъл, Оливия Уайлд и други известни дами пренесоха модната тенденция „Vanilla Girl“ и в есенния сезон. Ако и вие си падате по чистата и свежа естетика на т.нар. „ванилено момиче“, което се облича основно в минималистични дрехи в бяло, кремаво и екрю, то не се притеснявайте - тази мода ще продължава да е актуална и през студените месеци.

Семплият и изчистен външен вид, при който човек носи изключително прости като кройка дрехи, изцяло в светли нюанси, беше актуален и по-рано тази година. Повечето известни личности се надпреварваха да се обличат в различни монохромни крайбрежни тоалети в светли цветове. Но се вижда, че ярките цветове и щампите явно така и няма да се завърнат на мода! Кафявото, черното, бялото и екрюто доминират модните подиуми и за следващите сезони.

Преди няколко дни топмоделът Джиджи Хадид се появи в бял, прост тоалет на лежерната си разходка в Милано. Красивата блондинка беше забелязана да излиза по улиците на италианския град във визия, която беше едновременно небрежна, готина и много ванилова. Хадид носеше изчистена бяла риза с копчета, съчетана с чифт бели дънки с прави крачоли. Нейните аксесоари, междувременно, бяха по-маслени и кремообразни. Тя  бешеш завършила визията си с шикозна мини чанта в жълто с горна дръжка и маратонки Adidas Sambas.

Още снимки на известни дами, които продължават да налагат тази тенденция, можете да видите в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: Джиджи Хадидванила
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
На Хариту жена му рИва, че злото кралско семейство не й позволявало да се облича ярко (въпреки че интернет опроверга и тази и лъжа), а откакто е "свободна", се носи все в неутрални цветове.
2
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Препечената и тя .......
1
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
От кога пък Маркъл е звезда?