Кога е последният ретрограден Меркурий за годината? Четири зодии в опасност

Засегнати са Козирог, Везни, Овен и Рак
5 дек 2023 11:08, Петър Бойчев
7
Кога е последният ретрограден Меркурий за годината? Четири зодии в опасност
Снимка: Pixabay

Идва последният ретрограден Меркурий за тази година, който ще донесе проблеми за някои зодии. Четири от тях ще бъдат силно засегнати. От 13 декември 2023 г. до 1 януари 2024 г. Меркурий, планетата на комуникацията, ще се движи ретроградно за последно през годината.Този ретрограден Меркурий ще засегне най-вече Козирог, Везни, Овен и Рак.

Според астрологията ретроградното движение обикновено показва негативни нюанси. Астролозите вярват, че това може да доведе до промени в приятелствата или разногласия, неразбирателство и общи недоразумения, безпокойство и главоболие и несигурност относно работата и личните проекти.

Последният ретрограден Меркурий през 2023 г. е малко по-различен от предишните два поради факта, че се движи назад от Козирог към Стрелец. Ще насърчи големи мисли и ще събуди желание да получите признание и да постигнете нещата, които винаги сте искали. Но от друга страна, това ще ви принуди да се поддадете на изкушения, ще ви направи неспокойни. Усещането е малко неудобно, което означава, че ще трябва да преминете границите, за да преодолеете тези ограничения. Не се паникьосвайте, прегърнете промяната.

Посочването на потенциални проблеми няма да промени нищо в крайна сметка, така че избягвайте да го драматизирате. Запазването на спокойствие не само ще ви помогне като цяло, но също така ще гарантира, че можете да се справите с всякакви неочаквани промени през този период.

Тъй като планетата Меркурий управлява комуникацията във всички форми, независимо дали писмена или устна, опитайте се да обърнете повече внимание на това, което включва преговори и работа, както и планове за пътуване.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
И КАКВО МУ Е ТОЛКОВА РАЗЛИЧНОТО, ЧЕ ЗЕМЯТА СЕ ДВИЖИ И ПРИ НАЙ-БЛИЗКИЯТ ПРЕДИШЕН РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙ, МЕРКУРИЯТ БЯГА ОТ ДЕВАТА КЪМ ЛЪВЧО, И КАКЪВ КОЗИРОГ ВИ ГОНИ, СЕГА ЩЕ БЯГА ОТ СТРЕЛЕЦА КЪМ СКОРПИЯТА. ГЛЕДАЙТО ГО СУТРИНТА НА 1 ЯНУАРИ ОТ ПОДХОДЯЩО МЯСТО (БЕЗ ОКОЛНИ БЛОКОВЕ И ХЪЛМОВЕ) ЗАЩОТО СЕ ВДИГА НА 5 ГРАДУСА ПРЕДИ ИЗГРЕВА НА ЮГО-ИЗТОК (АЗИМУТ 124 ОКОЛО 1/3 ОТ ИЗТОКА ДО ЮГА) ОКОЛО 7:00 ЧАСА ОФИЦИАЛНО ВЛЕМЕ - ЗА ШОПИТЕ В СОФЕТО; ЗА ВАРНА С 25 МИНУТИ ПО-РАНО. ЩЕ ВИДИТЕ ПО-ВИСОКО ВДЯСНО ВЕНЕРА
4
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Краката ми миришат на оцет.
3
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Значи, представителите на Козирог, Везни, Овен и Рак да си живеят живота. Нищо няма да им се случи. Просто поредната доза глупости.
2
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До Анонимен 2 - Почти! Ама съм Козирог, та де да видим :))))
1
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Стана ли ви зелето?