Жената на Нотариуса: С децата го видяхме как лежи, 50 минути са го подминавали

Семейството имало 3 имота, а не както се твърди – над 20
94
Жената на Нотариуса: С децата го видяхме как лежи, 50 минути са го подминавали
Снимка: БГНЕС

Съпругата на убития Мартин Божанов-Нотариуса говори пред bTV за тежкото престъпление.

Днес стана ясно, че тя е първият човек, подал сигнал за престъплението на телефон 112,  но близо 50 минути след разстрела.

В телефонен разговор пред медията Божанова разказа, че мъжът ѝ излязъл за вечеря, но се забавил, погледнала на камерите дали не паркира пред дома им и с двете им деца го видели да лежи на земята. Така подала сигнал 50 минути след разстрела.

Още по темата
"Мъжът ми отиде да купи вечеря, но се забави доста време. Пуснах камерата и със сина ми видяхме как лежи до колата. През тези 50 минути, в които той лежи до колата, минават съседи, минават автомобили и абсолютно никой не подава сигнал", казва жената.

Според записите от камерите в комплекса, Божанов е убит в 19 часа и 20 минути. Съпругата му Гергана първа звъни за помощ.

Жената заяви, че с мъжа ѝ имат не над 20 имота, както твърди разследването, а само три.

Към момента в Софийската градска прокуратура има досъдебно производство срещу Божанов – за измами и принуда.

"Разследването буквално е било приключило и е било въпрос на време да бъде повдигнато обвинение на Божанов", каза зам.-градският прокурор Иво Илиев.

Мис България Ивайла Бакалова казва в ефира на bTV, че Божанов ѝ е предлагал помощ, за да бъде пуснат от ареста мъжът й – бизнесменът Веселин Денков. Искал е но по-малко от 100 000 евро.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


94
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
78
0
 
1
 
! Отговори
Обективен преди 2 месеца
До 75 - точно и аз това си мислех - жена по майчинство , цял ден в къщи и не е сготвила та трябвало мъжа и да ходи да купува ?
77
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Отстранен е като Луканов. Дали е украинец килъра . Ще видим=====И да е украинец килъра, няма да е украинец.
76
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
заслужава си го но тоя е само бушона. Кукловодите няма да ги разберем. Досеща ме се но не можем да го докажем и продължаваме да им вярваме.
75
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
тоя си го заслужава. Колко хора тоя е съсипал
74
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Да беше завъртяла една мусака, не да виси по камерите!
73
0
 
7
 
! Отговори
Обективен преди 2 месеца
Или следователи и полиция се опитват да прикрият нещо ( или някого ) или са абсолютни бeздарници. Главния комисар в първия ден каза ,че Нотариуса е убит с куршуми в тялото и МОЖЕ БИ в главата. Сега излезе,че е убит само с един куршум в главата ???? И като пред блока е пълно с камери , как нито една не е засякла убиеца ? А затворения комплекс имал охрана - никой ли не е чул изстрела?
72
0
 
9
 
! Отговори
Айде бе преди 2 месеца
Жана му не рава като харчеше откдадените пари. Ай сектир.
71
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Реалист 58 Хората се правят, че не виждат и не чуват, защото не им се занимава с милиционери, следователи, прокурори, съдии и пр. На кого му се влачи по такива места с години?! А дали няма да бъде заплашван от някого да оттегли показанията си? А дали няма да го накарат да даде "други" показания, които са удобни на следовател или прокурор, или някой друг? Да не си мислиш, че честността и истинността са приоритет в тези среди?!
70
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Някой мнооого се е страхувал, че Нотариусът ще се разприказва. Затворили му устата. Сега същите хора необезпокоявано ще продължат да присвояват и други имоти и коли.
69
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Защо жена му е не е отишла да види какво става ? Почивал си е малко на пътя. Такива б.луци , малко им е и това .
68
1
 
13
 
! Отговори
Пенсионер преди 2 месеца
Надявам се разследването да гепне и куп адвокати , нотариуси и съдии , участници в тази мафиотска организация .Ще се размирише яко.
67
0
 
9
 
! Отговори
СЪЗИДАТЕЛНО ОБЩЕСТВО преди 2 месеца
БЪЛГАРИЯ Е ЗАВЛАДЯНА ОТ ОКТОПОД ! СПАСЕНИЕТО ? ..... ЕХ , СПАСЕНИЕТО, СПАСЕНИЕТО ...НОВА ЕРА В ЧОВЕШКОТО РАЗВИТИЕ ПРЕДСТОИ, МЯСТО КОЕТО НЯМА ДА ИМА НУЖДА ОТ ГРАНИЦИ , ЗАЩОТО НЯМА ДА ИМА КАКВО ДА СЕ ПАЗИ. МЯСТО В КОЕТО ЩЕ Е НАСТЪПИЛА СПРАВЕДЛИВОСТ. ИЗЧИСТЕНО! ЧИСТО ! НОВОРОДЕНО.
66
2
 
2
 
! Отговори
Чичолина преди 2 месеца
Нямали двайсет апартамента,а само три имота.Може и да не знае,ако са придобити преди брака им.Да ги върнат на нея и децата им.Като не знае,не значи,че трябва да я откраднат!
65
0
 
6
 
! Отговори
Лукчо преди 2 месеца
И да е бил жив още никой не е искал да го раз как арест като свидетел.На това му се казва обич към народната власт.Камерите не го заснели,но това може и да е случайност,затворен център с охрана,която може да е била заета да си н са мества ченгетата.Остава да е случаен конфликт на момента и ще го хванат кога на Костов цъфнат налъмите.Все ми се струва,че е жена в основата,но не неговата.До 50 години изневярата съм я считал за десерт,но този може да е изял грешната торбичка.
64
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Очевидно на никой не му е пукало.
63
0
 
25
 
! Отговори
Алекс преди 2 месеца
Изглежда съседите са знаели какво представлява въпросния елемент.В случая има справедливост.Съсипал живота на мнозина като им откраднал имотите.Накрая куршум в десетката и парцел 2 на 1.
62
0
 
30
 
! Отговори
за кучето преди 2 месеца
за кучето - кучешка смърт ! Сега сигурно трябва да съжаля тази корумпирана гадддина и гнусните му копппеленца, които е хранек и обувал с награбеното от честните хора
61
0
 
9
 
! Отговори
Отстранен е като преди 2 месеца
Луканов. Дали е украинец килъра . Ще видим . Оня е на свобода.
60
7
 
4
 
! Отговори
Лукчо преди 2 месеца
Добре че е останала жива за неудоволствие на Комплексарите.Още си спомням една полицайка с вид на баба Меца как говореше за своя колежка,че не ставала за полицайка,а за танцьорка на пилон.Какео се било водело срещу убития?Ами каквото и да е било пред обвинителен акт има презумция за невинност,а срещу мъртви делата се прекратяват.Би трябвало до дни да хванат убиеца,тъй като прилича на убийство от ревност.За. Богатите изневярата е като десерт за края на работния ден
59
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Да не се окаже и тази осичка като Габриела и майка й?Как пък нищо не са чули?

Спонсорирани публикации