ПП ще предложи Кирил Петков за премиер

ПП се бори за първото място на изборите
12 ное 2021 12:30, Нели Христова
197
ПП ще предложи Кирил Петков за премиер
Снимка: БГНЕС

"Продължаваме промяната" се бори за първото място на парламентарните избори, независимо какво казва социологията. Това каза в ефира на "Твоят ден" Асен Василев от ПП. По думите му партията е отворена за разговори с почти всички политически формации, но корупцията е разделителната силиния между "Продължаваме промяната" и ГЕРБ.

"Всички безобразни кражби, под една или друга форма, са свързани с ГЕРБ и ДПС. Не признават грешките си нито за инхаус поръчките за "Хемус", нито за тройната цена, на която се строят язовирите, нито за административната сграда в София Тех Парк. Няма пари обаче за детска болница", коментира Василев и добави, че отворени за разговори от ПП биха могли да са с "Да България" и ИБГНИ.

"ДБ също се борят срещу корупционния модел в страната. Имаме различия обаче около икономическите политики. Подкрепихме и две различни кандидат-президентски двойки. Ние се позиционраме категорично в центъра. Хората, които ни подкрепят имат по-различна визия, от тези които подкрепят "Демократична България", каза още той.

Кирил Петков ще бъде кандидатурата на "Продължаваме промяната" за премиерския пост, заяви Василев и добави, че вижда себе си като най-полезен във финасовото ведомство.

Една от първите задачи, с които партията ще се заеме, ако спечели доверието на избирателите ще бъде преразглеждане на двата органа- КПКОНПИ и прокуратирата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


197
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
165
1
 
0
 
! Отговори
Време за промяна преди 2 години
Простата парламентарна аритметика показва, че при такива резултати, както в последните проучвания ПП, БСП, ИТН и ДБ могат да направят правителство. Дано да са си взели поука от предният резултат за 46-тото НС.
164
1
 
7
 
! Отговори
Вървим към преди 2 години
Трето служебно правителство на Радев.
163
3
 
5
 
! Отговори
ЩОМ ЩЕ ГЛАСУВАТЕ... преди 2 години
...ЗНАЧИ , ЧЕ ИСКАТЕ ДА ОЗАКОНИТЕ ФАЛШИФИКАЦИИТЕ НА РАДЕВ , ПРЕД ЕС И СВЕТА!..МАШИНИТЕ СА ПЪЛНА ФАЛШИФИКАЦИЯ НА ВОТА ---ЕС , НЕ ГИ ПРИЕМА ИЗОБЩО И ГИ Е ИЗХВЪРЛИЛА ОТДАВНА ЗА СКРАП!
162
1
 
6
 
! Отговори
КОЙ СЪЗДАДЕ МУТРИТЕ? преди 2 години
ДС/БКП ГЕНЕРАЛИТЕ...... КОИТО СЕГА СА ЩАБА НА ГЛАВАТАРЯ РУМЕН РАДЕВ............... НА ПЪРВА ЛИНИЯ ВЕЧЕ СА СЪЗДАТЕЛИТЕ НА ВИС1........ ЗАЩО..?.......... КОЙТО НЕ РАБОТИ - НЕ МОЖЕ ДА ЯДЕ........ НАЛИ ТАКА, ГЕНЕРАЛ РАДЕВ...??
161
0
 
3
 
! Отговори
От мен преди 2 години
Няма ли българи
160
1
 
1
 
! Отговори
ИЗБОРИТЕ СА МЕНТАК! преди 2 години
БЕЗПЛАТНИЯ БОНУС ЗА ВАС--ЩЕ Е САМО ЗАРАЗАТА С КОВИД ОТ НЕВАКСИНИРАНИТЕ ГЛАСУВАЩИ И ЧЛЕНОВЕ НА КОМИСИИ!
159
1
 
5
 
! Отговори
РЕАЛНИ ИЗБОРИ НЯМА! преди 2 години
ГЕЛОСАНИЯ КИРЕ ТРИВОЛТА , ЩЕ СТАНЕ ПРЕМИЕР С ИЗБОРИ --ПЪЛНО ФАЛШИМЕНТО....БЛАГОДАРЕНИЕ НА "НАГЛАСЕНИТЕ МАШИНКИ"!!!ЦЕЛТА Е С ВАШИЯ ГЛАС---ДА СЕ ЛЕГИТИМИРА ФАЛШИФИКАЦИЯТА НА РАДЕВ ПРЕД ЕС И СВЕТА!
158
1
 
5
 
! Отговори
Охооо, преди 2 години
Знаем, онзи ден при Ризова, кирЕто сам се провъзгласи! Kапуtа си знае - доставили са му 6-700 машини резерв.
157
0
 
5
 
! Отговори
давай народе преди 2 години
Министерските кресла ще се раздават на търг.
156
3
 
4
 
! Отговори
Веселяк преди 2 години
Ако министерски пост при Кирчо струва 310000 лв, колко ли си е платил на себе си Кирчо, за да стане министър-председател и откъде е взел/ще вземе парите за това?а) от спиране на ремонтите на язовиритеб) от необезпечен кредит от ББРв) от Канадаг) от германски стартъп, финансиран от България
155
8
 
3
 
! Отговори
Време за промяна преди 2 години
Рано е още да се предлага премиер. Поне четири партии - ПП, БСП, ИТН и ДБ (дано и ИБГНИ да минат 4% и се включат) трябва да подкрепят правителство, за да се случи този път. Достатъчно е след изборите примерно Тошко да излезе и да каже: "Ние правителство, в което участва Кирил Петков няма да подкрепим" и тогава какво правим? И върви ги оборвай след това, върви им разправяй, че вината е пак тяхна. Нищо няма да чуят. "Ние сме принципни" А всъщност нищо подобно. Този филм вече сме го гледали.
154
2
 
8
 
! Отговори
sofeto преди 2 години
Я тоа "кирчо" от селата отново да подчертае че бил "роден в Пловдив но живота му бил преминал в София", кава е логиката на комплексарчето?
153
3
 
18
 
! Отговори
РУЖА ИГНАТОВА - ЗНАЕ преди 2 години
РУЖА ИГНАТОВА И КИРИЛ ПЕТКОВ - ДВЕТЕ СТРАНИ НА ЕДНА МОНЕТА....ПИРАМИДИ..!!...... ВЕРВАЙ НАРОДЕ НА ФАРАОНИТЕ ОТ ДС/БКП......... РУЖА - ОЩЕ СЕ ИЗДИРВА.... КИРО-НИ Е В РЪЦЕТЕ(ЗАСЕГА)... И Р. РАДЕВ-СЪЩО......
152
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ЕХ, народе... Да замениш *** с Гуньо, не е никаква промяна.Деца, нищо не е такова, каквото изглежда и в политиката няма случайни неща, научете си тоя пусти *** урок най-после.
151
1
 
15
 
! Отговори
4epa преди 2 години
ТОЛКОВА ИМ СИГУРНА МАНИПОЛАЦИЯТА - РИБАТА В МОРЕТО А ТЕ ТИГАНА НА КОТЛОНА СЛОЖИЛИ !!!! ПАЗИ БОЖЕ БГ ОТ ТАИВА НАВЯЦИ !!! ЮПИТАТА ВЕЛ4ЕВ И ВАСИЛЕВ НИ ОПРАВИХА ЗА 800 ДНИ !!!! КОЛЕЖАН4ЕТАТА ЗА МИГ- ПОНЕЖЕ СА ФОКУСНИЦИ !!!!!!! ДО ТУК СЛ. НЕПРАВИТЕЛСТВО Е ИЗТЕГЛИЛО ЗАЕМ 2 800 000 000 - И ТЕ СА ФОКУСНИЦИ !!
150
2
 
16
 
! Отговори
Dinosaurus преди 2 години
Коя промяна продължават Кирето и Хасенчо? На Кирето бащата от ДС, а на Хасенчо - полицай, дългогодишен катаджия, на Радве съученик! Нали така ги изкопа Чорапа, ако те "не са статукво", то бащите им са, отвсякъде. А, да, БСП вече е партия на промяната, ДС и те чисто нови. Ура, другари, взехме властта, сега я браним с кръв и я предаваме по наследство ... а вие гласувайте масово, 99.9%, ура!!!
149
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Киро Лъжата премиер на БГ е смешно.Тива е чужд проект и на задкулисието което чака да се окопаване и политически чадър,пак се връщаме в небитието.И това,че говори смешен английски,държи се мало.умно ,а кото изрече някоя глупост и ако е на английски е цирк.Киро е алчен ,ще продаде българските интереси без да му мигне окото,и преговорите със Северна Македония,защото за него българската кауза е нищо.Щом ще назначава дарителя си от ЕКОНТ за транспортен м-р,каква почтеност,който е дал пари става м-р
148
2
 
11
 
! Отговори
САМО преди 2 години
К.Петков да не прегърне ЛЕЛЕЯНАТА мечта на русофили "искащи промяна"за вечна братска ЕВРАЗИЯ.виждаме какво правят Лукашенко и Путин.Знаем и какво ни донесе 45г."съветска цензура и власт.
147
12
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Висока избирателна активност, това е пътя за по-добро управляние. Всеки глас е важен. Вярвайте в промяната.
146
27
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако Кирил Петков стане премиер, поне няма да ни е срам. Учил в чужбина, знае и говори английски, позитивно излъчване. Това е бъдещето а не герб и дпс, заради тях сме най-изпафналата държава членка на ЕС , дори след Румъния.