Румен Радев: Само обединени, ще укрепим държавността и ще върнем справедливостта

Спонсорирано съдържание | Обновена: 12 ное 2021 22:11 | 12 ное 2021 14:54, Александър Попов
106
Румен Радев: Само обединени, ще укрепим държавността и ще върнем справедливостта

„За нас е чест да закрием кампанията си именно в Русе – град с традиции, солидарен облик и своя атмосфера, в който преди доста години гражданите започнаха промяната преди тя да се е разпростряла из цяла България“. С тези думи президентът Румен Радев се обърна към стотиците, изпълнили площада в Русе. „Тъкмо в Русе избрах да поканя президентите на Австрия и Румъния, за да възродим разговора за Дунавската стратегия, за Русе, за цяла Северна България, за превръщането й в регион на смели решения, на сътрудничество и на възход. Благодаря за вашето активно участие!“, каза още той. Радев изрази надежда скоро да имаме ангажирано правителство, с което да се работи активно за тази кауза.

Радев и Йотова благодариха на партиите, които ги подкрепят и всички, включили се в Инициативните комитети в страната. „Само обединени, ние ще укрепим държавността и ще върнем справедливостта. Всичко зависи от нас. Залогът е голям – за бъдещето на нашите деца“, подчерта Радев. „Радвам се, че в тази мисия редом с мен е г-жа Йотова. Много ни завиждат, защото сме рядък пример за българската политическа реалност – след пет години на тежки изпитания, нашият екип е още по-силен, още по-сплотен“, каза още президентът.

„Преди пет години с г-жа Йотова получихме подкрепата на над 2 млн. българи, за да се впуснем в битката за нова България – на свободните хора, закона и справедливостта“, подчерта Радев. Той припомни и афоризма от онези години – „Във всяка държава има мафия, в България – мафията си има държава“. „Петгодишната ни битка с корупционния модел е тежка и неблагодарна, но тя отключи енергията за промяна. За тези години не се изплашихме да бъдем вашия глас, да изобличаваме недъзите, да развенчаваме лъжите, да противостоим на всяко законодателство, насочено срещу българския народ, да обединяваме около значими каузи“, коментира президентът. „Когато българите излязоха на площада, ние застанахме заедно с народа си. Няма да забравя мига, в който хората пред президентството подеха скандирането „Мутри, вън!“ Днес, благодарение на вас, на нашето силно единство, България се променя, търси нови идеи, обсъжда нови решения“, каза още той. По неговите думи истината днес се изрича на глас и без страх, а заблудите – с изтекъл срок на годност отминават в историята. „Но по-важното – те отминават заедно с проповедниците на лъжата“, допълни той. Радев подчерта, че служебното правителство е показало, че хора от различни политически хоризонти могат да се обединят и да работят ефективно в името на България. „То показа, че страната ни може да се управлява по друг начин, не с рекет, заплахи, насаждане на лъжи и манипулации, а прозрачно и отговорно. В приоритетите на едно управление могат да бъдат не кражбите, а хората“, категоричен е президентът и допълни: „Ние имахме куража да стъпим на пътя на оздравяването и ако запазим този кураж, ще бъдем обречени на успех. Не ви предадохме и няма да ви предадем. С Вас сме!“

„Имаме нужда от доказал се, силен и решителен президент, който говори на равни нога с международните партньори и не чака потупване по рамото. Който не кима одобрително на всяко предложение, защото отстоява българския интерес. Човек, който освен опасната фигура „Кобра“ във въздуха, взима смели решения на политическата сцена. Такъв президент е Румен Радев.“ С тези думи Илияна Йотова се обърна към множеството от хора в Русе. „Пет години бяхме неотлъчно до вас и оставаме с вас“, изтъкна тя и благодари за подкрепата дори на хора, които през 2016 г. не са гласували за президентската двойка, но днес й се доверяват. „Останах в България заради вас – с тези думи един младеж се обърна към нас и те са най-важната оценка за нашата работа“, посочи Йотова.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!


106
Още по темата: Румен Радев
Още от Избори 2021
Избори 2 в 1, вижте как ще гласуват избирателите с машина
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
79
0
 
1
 
! Отговори
Да кажем преди 2 седмици
сбогом на зеленият чорапогащник.....ха ха ха
78
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Разединителят говори за обединение.
77
0
 
8
 
! Отговори
АК-47 преди 2 седмици
Писна ми от клишетата му. Гласувах за него преди пет години, като си мислех, че е по-добрия избор пред Цецка Цачева. Е, повече за този няма да гласувам. Такова разединение постигна сред хората, каквото и Плевнелиев не беше постигал. Едно си баба знае, едно си бае. Хората мизерстват, мрат, вирусът върлува, на този всичко му е на шест. На тези избори без него.
76
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Обединявайте се. После всяка седмица тоя ще строява чорбарите да му козируват, вие ще го гледате по телевизора, ако още имате пари за ток и кабелна.
75
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Въпрос: какво ще прави румен радеф когато се пенсионира?Отговор: Пак нищо...:(
74
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Дебат на кукуво лято щот го е страх.
73
0
 
15
 
! Отговори
Хунта вън! преди 2 седмици
Дебат с професора? Кога?
72
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Къш, бе! Обединявай се с престъпните комунисти , с Мая мутресата, с Минеков левия т---к на бай ти Тошо.Не ви искаме и ще ви чегъртаме. Направихте от подредената държава пълен батак.
71
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
А досега какво направихте, освен че източихте държавния бюджет. Заради такива като тебе хиляди момчета не се върнаха от казармата, сега умират по 200 души на ден. И това е само началото, ако този остане.
70
1
 
18
 
! Отговори
Зов преди 2 седмици
РАЗЕДИНИТЕЛЯТ ЗОВЕ ЗА ОБЕДИНЕНИЕ! ?!?! Кукуландия!
69
2
 
14
 
! Отговори
999 преди 2 седмици
Ще има правителство при президент румен радев ТОЧНО НА КУКОВО ЛЯТО!
68
1
 
11
 
! Отговори
РУСЕ преди 2 седмици
ТУК РУМЕН РАДЕВ ЗАЧЕРТА КОРНЕЛИЯ С ДЕБЕЛА ЧЕРТА И ОБЯВИ КРУМ ЗАРКОВ ЗА БЪДЕЩ ЛИДЕР НА БСП! МИ ЧЕСТИТО НА БЕЗРАБОТНАТА КОРНИ, КОЯТО ГО ИЗДИГНА!!! ПОДЛОСТ , ТИПИЧНА ЗА ТОЗИ!
67
1
 
14
 
! Отговори
БЕН преди 2 седмици
Ще обединиш истрадалия български народ по време във върба в сряда.
66
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Ква кампания, бе рундьо, кой те е чул и видял за 5 год, къде ти е била тая кампания, че нито съм чул, нито съм та помирисал!? Кво обединение те гони, кви политики? Ти съсипа всичко! Обединен си с ония, на които ни продаде! Оди живуркай в Уашингтон, тук за теб повече живот няма!
65
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Избирателите му умират по 200 на ден от коронавируса, а той се хили, като на сватба...
64
1
 
19
 
! Отговори
наблюдател преди 2 седмици
Проблемът на Радев е че действията му имат криминално измерение и няма да може да се прикрие зад своите "принципи" и "политически разбирания". Да не говорим че си въобрази че може и без партията вдъхновителка. Даже Биволъ го изостави.
63
1
 
17
 
! Отговори
Радеф за смях... преди 2 седмици
Питали проф. Герджиков : Професоре, ще излезете ли на диспут с г-н Радев ? На което професорът отговорил : " Разбира се , с удоволствие ще се изправя в интелектуален дуел с г- Радев ! Но като гледам, той е без оръжие."
62
1
 
15
 
! Отговори
Събуждане преди 2 седмици
Сън сънувах, че на 15.11.2021 няма да се събудя със зелените чорапки.
61
2
 
15
 
! Отговори
въпрос преди 2 седмици
Има ли пилот в самолета?
60
2
 
17
 
! Отговори
тъй ще стане преди 2 седмици
Ние ще се обединим, но без теб.