Божанков обяви, че е разговарял с всички лидери, преди да влезе в ПП

Той бе изгонен от редиците на БСП
19 фев 2023 20:44, Нели Христова
62
Божанков обяви, че е разговарял с всички лидери, преди да влезе в ПП
Снимка: БГНЕС

"Принципни разговори бяхме водили, още когато бях изключен и станах независим. Те казаха: "Имаме нужда от човек като теб. Правим ново обединение". С всички лидери съм говорил". Това каза в „На фокус с Лора Крумова” бившият депутат Явор Божанков.

Той беше изключен от БСП, след като зае позиция, различна от тази на партията по повод оръжията за Украйна. Преди дни стана ясно, че ще води листата на коалиция ПП-ДБ, но от гражданската квота.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
0
 
2
 
! Отговори
Младата булка преди 1 година
пристана и тя се набута под юргана...,Бай ***:"Келепир да пада...,келепир да пада...",няма значение с кого съм под юргана!?!Следва първа брачна нощ-онождане или оплождане,като пчеличка от цвят на цвят,нищо,че младежът не е класово осъзнат!?!
38
0
 
2
 
! Отговори
Нено преди 1 година
Тия нямат капацитета една крушка да сменят, модела на управление щели да сменят
37
0
 
0
 
! Отговори
Симо преди 1 година
Много хубаво искат, ама защо се заближдават, че точно те са хората, които ще го променят?
36
0
 
3
 
! Отговори
опетков преди 1 година
Припомняме, че Явор Божанков влезе за първи път в парламента като поставен под 9 в листата на Весела Лечева във Велико Търново. Тогава той стана втори с огромен брой преференции. Оттогава досега винаги печели огромен брой гласове, като мнозина си обясняват това със заложната къща на баща му. Приемането на Божанков в челните редици на ПП вероятно е подплатено със солидно количество финикийски знаци.
35
0
 
4
 
! Отговори
teo преди 1 година
ЗЪН, ЗЪН, ЗЪН, Аз пЧЕЛИЧКА съм чЕРВЕНА бОЖАНКОВА и разбрах, че има и други цветове, освен ЧЕРВЕНИЯ ! ЕВРИКААА!!!
34
0
 
8
 
! Отговори
ПО ПАРАПЕТА преди 1 година
МАЛКИЯ КЛАРНЕТИСТ БОЖАНКОВ КАРАЛ НАРЕД?
33
0
 
17
 
! Отговори
Мира преди 1 година
Ха,ха,ха и с лидера на ГЕРБ - Бойко Борисов ли говори?! Та ти нали от омраза към Борисов,че проверявали по време на неговото управление бизнеса на баща ти ,се набута в политиката да мъстиш да разчистваш сметки.Всичите променкаджии сте негодници,а тия дето гласуват за вас слепци или като вас
32
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Време е всички да се вдигнем и да отидем до урните, да гласуваме за ГЕРБ-СДС, ДПС, БВ, против ПП,ДБ! Да изхвърлим тази чуждопоклонническа и некадърна напаст от българската политика, шарлатаните от ПП.
31
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кой е Киро просто, че да споменава Левски употребявайки го за политическа агитация? Долу мръсните пръсти, от български герой!
30
1
 
23
 
! Отговори
1234 преди 1 година
Явно ПП стана приют на предателите. Първо онзи с гелосания от партията на Слави...сега този мушморок неориентиран. За тези ли ще гласуваш народе? "За предателите Сатър'
29
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Но, моля Ви, кой се интересува от Божанков? Кой е той? Един дребен политически номад.
28
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Китай не е спрял да търгува с Русия. Достатъчно е да ги снабдяват с микрочипове за високоточните оръжейни системи. Важното е да продължава войната и да намалява населението и всичко да се разрушава. Пенсионните фондове са обрани.
27
0
 
17
 
! Отговори
Избирател преди 1 година
Драги българе, срамно и гнусно е да наричаме подобни сеслскоподобни екземпляри , с дълбоко провинциални изяви , политици !
26
0
 
16
 
! Отговори
Колю от Бяла Слатина преди 1 година
И с Доган ли разговаря бе, моето момче? Как е той. Уми ли му ***?
25
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Член съм на ДСБ и вече си пуснах молбата за напускане на партията. Човек с дясно консервативни възгледи съм. Няма как да приема съюз с най-ляво популистката партия, някога управлявала държавата. Не, че в НГ има много избор за десни партии, но моята вече бивша партия удари дъното.
24
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Вижте снимката на този противен плъх. Гнусен гей. Противен психопат. Чудя се какво хора ще гласуват за това нещо. Гнусно и противно нещо.
23
0
 
22
 
! Отговори
ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ преди 1 година
Божанков е какво полезно направи за държавата си самозабравил се алчник да се смееш ли да плачеш ли ТОЗИ господин щял бил незнам какво си някога Единственото което те интересува е да се добереш до парламента нищо не правиш и получаваш много добри пари за да натискаш едно копче покоманда
22
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сички са го напцували че е яничер.
21
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
до 26 Бат Киро Брейка е голям! Онзи ден каза горчивата истина за младите. Тоест че нищо не могат да правят. Осрааа ги и ги опикааа...
20
1
 
29
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
Не мога да разбера само едно, как ПП се превърна в прибежище на всякакъв вид отцепници. Не стига, че първоначално в редиците им се появили такива недоразумения като Настимир Ананиев, но и след това от кол и въже събират кандидати за мързелуване в парламента.