Местна коалиция "БСП за България" издигна кандидатурата на Ваня Григорова за кмет на София

Зад кандидатурата й застанаха 16 партии
17 сеп 2023 20:03, Красимир Ангелов
44
Местна коалиция "БСП за България" издигна кандидатурата на Ваня Григорова за кмет на София
Снимка: БСП-София

16 партии сформираха Местна коалиция "БСП за България" и издигнаха кандидатурата на Ваня Григорова за кмет на София, като днес подадоха и документи за регистрация в Общинската избирателна комисия за местния вот.

Самата Ваня Григорова заяви, че оттук нататък е много важно коалицията да разширява своите редици с още партии, граждански движения, но и най-вече с още много свои съмишленици.

Подписите си под споразумението за създаването на коалицията поставиха Иван Таков, представляващ Коалиция "БСП за България", в която влизат ПП "Българска социалистическа партия", ПП "Политически клуб "Екогласност" и ПП "Политически клуб "Тракия"; Костадин Паскалев, представляващ Коалиция "ЛЕВИЦАТА!", в която влизат ПП АБВ (Алтернатива за българско възраждане), ПП "Изправи се, България" и ПП "Движение 21"; Валентин Григоров и Тинка Стоилкова, представляващи Коалиция "Неутрална България", в която влизат Комунистическа партия на България, Българска комунистическа партия, Партия на българските комунисти, "Нова сила" и "Русофили за възраждане на отечеството"; Цветан Миньовски, представляващ Коалиция "Алтернативата на гражданите", която включва ПП "Зелена партия", ПП "Българската левица", ПП "Обединена социалдемокрация", ПП "Движение за социален хуманизъм", както и Мирослав Паскалев, представител на ПП "Атака".

"Правим тази коалиция, защото София трябва да бъде на всички. А не на определена група от хора, които 30 години управляват този град, а мнозинството страда от това управление, каза председателят на БСП - София Иван Таков.

Той нарече София - столица на шокиращите неравенства. Председателят на БСП - София беше категоричен, че един демократичен град трябва да бъде управляван чрез принципите на свободата, справедливостта и солидарността.

"Тръгваме на избори обединени, каза кандидатът за кмет на МК "БСП за България" Ваня Григорова.
 


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
2
 
4
 
! Отговори
русофил преди 2 месеца
Пак си пролича какво са профсъюзите - болшевишки гнезда.
33
8
 
2
 
! Отговори
Избирател преди 2 месеца
Не само на кметските избори няма да гласувам, но и на всички избори, които ще бъдат проведени до края на войната в Украйна. До тогава изборите у нас ще бъдат манипулирани, Ще гласувам едва, когато примитивна Русия бъде сразена...
32
4
 
5
 
! Отговори
Тая женица преди 2 месеца
ще се провали с гръм и трясък. Само знае да лае като ***.
31
1
 
6
 
! Отговори
Пяна на уста преди 2 месеца
Избърса ли пяната от устата с която твърдеше, че без гадпром сме загубени. А извинение за лъжите ,кога?
30
8
 
16
 
! Отговори
Смях преди 2 месеца
Хи-хи-хи, щом в тази смешна коалиция влизат и три БКП-та, значи София я чака "светло" бъдеще.
29
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
БСП пак ще се кръщава. Тоя път на български социалистически путинисти.
28
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
затук ли се разкряка по студията от година тази ккококошка?
27
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Този град трябва да се построи наново, но от друг народ...
26
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Костя копейкин се надява на гласовете на съплемениците си от квартал Надежда до летището ...
25
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Скритото оръжие!
24
6
 
6
 
! Отговори
House преди 2 месеца
Народе заспали,не ти ли стигат 33 години безсрамни дела(източиха язовир Искър за дни,оставиха паметници на културата да тънат в разруха,разпродадоха общинска собственост безогледно,както и крадоха)Деменцията не прощава на никого.Време е за Възкресение.
23
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Това е коалиция БСП за Русия и още по точно БСП за Путин а най точно е БСП за Съветския съюз.
22
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Само като прочета каква русофилщина се носи от имената на партиите които застават зад нея, и направо ми се повръща!?! Смятай, имало партия "Русофили за възраждане на отечеството", демек сами си признават че са агенти на чужда държава!
21
15
 
11
 
! Отговори
i'm преди 2 месеца
Ваня Григорова е може би най-адекватния кандидат от всички кандидати. В тубата има достатъчно интервюта и човек може да си направи изводи.
20
3
 
4
 
! Отговори
НЕ-кратко: преди 2 месеца
Бкп Коалиция Турлю Гювеч,баце! леви+русофили+социодемопати+зелени+маямата+още куп абревиатури на БКП...Същото като интимната сглобка,само дето не е пребоядисано в синьо :) :) :)Всичко е ясно,София пак е на Тиквуний Банкянски! Три години подскачаха по площада, разнасяха ковчези и хвърляха развалена риба и накрая се ожениха в извратен еднополов брак между трима неопределени.Явно Урсулю,ОМакрон и Посолството са свършили добра работа с мъпетите си!
19
5
 
7
 
! Отговори
До8 преди 2 месеца
Какъв ти е проблема бе момче и от какъв зор да ти ги показва точно пък на теб?Тая е трижди по достойна от боклучето-отроче на генералите от ДС.
18
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Тия много добре знаят,че няма да спечелят,но идеята е да размият вота и да направят напук на ПП ДБ.
17
3
 
1
 
! Отговори
до 8 преди 2 месеца
ами като Има да ги Покаже - заедно с Татковците ми - предполагам, че като Истинска ПсихоЛява, ако има Деца, то те са от няколко Татковци и без Татко в Същото Време! Или и тя ще го играе като Плювлю - ще крие Половинките си?!
16
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
5%
15
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
На Васето,по щеше да му отива да фаворитът на БСП.