Зрители "ще режисират" нов български филм

"Корпус за бързо реагиране" ще бъде показван на тест прожекция в Дом на киното
27 яну 2012 11:44, Петя Славова
5
Зрители "ще режисират" нов български филм
Васко Мавриков е един от главните герои в "Корпус за бързо реагиране". Снимка: Булфото

Зрители "ще режисират" новата българска комедия "Корпус за бързо реагиране" на Станислав Дончев. Това може да стане възможно на първата в България тест-прожекция, която ще се състои на 29 януари в Дома на киното.

Сто зрители, избрани с томбола, ще имат възможността първи да гледат филма и да дадат своето мнение.
Всеки, който желае да попадне в томболата за ограничените места на специалната прожекция, трябва да се регистрира на сайта на продукцията и да следи за новини на фейсбук профила. Печелившите ще бъдат изтеглени на 27 януари.

Тест-прожекциите са обичайна практика в Европа и САЩ. Целта е в присъствието на режисьора филмът да бъде показан на хора, които не са част от екипа и нямат отношение към снимките, за да се види реакцията на публиката.

Главните герои са трима агенти от Корпуса за бързо реагиране - Васко /Васко Мавриков/, Гецата /Евгени Будинов/ и Борето /Ивелин Найденов/.

Те основават фирма за всякакви поръчки - от сваляне на котка - домашен любимец, от дърво до промишлен шпионаж. Всеки случай е еднакво важен за трите обикновени безработни момчета, готови да извършат всичко, за да изкарат някой лев.

Първата им поръчка е да проследят съпруга на г-жа Георгиева /Диана Любенова/, която подозира мъжа си /Мариан Вълев/ в изневяра. Васко, Гецата и Борето тръгват по петите му и хващат неверния съпруг, но се оказва, че се забъркват неволно в схема за фалшиви пари, в основата на която стои героят на Мариан Вълев.

 


5
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
къде се затри онзи другият ...Курдов, как не са го включили
4
1
 
1
 
! Отговори
Позитивния преди 8 години
Поредния критик, който говори без да е видял...Гледай трейлър, изглежда забавно. Ако и филма е такъв, то спокойно можеш да си изядеш критиката.
И в подкрепа на предишния пост - Мавриков първо е актьор, после тв водещ...Хубаво би било да се подкрепят хората, които се опитват да направят нещо, а не само да търсят кой да им даде, нали? Ще си купим билети, ще гледаме, пък тогава ще отсъждаме. Така е правилно, нали?
3
3
 
2
 
! Отговори
Оракул преди 8 години
Олелеееее, щом Мавриков е в играта провала им е сигурен.
2
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
той е завършил натфиз, първо е актьор и после е водещ
1
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И от кога Мавриков стана актьор? От сега виждам, поредния среален провал...