Де Ниро спечели българите с "Ох, на дядо!"

Ето и как изглеждаше бокс офисът ни
10 фев 2016 11:44, Петя Славова
5
Де Ниро спечели българите с "Ох, на дядо!"
Снимка: BS Films
Комедията "Ох, на дядо!" с Робърт Де Ниро и Зак Ефрон е най-харесвана от българските кинозрители, сочат обобщените данни от киносалоните у нас. Веселата история за пътуването на дядо и внук с нагледни уроци "как се гребе от живота", е гледана от 19 992 зрители и има 198 607 лева приходи от билетите им за първите три дни на екраните у нас.
 
На втора позиция в топ 10 е българският "11 А". Историята за преподавателката по литература Лина и нейните "войни" с гимназиален клас, колегите й, борбата й да запази семейството си, е вече десет дни на екраните у нас и е гледана от 37 324 зрители и има 276 681 лева приходи, пише БТА.
 
На трето място сред най-гледаните филми у нас е втората премиера от миналия уикенд - анимацията "Робинзон Крузо". Познатата история от Даниел Дефо, осъвременена с много нови герои - животни, заговарящи на езика на Робинзон, има 8 959 зрители и 79 197 лева приходи за първите три дни на екраните у нас.
 
Четвърта позиция е третата премиера от миналия уикенд - триизмерният морски екшън "Часът на героите", създаден по едноименната книга на Кейси Шърман и Майкъл Тоугиас. Битката с урагана за спасяването на бедстващи моряци в разцепен танкер, е гледана от 5 746 зрители и има 65 122 лева от билетите им след първите три дни на екраните у нас.
 
На пето място е "Завръщането" по книгата на Майкъл Пънк. Филмът на Алехандро Иняриту с Леонардо Ди Каприо и Том Харди в главните роли, който вече спечели три "Златни глобуса" в очакване да "осребри" част от 12-те си номинации за "Оскар", е вече 17 дни на екраните у нас и отчита 55 179 зрители и 472 248 лева приходи.
 
Шеста позиция сред най-гледаните филми е за "Покори Луната!". Триизмерната испанска анимация за това как младия Майк Голдуиг спасяват Луната, е вече 10 дни на екраните у нас и е гледана от 17 347 души и има 155 577 лева приходи от тях.
 
На седмо място е комедията "Ченге за един ден: Мисия Маями". За месец на екраните новата история на тандема Айс Кюб - Кевин Харт, е гледана от 50 742 души и има 395 779 лева приходи.
 
Осмо място е за друга комедия - "Баща в излишък". Опитите за съжителство между втория баща Брад и биологичния Дъсти и съперничеството за вниманието на децата, са гледани от 23 976 зрители и имат 190 015 лева от билетите им за 17-те дни на екраните у нас.
 
На девета позиция е седмият филм от фантастичната сага "Междузвездни войни: Силата се пробужда". След втория месец от премиерата му той е гледан от общо 381 931 зрители и има 4 005 736 лева приходи.
 
Десета позиция сред най-гледаните филми у нас е за "Алвин и Чипоносковците: Голямото чипоприключение". Анимацията за познатите от вече три филма герои - Алвин, Саймън и Тиодор - е гледана от 62 215 зрители и има 453 145 лева за месец и половина на екраните у нас. 

5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
8
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 5 години
Което говори красноречиво за пошлия вкус на българските зрители. По всеобщо мнение с този филм Де Ниро е ударил дъното (9%) одобрение в Ротен томатос) и е странно как може да предизвика интерес извън торентите. От друга страна януари е мъртъв месец и няма кой знае какво за гледане. "Ох на дядо" се конкурира с български филм и анимация от преди две седмици, както и филм за бедствие "по истински случай", който също не буди кой знае какъв интерес.
1
2
 
7
 
! Отговори
ТОТО преди 5 години
тази статия е рекламна на някое кино, или?