Да влезеш в елитна детска градина - проблем и за "Обществото на Манхатън"

Филмът - по телевизия Bulgaria ON AIR
22 авг 2021 09:10, Петя Славова
4
Да влезеш в елитна детска градина - проблем и за "Обществото на Манхатън"
Снимка: Bulgaria ON AIR

Фикс идеята на родителите да дадат най-доброто образование на децата си описва режисьорът Джош Шелов в дебюта си "Обществото на Манхатън".

Сюжетът се движи около съпрузите Саманта и Джеф, които се местят да живеят в най-баровската част на Манхатън, в Ню Йорк.

Проблем се оказва детската градина на тяхната дъщеря ( Амелия Талбът) , която е твърде далеч от новото им жилище. А шансовете да я запишат в близкото елитно учебно заведение не са големи, тъй като свободното място се оказва само едно.

Проблемът звучи познато, дори у нас, а Шелов се фокусира върху приоритетите на родителите, превръщайки плитките им амбиции във фарсово шоу, заплетено от интриги, секс забежки и нескопосани предучилищни тревоги.

Надпреварата им с ексцентрични персонажи, включващи и училищен настоятел, допълва и без това сложната ситуация, а и нагарча при мисълта, че надпреварата в живота  на човек започва от съвсем невръстна възраст.

В главните роли на Саманта и Джеф влизат американска актриса и певица Бони Съмърсвил ("Приятели", "Полицейско управление Ню Йорк", "Кашмирена мафия", "Поверително от кухнята", ) и Нийл Патрик Харис ("Как се запознах с майка ви").

Актьорът е носител на редица отличия, сред които Златен глобус, Еми и Изборът на публиката. През 2010 г. е избран за една от 100-те най-влиятелни личности от списание Тайм, а през 2011 г. получава звезда на Алеята на славата.

Гледайте "Обществото на Манхатън" на 22 август от 22.00 часа по телевизия Bulgaria ON AIR.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
НРБ преди 2 години
Може би единствените по-големи кочини от NY са LA и San Francisco.
3
1
 
6
 
! Отговори
Веско преди 2 години
Какво е елитна детска градина?
2
1
 
5
 
! Отговори
House M.D. преди 2 години
Идеята описва режисьора или режисьорът описва идеята?
1
2
 
4
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Да дава 1 милион ? дарение на децката градина и е уреден :)))