Питър Динклидж критикува новия римейк на "Снежанка"

Джуджетата били натикани отново в пещера
27 яну 2022 20:33, Петя Славова
15
Питър Динклидж критикува новия римейк на "Снежанка"
Снимка: БГНЕС

Компания като Дисни винаги е разчитала на римейк на вече познати истории. Сега са се спрели върху екранизацията на "Снежанка" от далечната 1937 г. Новата версия на анимационния филм вече е заявен в плана на компанията и от там заявиха, че се мисли по съвсем нова версия.

Филмът все още е в процес на разработка и създателите имат възможност да направят промени в концепцията. Така те изслушаха критиките от актьора Питър Динклидж и се съгласиха да преразгледат образа на джуджетата за предстоящия филм.

Звездата от "Игра на тронове" участва в записа на подкаста WTF на Марк Марън и каза, че "прогресивността" на римейка е празна фраза, ако филмът продължава да култивира стереотипи за малките хора като джуджета.

"Не искам да обидя никого, но бях поразен от гордостта, с която обявиха, че са избрали латиноамериканска актриса за ролята на Снежанка, докато все още планират да заснемат мрачна история за седем джуджета, живеещи заедно в пещера", каза Питър.

В отговор представителите на Дисни обявиха, че планират да направят промени и да подобрят проекта си. "За да се отдалечим от стереотипите на оригиналния анимационен филм, ние използваме различен подход към тези седем героя и се консултираме с членове на общността на джуджетата", каза източникът.

"Очакваме с нетърпение да споделим повече, когато филмът влезе в производство след дълъг период на подготовка.", отбелязват от компанията.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Снежанка, бяла като сняг..." А избрали тъмничка актриса...Това е опит за заличаване на съществуващата култура, по-скоро гавра. Все едно за Покахонтас да изберат актриса от Норвегия, но няма да го направят, хейта сега е към белите. Това е и обида към другите раси, те имат достатъчно собствени приказки, фолклор и култура, която може да се екранизира.
11
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Уоук марксис трансдж. И да обяснят във филма нагледно на децата ни, как джуджетата са се оправяли сами, преди да се появи Снежанка. Поучително е! И модерно!
10
0
 
5
 
! Отговори
Уоук марксис трансдж преди 2 години
Aко Снежанка не е черна активистка от Бляк Лайвс Матер не разрешавайте на децата си да гледат филма.
9
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всъщност подоби статии не са случайност. На филма , от който се очакват огроооомни печалби се създава медийно присъствие . Нещо, което трябва да накара уважаемия зрител да отиде до киносалона и да плати колкото му поискат. Отдавна вече само известни имена не са достатъчни .... трябват и интриги... мистерия ... разни пикантни подробности по заснимането на филма ... случаЕно "изтичане" на вътрешна информация ... скандално разминаване с оригинала ако, както в случая става въпрос за римейк.....
8
1
 
10
 
! Отговори
Мухаха преди 2 години
Актьорите винаги са били КУКЛИ НА КОНЦИ. Правят каквото им кажат... изразяват емоции каквито им кажат... говорят каквото им кажат... ако се отклонят отсценария - веднага дледва дубъл.. и още един ... и още един. Докато го направят както се иска от тях. Съответно и тези които са най-послушни и най- изпълнителни и с външност, която предизвиква интерес у зрителите им се създава медийна слава за да може присъствието им да докарва по-високи печалби.... ТОЯ ЩЕ ПРАВИ КАКВОТО МУ КАЖАТ. ГАРАНЦИЯ.
7
8
 
7
 
! Отговори
Мълчи бе гном преди 2 години
такива генно проебани индивиди не трябва да се размножават, само замърсяват хубавият генофонд, минипичка такава.
6
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този да се радва, че живее и се е родил в бяла държава, ако беше тука щеше да е шут.
5
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Джуджан и седемте снежоци
4
0
 
9
 
! Отговори
Светлю преди 2 години
Джуджанка избръмча като самолет с л...а
3
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя ще иска утре да го вдемат и за главната роля в документалка за "Живота на Шакил Онил".
2
0
 
34
 
! Отговори
Зозо преди 2 години
Мдааа, снежанка трябва да е нигерийка, а джуджетата да са най-малко гейове или от ЛГБТ :))))))))))))))))))))))))))))))))))) То вече да си бял човек е унизително. Пу *** ви да ***
1
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Добре бе Питър, направо да заменим джуджетата с дългучета и да те уволнят от лентата!