Да избереш живота или смъртта в "Завръщане в Орегон"

Филмът - по телевизия Bulgaria ON AIR
3 юли 2022 14:30, Петя Славова
1
Да избереш живота или смъртта в "Завръщане в Орегон"
Снимка: Bulgaria ON AIR

Има ли право човек да сложи сам край на живота си, ако не вижда смисъл в него, изследва Жоел Дейвид Мур в "Завръщане в Орегон".

Историята ни запознава с фамилията на възрастния и с болно сърце Реймънд (Франк Лангела), който сюрпризира близките си на 80-тия си юбилей, че иска да замине за Орегон, където законите са благосклонни към евтаназията.

Режисьорът не остава безразличен към скритите потребности на всеки от семейството - непокорни, шумни, но запълващи общо пространство.

Всеки от тях приема разнопосочно идеята на рожденика, но така или иначе Реймънд се оказва на път с Браян - съпруг на дъщеря му Кейт, който се съгласява да го придружи до Орегон в последния му път.

Тръгват с кола, а по пътя си срещат хора със странни съдби и специфични характери, които може и да преобърнат  житейските възгледи на главните персонажи.

Ролите са поверени на Франк Лангела, Никола Пелц, Кристина Епългейт, Джош Лукас, Били Крудъп. Гледайте "Завръщане в Орегон" на 8 май от 22.00 часа по телевизия Bulgaria ON AIR.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
винаги със сащ, никога срещу русия