Вал Килмър: С нетърпение чаках "Топ Гън: Маверик"

Актьорът се превъплъти в ролята на адмирал Том "Айсмен" Казански
29 авг 2022 10:08, Петя Славова
19
Вал Килмър: С нетърпение чаках "Топ Гън: Маверик"
Снимка: БГНЕС

Вал Килмър сподели, че е било "удоволствие" да работи отново с Том Круз в "Топ Гън: Маверик", превъплъщавайки се в ролята на адмирал Том "Айсмен" Казански.

62-годишният актьор сстава отново адмирал Том "Айсмен" Казански в продължението на екшъна и се радва на възможността да играе с Круз, който се завръща като неговото алтер его и близък приятел - капитан Пийт "Маверик" Мичъл.

В разговор с Collider Килмър сподели: "С такъв класен актьор като Том това беше удоволствие и не приличаше толкова на работа!"

Звездата от "Жега" оценява работата с Том и режисьора Джоузеф Косински, които според него са направили работната атмосфера "много комфортна", предава БГНЕС.

Вал, чийто глас е трайно увреден след битката с рака на гърлото, обясни: "Той ни накара да се чувстваме много комфортно и всички от екипа бяха очаровани от факта, че са там. Том предизвиква голям респект и беше удоволствие да бъда в такава комфортна обстановка".

Продължението включва редица нови попълнения в актьорския състав, сред които Майлс Телър и Глен Пауъл, и Вал смята, че те са подсилили блокбастъра.

Той каза: "Това е един от най-интересните моменти в историята на филма: "Енергията на актьорския състав е експлозивна! Особено когато те играят пилоти на изтребители!"
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
2
 
1
 
! Отговори
Tit преди 1 година
Първият филм беше ок, но този много фантасмагория, Ед Харис и Том Круз са на ниво, но другите актъори крайно безлични.
16
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Страхотен филм. Заслужава си всяка минута. Запазил е духа от първата част.
15
7
 
4
 
! Отговори
Хахо преди 1 година
Като цяло високо бюджетна шльокавица. Изтъркана история, малко ефекти, рехав сюжет. Всичко лежи на плещите на стария филм, но дори и това не му помага да е хубав филм.За мене си е стандартна класическа халтура за губене на телевизионнно време,но в никакъв случай и да се ходи да се гледа на кино.Топ гън 3 очаквам да се появи, но вече с афроамериканец *** с драматична любовна завръзка
14
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Страшен филм, като мъжките филми по диема от едно време. Писна ми от гей мюсюлмани китайци, които борят патриархата във всяка роля
13
12
 
1
 
! Отговори
Щерю преди 1 година
Тоя нали умря там, бре...
12
0
 
7
 
! Отговори
мунчо преди 1 година
До Никола СтефановНяма, ама Конъли избива рибата, като звъни с камбаната. Най-готиният момент беше обаче в закусвалнята, когато Маверик пита къде е. И детето му отговаря: На Земята...
11
18
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Топ Гън 1 е история за хомосексуални хора. Тум Круз играе младо момче, което тепръва преоткрива своята сескуалност. Русата мацка му казваше "Не, не си гей, остани с мен", но той продължаваше да иска, да е в клуба на гейовете. Накрая се стига до полиаморфна връзка от отворен тип, в който има много гейове и бисексуални, които се борят с предрасъдъците на фундаменталисткия ислям.
10
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До SS - Освен ненормален препър си и расист. Ем то като се почне, вървят като лавина проблемите с хора като теб ...
9
11
 
11
 
! Отговори
До дебила доле преди 1 година
Какво патриотарско може да дойде от държава сбирщайн от всякаква *** патриоти идва от патриа на латински родина каква родина е този сбирщайн развъдник Сащ.
8
16
 
13
 
! Отговори
SS преди 1 година
Сумати печки бутнали в филма...Фантасмагория на Н-та степен.
7
8
 
18
 
! Отговори
Добър филм преди 1 година
Новият топгън е добър филм. По-добър от старият. Защото е по-добре сниман. Защото е арогантно патриотарски - като старите еклънчета от ерата на Рейгън, които обичах като дете. Леко носталгичен. И започва с daner zone на Джорджия мородер като първият филм.
6
15
 
16
 
! Отговори
Никола Стефанов преди 1 година
Обективно погледнато, стария Топ Гън беше доста кьопав филм, като единственото което ставаше за гледане в него беше русата мацка. В новия Топ Гън даже няма руса мацка.
5
31
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
15 минути повече не можах да издържа . Жалка американска пропаганда за деца и юноши напомяща 80те началато на 90те години
4
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
фейкнюз
3
33
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Изключително глупав филм
2
6
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Добре е станал филмът. То с Том Крус как да не се получи
1
0
 
47
 
! Отговори
Вал Килмър преди 1 година
Е готин тип!