Паспорти за ваксинация за пътуване? Не е изключено!

Лидерите от Евросъюза ще обсъждат темата следващата седмица
156
Паспорти за ваксинация за пътуване? Не е изключено!
Снимка: БГНЕС

Ръководителят на Европейския съвет Шарл Мишел не изключи въвеждането в Европейския съюз на паспорти за ваксинация срещу Covid-19, позволяващи свободното пътуване, което ще е достъпно само за ваксинираните, предаде БГНЕС.

Той добави, че тази тема е чувствителна и трябва да бъде обсъдена, което ще бъде направено от лидерите на страните от Европейския съюз следващата седмица.

Пресслужбата на Съвета на Европа представи пред журналисти цитати от интервю на Мишел, което той направи за обществена телевизия в Нидерландия.

Мишел смята, че подобна дискусия може да има два аспекта. Първият е дали държавите от съюза се съгласяват по принцип да въведат сертификат за ваксинация.

Второ - ако е така, кога може да се направи това.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


156
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Вече много ми омръзна,едно и също по цял ден.Стига със тази ваксина пуснете ни на работа."-----Няма да стане така - "пуснете ни на работа!" Щом сме се докарали дотам да МОЛИМ някой да благоволи да ни ПУСНЕ да работим, да ни РАЗРЕШИ да живеем... Единственият начин е - на площада, с камъни и дърве, аут на тези, които се "грижат" за нас и връщане към наистина нормалното, логичното, естественото. И не само у нас - навсякъде в Европа. Като гледам вчера-днес новините, нещо такова се "пече".
29
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
EССР.... идва и вашия край.....
28
4
 
20
 
! Отговори
Доктор Сър Пичук преди 3 години
Какво се стряскате - в България е пълно с лекар, които ще ви дадат бележка за това, че сте ваксинирани без да ви постяват инжекция срещу 20 лв...
27
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ПаспортиКарантинни лагериВечни меркиПринудителни медицински процедуриКолелото се върти.А някои даже се кефят, мислят, че нещо е в тяхна "полза"л
26
3
 
27
 
! Отговори
Луи 16-ти преди 3 години
Всички управляващи, явно е че никой от тях не чете(не само у нас), но би било добре, да се запознаят с чия кръв по улицата, завършват революциите!
25
1
 
25
 
! Отговори
Нане преди 3 години
Само яко кютек по мордите, ще ги излекува за още поне 75 години...Както предишните фашисти...
24
5
 
18
 
! Отговори
Скоро преди 3 години
ако не сте Обрязан ще е много тежко за вас в ЕС...
23
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ами, че те отдавна го мислят това. Нищо ново в корумпирана Европа. Освен да забраняват друго не могат а и да се занимават с това колко криви да са краставиците
22
1
 
35
 
! Отговори
Нане преди 3 години
Тия загрижените в кавички за нащо здраве от поне 5 години напускаха най големите доктори и инженери на харабският свят съвсем безпрепядствено да нахлуят в юропата дори без паспорти и преносители на кви ли не зарази...А сега за Вас паспорти... Ми а честито... Има ли на некой заблуден, още да не му е ясно, що става?!
21
35
 
6
 
! Отговори
Шофера преди 3 години
До 6 месеца без ваксина няма да има пътуване, услуга от държавен орган, лекар, зъболекар, болница, хотел и т.н.А сега да видим какво правим. Не щеш ваксина, ми добре. Стой си в къщи и онанирай
20
10
 
10
 
! Отговори
Добре Дошли преди 3 години
в Китайският Комунистически Световен Ред! Нищо ново, в Китай от години, има система на Социален Кредит и всяки аспект от живота на Пролетария е контролирано от Централните Власти - да може да си отвориш банкова сметка, позволяват ли ти да си купиш жилище, дава ли ти се право да работа, може ли да пътуваш на влак до съседният град и т.н.
19
3
 
41
 
! Отговори
Хей хей преди 3 години
Това е против свободата на човека! Ние ще отстояваме нашите права докрай! Да се махат с тоя политизиран грип че на абсолютно всички ни писна!
18
2
 
48
 
! Отговори
T преди 3 години
Щом няма да има свободно движение, то защо ни е ЕС?!
17
2
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз съм алергичен. Това значи ли, че вече ще съм затворник доживот?
16
3
 
17
 
! Отговори
до 16 преди 3 години
Парите за тези в Брюксел нямат стойност - те си ги печатат в ЕЦБ, важното е Властта, така че Диктатурата ще Пребъде!
15
3
 
38
 
! Отговори
Марш бе !! преди 3 години
много са зле нашите управляващи. За това ли влезнахме в европейския съюз толупи. Очаквам и стикери да бъдат поставени на всяко превозно средство че е дезинфекцирано против вируса !!!Аз съм за напускане на Европейския Съюз!!!!И пускане на Българската граница !!
14
8
 
19
 
! Отговори
11 преди 3 години
Чи то си беше ясно. Не е задължително, ама без ваксинационен паспорт - ***.
13
2
 
34
 
! Отговори
Нане преди 3 години
Айде на залозите!Еуропейските жендъри, ще украсят ли стълбовете до края на годината или няма да ги украсят!?
12
3
 
20
 
! Отговори
Прозореца на Овертон преди 3 години
продължава да се движи в точната посока...
11
3
 
61
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Че нали и ваксинираните бяха преносители и могат да заразяват, да се разболяват, но не тежко. За чии им е паспорт след като са ходещи заразоразпространители. А на тези с естествен имунитет и антитела какви документи ще им издавате? А на децата за които не е препоръчителна нито една от ваксините към момента? Честита ви нова желязна завеса и нов световен ред. Конспирация било. На баба ви хвърчилото!