Всички военнослужещи в САЩ задължени да се ваксинират

Джо Байдън каза, че "силно" подкрепя решението
10 авг 2021 17:32, Ния Христова
70
Въвеждат задължителна ваксинация срещу COVID-19 от септември за всички военнослужещи от американските въоръжени сили. 
 
Пентагонът ще направи ваксинациите срещу коронавируса задължителни за всички военнослужещи от американските въоръжени сили до средата на септември. 
 
Това гласи съобщение от офиса на министъра на отбраната Лойд Остин, цитирано от Франс прес, предаде Bulgaria ON AIR
 
Остин заяви, че ще направи ваксините задължителни за всички родове войски до 15 септември или дори по-рано, ако ваксината на "Пфайзер" или друга ваксина получи пълно одобрение от Американската администрация по храните и лекарствата преди това.  
 
Намерението на Пентагона да прибави имунизацията към списъка със задължителни ваксини в армията е било подкрепено и от президентът Джо Байдън. Целта е да се гарантира, че военните ще разполагат с всичко необходимо, за да изпълнят задълженията си максимално безопасно.
 
Президентът Джо Байдън коментира, че "силно" подкрепя решението с думите: "Тези ваксини спасяват човешки животи".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
0
 
1
 
! Отговори
Сериозно? преди 2 години
Голям писък беше, когато задължителното ваксиниране на военни се обсъждаше в Русия. Нямаше отклик за аналогични действия в Англия и Франция. Сега е ред на САЩ - пълно съгласие за адекватни мерки.
55
0
 
2
 
! Отговори
ти да видиш преди 2 години
Както се очакваше доброволното стана доброзорно-първо задължително медицинският персонал,после военнослужещите,сега учителите,малко по нататък-всяко влизане в затворено помещение,без значение дали е болница или библиотека-само ваксинирани и ето ти за по малко от 2 г. "най-демократичната" страна на света ще са ваксинирани на 100% доброЗОРНО...
54
0
 
2
 
! Отговори
Aso преди 2 години
И ще се повтари схемата "Испански грип"....
53
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Айдеее, отиде им армията.
52
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
сега ще останат без армия, китай и русия а вероятно с. корея ще се включи и се отърваваме веднъж за винаги от краварника
51
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Явно ще има много напуснали.
50
0
 
2
 
! Отговори
епидемиолог преди 2 години
До Епидеми,/// Когато се пообразоваш малко, ще разбереш. Никога не съм препоръчвал витамин Д като лекарство. Витамин Д е най-полезен през лятото приет естествено от слънцето. И имунните системи на хората се усилват с пъти. Затова и всички грипове до сега изчезваха през лятото. Чист въздух(не маски) и хората се движат повече(не локдауни). Вируса тогава преминава безсимптомно и бързо през по-голямата част от населението и не намирайки повече обекти изчезва..а сега не! Това каза и Др, Сток.
49
10
 
1
 
! Отговори
Боц преди 2 години
Нашите какво се правят на ударени - кога нашият военен министър ще издаде същата заповед! При всяка мисия в Камбоджа или Афганистан, контингента ни е бил задължително ваксиниран срещу някои "местни" болести!
48
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
до 47Да ама и аз ловя покемончетата като теб даже засичам вакснатите покемони на работа
47
7
 
7
 
! Отговори
епидемиолог преди 2 години
Eдно видео разтърси света вчера. И то само защо един доктор каза истини. Ютюб първо го изтри, но вече бе късно. Вече милони го копираха, пуснаха и гледаха по другите социални медии. И Ютюб гузно се примири да не го трие повече за да не загуби клиентите си. Дори всички мейнстрийм медии се впуснаха да атакуват доктора, само за това че казва истини и милиони са ги чули. Кога ще има статия и тук? https://youtube/watch?v=QwlWwy-PrGo
46
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
честито на Бг Армията, да се стягат.
45
2
 
0
 
! Отговори
до 53 преди 2 години
Имаш право да не си пълен идиo.т и да се образоваш.
44
13
 
6
 
! Отговори
До славянин преди 2 години
Сега добиче ще викаш на оная дет то е изпльоскала на бял свят (за съжаление). Аз не съм очаквал да си върна стария начин на живот първо защото знам, че за да стане трябва вие да сте по психиатриите затворени и второ защото живота ми не се е променил кой знай колко последните две години :). Такива душевно болни като теб, които си прекарват жалкия живот с едната мисъл, че всички ги лъжат и искат да им вземат нещо имат само едно място и то в психиатричните отделения за да не пречат на останалите.
43
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
а къде са човешките права? защо няма вой на правозащитници? санкции?
42
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе на руската ваксина чипа с GPS ли е или ГЛОНАСС? Да знам коя да си сложа, че съм душевно болен русофил и не искам в мен хамериканска технология! Да живей Путин и СССР на всички планети!
41
1
 
1
 
! Отговори
до 49 преди 2 години
Искай ве :) безплатно е :)))) като мечтите. Муахахаха :))))
40
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хич не ми пука какво се случва в тази дупка зад океана,стига да си стоят там,да си гледат афрото и да си махнат базите от света.Тези по агресия надминаха Хитлер,съсипаха света.Искам си нашата армия,живота тогава,реда,дисциплината,тогава бяхме българска нация сега станахме сбиротък като хАмерика.Искам си СОЦИАЛИЗМА
39
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На антиваксарите им е по-лесно да повярват на някакво глупаво видео в фейсбук където некав лепи магнити на мястото на ваксината или го открива с блутут апликация :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) няма толкова глулпави създания :))))))) ама той българина не се слави с интелекет по принцип.
38
16
 
6
 
! Отговори
До славянин преди 2 години
Ако знаех, че има някакъв смисъл щях да си направя труда да ти обясня защо ваксинирантите трябва да спазват мерки на този етап, но знам, че няма да има никакъв смисъл за това просто ще те оставя да се гърчиш в собествената си агония на жалко съществуване, което главно протича онлайн.
37
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бидоня е известен с корупционните си схеми. Кой му вярва бе?