С диабет и сърдечни болести са жертвите на вируса за денонощието

Четирима от тях са без данни за други заболявания
37
С диабет и сърдечни болести са жертвите на вируса за денонощието
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Починалите, при които е била потвърдена коронавирусната инфекция, са 18 411. Новите случаи, регистрирани през изминалото денонощие, са 16, по данни на Единния информационен портал.

Още по темата
Починали са:

мъж на 64 г. със сърдечно заболяване;                                   

мъж на 70 г. със сърдечно заболяване;

мъж на 82 г. със сърдечно и хронично белодробно заболяване;

мъж на 71 г., за когото в системата все още не са въведени придружаващи заболявания;

жена на 86 г. със сърдечно заболяване и диабет;

мъж на 67 г., за когото в системата все още не са въведени придружаващи заболявания;

мъж на 68 г. с диабет, сърдечно и хронично белодробно заболяване;

мъж на 68 г. с диабет и сърдечно заболяване;

мъж на 70 г., за когото в системата все още не са въведени придружаващи заболявания;

мъж на 79 г., за когото в системата все още не са въведени придружаващи заболявания;

мъж на 69 г. със сърдечно и хронично бъбречно заболяване;

жена на 72 г. със сърдечно заболяване;

жена на 87 г. със сърдечно заболяване;

мъж на 61 г. с диабет и сърдечно заболяване;

жена на 75 г. със сърдечно заболяване;

жена на 77 г. със сърдечно заболяване.


37
Още по темата: ПочиналиКоронавирус
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
1
 
1
 
! Отговори
ботокса преди 1 месец
Еййй. Все млади и здрави.
34
6
 
5
 
! Отговори
Ваксър преди 1 месец
Тези хора, ако се бяха ваксинирали, още по 20-30 години щяха да си поживеят. И щяха да им минат заболяванията. И диабета, и сърдечниете заболявания. Невежи антиваксъри!!!!!
33
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тц, тц, тц!!! Хора на по 87 години с диабет и сърдечни заболявания умират!!! Къде се е чуло и видяло такова нещо?!!! Какъв коварен вирус!!!!
32
4
 
2
 
! Отговори
Събудете се! преди 1 месец
Хора НОРМАЛНО е да се умира! Всеки ден в България някой умира от нещо си. А тези над 60 год. и повече с натрупани болести е МНОГО ЯСНО, че ще умират нищо чудно и нищо смущаващо няма такъв е живота. Няма за какво да се самозалъгване един е краят за всички. Чудеса няма кой колкото е успял да си поживее това е и край. До 50-те години после нищо не му остава на човек освен за пенсията и за гроба да си мисли. Младостта е кратка както и здравето няма чудодейни елексири - няма никаква драма и спасение
31
0
 
3
 
! Отговори
Явно трябва преди 1 месец
Още от училище на децата да се обяснява, че хората НЕ са безсмъртни стареят и умират и какъв си направят живота това ще им бъде и после НИКОГО да НЕ обвиняват нито родители нито държава. ТАКИВА ОЧЕВИДНИ НЕЩА, ама и ИМА явно хора уж на зряла възраст НЕ ги осмислят тези неща, колкото и абсурдно да е мислят се за богоподобни и безсмъртни. ПОЛЕЗНО ще е ВСЕКИ ДЕН заедно с прогнозата с времето ДА СЕ СЪОБЩАВАТ умрелите за деня и така хората да помнят, че са смъртни и по-малко глупости да правят.
30
3
 
3
 
! Отговори
ВСЕ ТАЯ преди 1 месец
До коментар 27 не виждам какво толкова те притеснява? Наистина всички сме смъртни хората с много пари или без както и тези с почести и власт или без - живота е кратък и всички отиваме към един и същи неизбежен КРАЙ. Природни закони с напредването на годините човек остарява става сакат трупа болести, влошава се качеството на живот. Лекарите и медицината НЕ са богове. ЦИНИЗЪМ е ТОЧНО ТОВА УЖ ЛЕКУВАНЕ САМО С ЦЕЛ ВЗИМАНЕ САМО НА ПАРИ и ЛЪЖЕНЕ НА НЕИЗЛЕЧИМО БОЛНИ.
29
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Цинизъм е да се теърди, че някой на някого диша въздуха. Това е чисто безбожие и връх на егоизма.
28
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Сърдечно-съдовите винаги са били жертва на грипа. Другото е, че март-април в резките скокове на налягане и юли-август в горещините, пак е жътва на сърдечно-съдови болни.
27
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До ВСЕ ТАЯ Не е все тая, ако ти беше на мястото на някой от тези, за които говориш, друга песен щеше да пееш! Никой не може да кожа кой колко ще живее, най-малко пък ти! Едва ли ще говориш за УЖ лекуване ако твой близък (родител, брат, сестра) е в това положение и единственото, което могат да направят за него е УЖ ЛЕКУВАНЕ. Това е жив цинизъм, типично по български, не ни пука за своите а трябва!
26
5
 
6
 
! Отговори
ВСЕ ТАЯ преди 1 месец
СЪС ИЛИ БЕЗ Ковид вируса тези хора си умират няма спиране и няма такива възможности съвременната медицина нито да ги лекува нито да ги спасява. ТАКА ЧЕ СЪС ИЛИ БЕЗ ВИРУСА както и СЪС ИЛИ БЕЗ ВАКСИНИ ТЕЗИ ХОРА СА ОБРЕЧЕНИ ПЪТНИЦИ. Само взимат парите и усвояват здравните пътеки и обират бонусите за УЖ ЛЕКУВАНЕ както и за ПОЛИТИЧЕСКИ ЦЕЛИ са УПОТРЕБЯВАТ ТЕЗИ СТАРИ БОЛНИ И НЕЩАСТНИ ХОРА.
25
2
 
8
 
! Отговори
До 24 преди 1 месец
До 24Ми да, защо не са ги ваксинирали, тая ваксина е невероятно откритие - слагаш я не те пази, но пък виж - споминали са се на 70-80 години, ако са били ваксинирали, сигурно до 170 щяха да изкарат...ПОНЕ! Аман от олита като теб
24
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Защо тези нещастни жертви не са били ваксинирани? Що за безучастни лични лекари не са ги посъветвали?
23
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Скоро няма да свърши. Може би завинаги ще остане с нас, както и спина. Но с тези локдауни направо ще изплискаме, колкото и да не се спазват ограниченията, все пак психиката не издържа....Когато се касае за здравето и живота на всеки от нас е много притеснително, че и с ваксините не се решава проблема изцяло.
22
3
 
9
 
! Отговори
антиваксър преди 1 месец
Болните от диабет по същество са и сърдечно-съдови, както и затлъстелите, а това са най-пострадалите от ковида. Вирусът предизвиква съдов проблем, както и ваксините, по една случайност. Очевидно е, че прилепите са едни и същи.
21
3
 
10
 
! Отговори
Дайте ваксини за: преди 1 месец
Рак, диабет, инсулт, инфаркт! От хиляди години ги има тези болести, а още не сте открили ваксините за тях! Некадърници, как бързо намерихте ваксината за Ковид, а?
20
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Живата умряла включена ли е тук?
19
0
 
7
 
! Отговори
Мефистофел преди 1 месец
Фараон на 4500 г. с придружаващо изсъхване.!.
18
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Това не може да е вярно. По правило, в тая статистика повечето починали са без други заболявания. Поправете я, че иначе няма да ви платят за пропагандата
17
1
 
17
 
! Отговори
Израел преди 1 месец
Гледах сутринта,че във ваксинирания с две дози Израел(над 60%) готвят нов локдаун.Нали идеята на ваксините беше да се върне страрият живо.Какво стана?
16
0
 
5
 
! Отговори
Полза от старите йок преди 1 месец
Ама не съвсем. Според културантрополозите просперират общества, в които старите хора поемат възпитанието на децата и предават своя опит.