Министър Ананиев удължи противоепидемичните мерки в страната

Мотив за решението е усложняващата се обстановка
Обновена: 10 апр 2020 20:03 | 10 апр 2020 19:30, Анисия Иванова
156
Министър Ананиев удължи противоепидемичните мерки в страната

До 13 май се удължава срокът на въведените противоепидемични мерки на територията на България.

Във връзка с разпространението на COVID-19 у нас здравният министър Кирил Ананиев със своя заповед, подписана днес, 10 април, удължава срока на въведените противоепидемични мерки на територията на Р България до 13 май тази година, съобщиха от Министерството на здравеопазването.

Преди дни по предложение на Министерския съвет и въз основа на конституцията Народното събрание удължи до 13 май извънредното положение заради разпространението на коронавируса у нас.

То бе въведено с решение на парламента на 13 март и първоначално беше до 13 април.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


156
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
129
1
 
5
 
! Отговори
Шопо преди 4 години
Онаниев,пари от ЕС няма да видите ! Европа се усети,че с Бойчето разигравате циркове!
128
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кой ще мре и кой ще живее Господ решава! Нито карантина ще ви спаси нито Бойко нито Мутафчийски! Само лаете тук като бесни кучета! Молитви трябват псевдо християни!
127
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименДрън дрън че всички ще се заразим. Явно не си чул как в Корея и Китай "излекуваните" ги вируса ги повтаря без те самите повторно да са се заразили. От този вирус смърт имиа отърване няма.
126
3
 
20
 
! Отговори
Соня преди 4 години
И какво - бременни жени два месеца няма да ходят на консултации и периодични прослушвания на тонове на бебето, защото дори не могат да се сетят, че това също е доста рисково. Бебетата също - за какво са им ваксинации на тях. Няма значение - бременните нека са си в риск, децата също. Икониокита се срина. Парковете с чист въздух за забранени. Важното е мерките да продължават. Да живее Щабът! Той бди над нас!
125
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
""Доцент " Мангъров обаче пропуска да каже, колко % ще гушнат букета, докато се създаде имунитета на тези които ще преживеят заразяването..."А ти - к'во? Ще живееш в изолация 2-3 години докато някой измисли ваксина, тества я, започне да я произвежда масово, пък после се сети че някакъв бaлама седи заключен в панелката ди и чака? Успех !
124
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До от СТАРИЯ НЕСЕБЪРТарикати софиянци, викаш, обикаляли и нямало да ги огрее. Не момче, тази година вас няма ви огрее и ще разберете, къде ходят по голяма нужда гладните. Сезон няма да има и май само вие на морето още не сте го разбрали, защото алчността ви е размътила мозъка. Ден година храни, а.... ха-ха-ха.
123
7
 
3
 
! Отговори
Тонката преди 4 години
Едно време така беше и с Трипера:):):)Една съседка ми го лепна и после много други плакаха:):):):)
122
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Имунитет трябва да си създаде всеки сам. Този вирус ще мине през всеки, защото е създаден специално в лаборатория и е стотици пъти по-издръжлив от стандартен вирус. Всички ще се заразим.
121
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен"Доцент " Мангъров обаче пропуска да каже, колко % ще гушнат букета, докато се създаде имунитета на тези които ще преживеят заразяването...А този процент е ПО-ВАЖЕН... Така, мнението му е лишено от смисъл...
120
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
*** чехъл. Този освен, че не ги решава, а му ги диктуват и не пише сам. Пионка, само разсейва в повече посоки недоволството.А аз лично никога няма да им простя за парковете, кучетата и децата. С куче в парка може, а децата заключени 2 месеца !!! А за детските градини и гледането на деца ....И това ще мине и ще започнат пак старата песен, ЗАСТАРЯВАЩА НАЦИЯ ....
119
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абе то че има вирус има и той е създаден в лаборатория от умни глави но както казва доцент Мангъров всички ще трябва да преминем през него
118
11
 
3
 
! Отговори
от СТАРИЯ НЕСЕБЪР преди 4 години
Ангелкова може и да излезе права за "сезон късно Лято", щото тарикати софиянци обикалят за търговски обекти под наем.Предлагат малко пари, но търсенето е по-голямо от предлагането и няма да ги огрее.
117
10
 
7
 
! Отговори
Бау преди 4 години
Докато *** или негов близък не се разболее няма да разбере колко е сериозно, но няма да го пожелавам на никой, колкото и да сте ми неприятни...
116
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ХА-ХА-ХА !!!В БИВОЛ има статия със сценарии за това което следва... Всички са умерено песимистични... Общо взето... НИКОГА ВЕЧЕ няма да се върне времето отпреди 2 месеца...
115
3
 
7
 
! Отговори
ZaRaZa преди 4 години
Не се знае кое е по-жалко в случая: пишещите неграмотници във форума; Ананиев, че го натискат да подписва щяло и нещяло; или Дамата, която е написала статията и е изписала "конституция" с малка буква.....
114
2
 
9
 
! Отговори
аз-ът преди 4 години
Преди малко по "Панорама" генерал Годжи каза, че трябвало мерките да продължат, докато бъде открито лекарство или ваксина.----всички статии по темата са едни и същи... Ахххааааа да са открили ЛЕКа , четеш некви ми ти професори ама току що били го открили и на последния ред-ама ще отнеме 1,5 година да го вкарат в серийно производство. Е ко *** топли мене.Аз между другото -АКО ОЩЕ ЕДИН МЕСЕЦ СЕДЯ ЗАТВОРЕН, ПОСЛЕ МОГА И 1 ГОДИНА ДА ИЗКАРАМ, ТО ВЕЧЕ КАТО ТИ УМРАТ СЕТИВАТА, ГЛЕДАШ СТЕНАТА...
113
1
 
17
 
! Отговори
До 114 преди 4 години
Това е повече от абсурдно... Държави, които са с пъти повече случаи от нас вече мислят как постепенно да разхлабват мерките, за да възстановят икономиките си, а тоя наистина се е самозабравил вече. Дори и септември да излезе ваксина, дотогава няма да е останала икономика, няма да има постъпления в хазната от данъци и дори няма да можем да си я позволим.
112
9
 
2
 
! Отговори
АНТИ до неразбралите преди 4 години
Не можем като в Китай да наложим военна карантина.Затова и резултатите ни ще са по-лоши от китайските.Като знам колко хора ходят насам-натам, цяло чудо е, че не сме пламнали.
111
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Войната" в България е за оцеляване , хората са стресирани и объркани.Кой има право да решава съдбата на Българина без да иска неговото мнение!!!!!!!!Ананиев обещава допълнителни средства за рискуващи живота си медицински специалисти и после се отмята!
110
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тези които през двете световни войни се криеха и не отидоха на фронта имат потомство, сега вече няма мърдане Кови 19 ще си свърши работата слабите са аут

Спонсорирани публикации