Сидеров бесен от коментари на Караянчева и Дариткова: Комсомолки!

Лидерът на "Атака" се жали за отношението към него от страна на БНТ и ЦИК
179
Сидеров бесен от коментари на Караянчева и Дариткова: Комсомолки!

Докато Волен Сидеров е правил партия, шефката на НС Цвета Караянчева и на депутатите от ГЕРБ Даниела Дариткова са били комсомолки и са викали: "КПСС, БКП!", а сега коментирали поведението му. Така остро се изказа лидерът на "Атака" заради критиките на двете, че се бил държал позорно в "Референдум" по БНТ, заради което се стигна дори до прекъсване на предаването.

"Отношение взеха Караянчева и Дариткова, които нямат никакво право да се занимават с мен, с това какво говоря, какви идеи изразявам и как се държа. Те могат да дават съвети само на мъжете си как да се държат в кухнята, не на мен, който съм създал партия, когато те са били комсомолки и са викали "КПСС, БКП", сега викат "да живее НАТО", скочи Сидеров.

Още по темата
Той съобщи, че "Атака" организира днес протест пред БНТ с искане на оставката на генералния директор на националната телевизия Емил Кошлуков, който според Сидеров властвал еднолично. Освен това е изпратил писма до ЦИК и до СЕМ, които обявиха, че ще го санкционират.

Сидеров иска от ЦИК да изпълни закона и да гарантира, че той ще има достъп до БНТ за участие в предаването „Панорама“ тази вечер, защото има подписано споразумение между националната телевизия и "Атака" за предстоящите избори.

Вчера обаче бил получил писмо от БНТ, в което се казва, че достъпът до сградата на обществената медия му е отказан и „Атака“ трябвало да изпрати друг представител.

Според Сидеров обаче Кушлуков няма право да определя кой да влиза в БНТ и кой да не влиза, защото така нарушава подписаното споразумение.

"Така че ЦИК да си влязат във функцията, да изпълнят закона и да задължат БНТ да ме допусне за участие в "Панорама", призова Сидеров.

Другото писмо, което са изпратили от "Атака", е до СЕМ. Според Сидеров регулаторът много бързо се е произнесъл като го е заклеймил.

"Имам документален запис за неравнопоставеността, при която бях поставен. Аз не съм нарушил никакъв регламент, водещата се опита да обясни, че аз съм надвишил 7-те минути, на които имаме право, но аз не съм говорил дори 7 секунди самостоятелно в това участие. Още в самото начало на предаването бях заглушаван от Юлиян Ангелов от ВМРО и от водещата, те говореха върху мен", обясни той.

В писмото до СЕМ е посочено, че според закона БНТ трябва да даде записа на "Атака", който е бил свален още вечерта от сайта на БНТ. „Защо? От какво се притесняват, вероятно от това, че ако хората го видят ще разберат, че аз не нарушавам реда, че не надвишавам времето по регламент", отсече още Сидеров.

Според него участието на Юлиян Ангелов е било 7 минути и половина, а след като си е тръгвал водещата на предаването е казала, че му остават още 1 минута и 20 секунди.

"Тя го подтикваше да наруши регламент, след като аз бях обявен за нарушител на реда и питам защо още от започването на моето участие моят микрофон е намален", каза още Сидеров.

Той твърди, че не е бил изведен от полицаите, повикани в студиото, а сам си е тръгнал.

"На петата – десетата минута влязоха униформени, аз си тръгнах сам, те се повъртяха, но от кого бяха извикани и защо те са от специалните полицейски части, което е поделение за особено опасни случай – тероризъм, застрашен обществен ред, какво правеха те там на десетата минута", възмути се лидерът на "Атака".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


179
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
147
0
 
1
 
! Отговори
БЪЛГАРИН преди 4 години
***....
146
2
 
7
 
! Отговори
Електорат преди 4 години
И то много бездарни комсомолки! Чест му прави на Волен, че единствен се осмелява да го каже на глас!
145
2
 
5
 
! Отговори
Кавал Бреков преди 4 години
Всички са крадци и продажници,но скоро ИДВА техният край
144
5
 
3
 
! Отговори
4epa преди 4 години
VOLENE- NEVOLENE--MAR6 V MOSKVA !!!!!!!!!!
143
5
 
5
 
! Отговори
ген. РЕШЕТНИКОВ преди 4 години
СВОБОДА ЗА БОЛЕН!
142
6
 
10
 
! Отговори
Зозо преди 4 години
Руският клоун ще получи не повече от 1500 гласа на изборите в София. Голям сеир ще е, Иванчева пак ще го бие :)))))))))))))))))))))))
141
5
 
9
 
! Отговори
Ели преди 4 години
30 минути oпoнeнтът му лoгoрeйcтвa и нaд 7 минути oбиждa oпoнeнт.Тук нe cтaвa въпрoc зa личнocттa Cидeрoв , пишeм зa цeннocти, имунитeти, вeриги, бeздушиe,cилoви мeтoди в държaвни мeдии и cъмнeния зa липca нa oбeктивнocт.Днec e Cидeрoв, утрe мoжe дa cтe Виe!Зaмиcлeтe ce cвeтoвeн прeцeдeнт "cпeц чacти" в държaвнa мeдия.Тaзи cитуaция илюcтрирa пaдeниeтo нa "4-тaтa влacт" и липcaтa нa дeмoкрaция.
140
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Комик.
139
7
 
5
 
! Отговори
Показателно преди 4 години
показателно беше отвън врипи и кипи, хората искат справедливост, отвътре мастити слуги на статуквото си "чатеха" необезпокоявано, нищо не се случва - ние сме веУики дебелоко$жи тапири и не ни пука.Това е истинското лице на днешните медии, не съм отразил,няма новина.Абсолютна подигравка с данъкоплатците, заграбващи последният залък на гражданите сочещи НИ преобладаващ пръст в ефир, отношението им към нас.Така възпитават и децата си, учещи в елитни университети на Запад - с нашите данъци
138
7
 
8
 
! Отговори
Ели преди 4 години
Гледах събитията в БНТ и се отвратих. БНТ в името на трите физиологични гънки, достигна невиждани висоти на васалство, слугинаж и паразитирането върху гроба на мъртвороденият преход.Тези хора, наричащи себе си журналисти са позор, срам за БГ. 30 г храчеха и се подиграваха на БГ зрител в името на Златният телец.бездушна маса грабеща живота ни, и бъдещето на децата ни чрез димни завеси,платени от щедри олигарсиУнизителна сцена, в която медийните чудовища изгубиха човешкия си образ.
137
10
 
8
 
! Отговори
Ели преди 4 години
Случващото се в БГ е без прецедент "спец. части в държавна медия".Гледах им бездушните лица от управата на БНТ, депутат има право да влезе в държавна телевизия. Хипотеза - дори да има отклонения той кандидат за кмет и има право на изява.Поведението на БНТ беше пример за не случилата се "демокрация" в БГ, ако Кошлуков имаше капка чест, щеше да си подаде оставката.Потресаващо - столът на Сидеров празен, а статуквото си водеха пропагандата.Свобода ли - 30 разруха и медийни васали.
136
12
 
6
 
! Отговори
мнение преди 4 години
всички които оплюват сидеров не искат да видят че народа стои зад сидеров и това което прави сидеров е за народа
135
5
 
14
 
! Отговори
сидеров в пандиза! преди 4 години
От жандармерията трябваше да го обработят с палки на живо в ефир че да му изфиряся белото от тиквата и повече да се повява нашмъркан по национален ефир.
134
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В крайна сметка г-н Сидеров е в парламента, заедно със неговата политическа сила, което показва, че има българи, които го харесват, щото са много сходни.И г-н Борисов е така.И г-жа Нинова е така.Така са и много други.Аз не харесвам всички тези хора и затуй не живея в България.
133
4
 
10
 
! Отговори
директор на цирк преди 4 години
Циркаджията пак се прояви ,досущ като магареmo от баснята за цар Соломон-пред толкоз народ ако не си покаже магарияmа ,къде другаде ?!Ама *** се , щото му се позволява - какво да се прави : хляб и зрелища още от време оно ! Само дето хляба е за едни , а за други - зрелищата !
132
7
 
18
 
! Отговори
:)) преди 4 години
До 141 Анонимен Тоя не е борец, та да се бори за нещо/ за победи! Плащали са му за актьорската игра!
131
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Той не само на Бойко на софрата е седнал.Седнал е и на друго,че и не само на бойковият.При него е както дойде,и който дойде.Първо беше против комунистите,а той е.После срещу турците,после срещу ***,после срещу гейовете,и накрая срещу българите.Така и не се разбра точно срещу кого се бори толкова години.Но ако гледаме крайният резултат в банкови сметки и имоти става ясно поне ,за какво се е борил.Много му се смяха че се бил борил срещу вятърните мелници,ама както виждате става дума за пари.
130
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тоя гнусен тарикат знае, че не може да стигне до никъде, ако Масква не му плаща и е съгласен да се прави на ***. Жалък Бай ***- п р о с т а к.
129
11
 
12
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
на мен ми хареса!..Лудия е прав !..Всъщност,ако той е "луд",какви са терористите облечени във власт,които са против него?..Кашата е тотална..Жандармерия в националната телевизия,спиране на излъчването на националното радио.....какво остава ,за да се БЕТОНИРА ДИКТАТУРАТА?..-"Запалването на българския Райхстаг"?На много зле вървим!!!МНОГО!!..И то вече над десет години....а оня са канел да пусне кокъла кога "Хемус" била завършена.!!!!!!!!
128
3
 
8
 
! Отговори
М, да ... преди 4 години
До Анонимен до 131Още с Масларова ли живееш? Какво става с тази? Изчезна нещо от полит сцена?!? Знам, че тя разпределяше поръчките за строителство в Германия и предполагам ,че Плевньо е нейно протеже!