ВМРО подкрепи Фандъкова за кмет на София

Патриотите няма как да работят с хора от БСП
31 окт 2019 14:44,
110
ВМРО подкрепи Фандъкова за кмет на София
Снимка: Булфото архив

Подобряване на сигурността в града, благоустройство на кварталите и развиване на северните райони са част от ключовите моменти от програмата на ВМРО, които Фандъкова и екипът ѝ се ангажират да развиват в следващия мандат. Областният комитет на ВМРО – Българско национално движение в София е взел решение на балотажа на 3 ноември да бъде подкрепена Йорданка Фандъкова за кмет на София, съобщава пресцентърът на партията.

Още по темата

Проведени са срещи с г-жа Фандъкова и екипа ѝ, като е постигнато съгласие за съвместна работа в следващия мандат на Столичния общински съвет по теми като подобряване на сигурността в града, благоустройство на кварталите и развиване на северните райони, допълват патриотите.

Позицията на ВМРО – София е, че в следващите четири години усилията на кмета на общината и Общинския съвет трябва да се насочат по тези теми. Логично е ангажиментите да бъдат потвърдени преди балотажа, каквато е била и позицията на представителите на ГЕРБ.
Председателят на областния комитет на ВМРО в София Владимир Митов потвърждава, че с екипа на Йорданка Фандъкова е постигнато съгласие по водещи за ВМРО теми, което е добра основа за споразумение, след като Фандъкова бъде избрана за кмет.

Общинският съветник от ВМРО и член на Националния изпълнителен комитет на Организацията Карлос Контрера смята, че подкрепата за Йорданка Фандъкова е логична. Според него с другия кандидат на балотажа в София – Мая Манолова, няма как да се постигне никакво съгласие. Тя обещава всичко на всички, подчерта Контрера.  Също така няма как ВМРО да работи в Общинския съвет с групата на Мая Манолова – съветниците от БСП.

Карлос Контрера е категоричен, че на балотажа ще подкрепи кандидата Йорданка Фандъкова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


110
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
93
1
 
2
 
! Отговори
Не остана преди 4 години
Ще си видите какво е останало от вмро-то. Смешници и ***!
92
1
 
5
 
! Отговори
Скептик преди 4 години
Чакай, че те нали станаха евродепутати всички наред с Шашо машо от ГРЕБ?
91
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Джендърмерията ще гласува за Фандъкова, да не им спира парада.Джендърмерията веднага изгони Сидеров от парламента. Не му дадоха думата да си оттегли оставката. Подхлъзнаха го още първият ден. Голям цирк стана. Сидеров иска думата да си оттегли оставката от парламента, те не му дават и гласуват оставката.
90
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ВМРО ще гласуват за мафията. Каква изненада .....
89
4
 
21
 
! Отговори
pitam преди 4 години
Абе кой нормален софиянец гласува за герберската шматка бе!Тази жена работи единствено и само за бизнеса, раздаде им цяла софия, идете по кварталите където живеят хората - разбити тротоари, няма къде да стъпиш около блоковете, разбити стълбища на поликлиники и пощи, разбити детски площадки и пейки, буренясали градинки, няма къде да излязат деца, пенсионери, няма кафета, мизерия по кварталите. Напрви градския транспорт безумно скъп, няма къде да паркираш ако си с кола, за цени на парно, ток, вода няма да говоря, къде е жителя на софия в нейните "мероприятия" 10г????
88
15
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Изстина и мястото на М. Костинбродска!
87
4
 
19
 
! Отговори
wfffff преди 4 години
вмро са нагли, безогледно нагли,всичкото им е уговорки за да стоят във властта, имат самочувствие защото знаят че негласуването ги държи на власт, като купят постоянния електорат и постовете им са сигурни, ние не ги интересуваме защото не гласуваме и не зависят от нас. Вижте колко от имащите право на глас в софия са гласували.Дреме им на вмро че се възмущаваме от тях.
86
2
 
3
 
! Отговори
8 преди 4 години
До АнонименЩе те светна - имаш само една гънка в мозъка !
85
3
 
23
 
! Отговори
11 преди 4 години
Тези "патриоти " убиха в мен патриотизма !
84
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да бе! Каква изненада, каква поредна футболна драма!
83
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много избързаха да я подпират толко ли са загорели че неможеха да изчакат след неделя. Кой е тоя зорлия. Ше видите парламент ама през крив макарон. Патриоти били а подкрепят айдушката шайка не че Манолова е по различна но поне нее краднала като фандупкова. За кои да гласувам. За комунистите за децата на комунистите или за пребоядисаните комунисти или за Демократа с Чрвената книжка от БАНКЯ. БИВШ КОМУНИСТ ИМА ЛИ. НЯКОЙ ЩЕ МЕ СВЕТНЕЛИ ПО ВЪПРОСА.
82
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Джамбазки дойде тук да излъже хората, сега пак се връща за 15 000 евро на месец Чудя се, с пари ли са го накарали да участва и да стане за смях, или е бил манипулиран заради ориентацията си.
81
3
 
25
 
! Отговори
Кап. Петко Войвода преди 4 години
ТЕ ПРОДАДОХА БЪЛГАРИЯ!
80
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Здравей, София! Аз съм Гергей Карачон, наскоро избраният кмет на Будапеща. Преди три седмици гражданите и партиите, които искат промяната, се обединиха и от това обединение се роди победа. Сигурен съм, че това, което гражданите на Будапеща успяха да постигнат, ще постигнат и гражданите на София. Затова призовавам в неделя да излязат и да гласуват за опозиционния кандидат Мая Манолова, за да може и София да бъде по-свободна, по-солидарна, по-зелена и по-европейска.
79
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сега очакваме и гей движението, което подкрепи Джамбазки, да потвърди подкрепа и за Данчето
78
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
не искаме диктатура и преяждане от властне искаме един кандинат за главен прокурорГЕРБ и ВМРО - нямат повече място в политиката
77
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Казах ли ви бе а сега всичките на колене пред мене тоталния анализатор демек тотализатор дето познах една година назад че ББ и фюрера Каракачан фон Шкембе Дьо Крете.н и верния им знаменосец Ге.й Дьо Джамбаз ще се съюзят в една фашистка хомосексуална неолиберална коалиция и ще произведат един фюрер без т.опки я щото е фюрерка я щото е г.ей.И така и стана.Това половината дето го написах е шега *** олигархичната диктатура с неолибврален фашистки стил е срам за од.упен.ото към нея българско стадо.
76
19
 
7
 
! Отговори
Баровеца преди 4 години
Гласуваш за Фандъкова, значи си успял, прогресивен, с визия за бъдещето. Гласуваш за Манолова, значи си червен плъх, смачкан пенсионер, глупав маргинал.
75
5
 
10
 
! Отговори
Лютви Метсан преди 4 години
и аз ще подкрепя ГЕРБ и ВМРО, защото убих дете, но ми върнаха шофьорската книжка
74
3
 
16
 
! Отговори
до 75 Анонимен преди 4 години
На мен не ми харесва модела на Фандъкова. Аз ще гласувам против него. Ако модела на Манолова не ми хареса също, ще си ходи и тя, и идва следващия... ама да седя при тея само, защото ме е страх от бъдещето, ми не ме е страх. Ще се опитам да си го подобря....